MS v Hokeji - Minsk 2014
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
co ma netesi je, ze skoro vsetky goly po individualnych akciach, v utocnom pasme stale rovnaka bezzubost, ja som za cely zapas nevidel skoro ziadnu poriadnu prihravku, ktora by nejakeho hraca uvolnila, alebo dostala do lepsej pozicie. Bez toho aby som chcel znizovat nas vykon, tak sme mali stastie, ze sa vcera Nori poriadne unavili a tretiu tretinu ich nasa aktivita zlomila (i ked opat - individualne goly a chyby brankara)
Presilovky strach. Po prvej tretine to bolo ešte pekne zamrznuté.
Inak tretia tretina super. Nemali nárok už posledné minúty. Ak to pôjde takto proti Švédom, máme veľkú šancu.
Citrón zase perlí
Inak tretia tretina super. Nemali nárok už posledné minúty. Ak to pôjde takto proti Švédom, máme veľkú šancu.
Citrón zase perlí
Dúfam že Vújtek pochopil že si Slovenská repre nemôže dovoliť nezavolať z trucu takého hráča ako je Laci Nagy. Ináč dnes super zápas, super Laco a dúfam že tým gólom sa Tatar vymotá z lesa v ktorom zatiaľ je. Teším sa na ďalší zápas.
-
mirak2
Hardcore addict
oba goly co sme dostali boli stastneho a preto nehral, hrivik sa necitil dobre a vujtek aj ked mal k dispo stastneho tak tocil radsej 3 centrov, beriem to ako dobru volbu
satanova presilovkova formacia stale slaba
Ešte sa mi hrozne páčil Marcinko.. Koľko ten roboty urobil. Hral super.
-
t0m4s3
Admin
Nebol prvy gol Rewayov? Mal puk na hokejke, mal ho vyhodit a miesto toho ho Nor obral, poslal na modru a bolo. Hlavne ten zapas neprecenovat, lebo hrat proti unavenym norom a zajtra proti odpocinutym Svedom, to bude trosku ine "kafe"mirak2 napísal:oba goly co sme dostali boli stastneho a preto nehral, hrivik sa necitil dobre a vujtek aj ked mal k dispo stastneho tak tocil radsej 3 centrov, beriem to ako dobru volbu
-
mirak2
Hardcore addict
neviem, pri oboch goloch som videl stastneho zmatene kukat okolo seba, ked nevedel, koho si ma zobrat.
-
audiotrack
VIP
no lenže švédi dnes večer hrajú zápas, tak zajtra odpočinutí nebudút0m4s3 napísal: Nebol prvy gol Rewayov? Mal puk na hokejke, mal ho vyhodit a miesto toho ho Nor obral, poslal na modru a bolo. Hlavne ten zapas neprecenovat, lebo hrat proti unavenym norom a zajtra proti odpocinutym Svedom, to bude trosku ine "kafe"
teraz staci remiza ci musime vyhrat
-
audiotrack
VIP
podľa toho s akým cielom rátaš, či vyhnutie sa bojom o záchranu alebo postup do osmičky 
Súhlasím s tým, že tento zápas netreba preceňovať. Zápas bol vyrovnaný a zase v úvode dáme gól a netrvá vôbec dlho a dostaneme rýchly pozdrav do našej brány. Je vidieť, že je to zrejme v koncentrácii a v defenzívnej hre, nie obrancov, ale celej formácie, ktorá je na ľade. Stretnutie sa zlomilo dvoma golmi v priebehu minúty, čo možno označiť za šťastie vzhľadom na priebeh zápasu, Lacov "zázračný" zákrok a pod.
Čo ma znepokojovalo a znepokojuje je fakt, že naše góly boli z dielne tzv. šťastných...4 a 5 gól boli z bekendu. Stále si nevedia naši hokejisti vytvoriť čistú gólovú šancu, v ktorej by sa ukázalo umenie zakončienia, obzvlášť mladí hráči. Tak ako bolo vyššie spomenuté, dnes sa hraje moderný hokej a absentuje obzvlášť v našej hre moment prekvapenia, prihrávka na voľného hráča, ktorá by samá o sebe predčila myslenie obrany súpera...kdežto Nóri tam náznaky mali, keď jeden z nich išiel sám na brankára a pod. Zhrnul by som to tak, že naším hokejistom absentuje umenie zakončenia. Taký Nagyov gól v závere druhej tretiny bol o tom, čo hovorím. Mladíci by nechali vyniknúť brankára, nie seba.
Z tohto zápasu sa robí priveľká eufória, každý hovorí, že štvrťfinále ešte nie je stratené, len akosi iba málokto si tiež uvedomuje, že ani zachránení ešte nie sme a zápas so Švédskom, kde necháme mnoho síl bude nasledovaný zápasom s Talianmi, kde už Taliani dnes vedia, že cesta pre záchranu vedieť cez výhru nad Slovenskom, prípadne ešte s niektorým súperom slabšieho mena. Takže treba ísť zápas od zápasu a nie sa začať naháňať za zvyšnými 9 bodmi....to je už ale vec trénerov aby to v hlavach hráčov dali dokopy.
Čo ma znepokojovalo a znepokojuje je fakt, že naše góly boli z dielne tzv. šťastných...4 a 5 gól boli z bekendu. Stále si nevedia naši hokejisti vytvoriť čistú gólovú šancu, v ktorej by sa ukázalo umenie zakončienia, obzvlášť mladí hráči. Tak ako bolo vyššie spomenuté, dnes sa hraje moderný hokej a absentuje obzvlášť v našej hre moment prekvapenia, prihrávka na voľného hráča, ktorá by samá o sebe predčila myslenie obrany súpera...kdežto Nóri tam náznaky mali, keď jeden z nich išiel sám na brankára a pod. Zhrnul by som to tak, že naším hokejistom absentuje umenie zakončenia. Taký Nagyov gól v závere druhej tretiny bol o tom, čo hovorím. Mladíci by nechali vyniknúť brankára, nie seba.
Z tohto zápasu sa robí priveľká eufória, každý hovorí, že štvrťfinále ešte nie je stratené, len akosi iba málokto si tiež uvedomuje, že ani zachránení ešte nie sme a zápas so Švédskom, kde necháme mnoho síl bude nasledovaný zápasom s Talianmi, kde už Taliani dnes vedia, že cesta pre záchranu vedieť cez výhru nad Slovenskom, prípadne ešte s niektorým súperom slabšieho mena. Takže treba ísť zápas od zápasu a nie sa začať naháňať za zvyšnými 9 bodmi....to je už ale vec trénerov aby to v hlavach hráčov dali dokopy.
Na stvrtfinale by mohli stacit aj vyhry nad Danskom a Talianskom, ale to musia francuzi a nori prehravat svoje zapasy a este tam maju aj vzajomny zapas 
Vo vzájomnom zápase medzi Nor - Fra by nám vyhovovala remíza v riadnom hracom čase, ale ten bodík naviac z nášho pohľadu nevyhovuje nikomu...
samozrejme, je to zbytočne takto uvažovať, ak môžeme ešte aj zostúpiť....tiež sa kalkulovalo s 3 bodmi od Francúzov, aspoň 99 % slovenskej "odbornej" verejnosti to predpokladalo...
btw. k Lintnerovi - jedná vec je perliť a druhá vec je, že už je utrhnutý z reťaze...ok, je to šoumen, vie pobaviť, ale každý to štúdio pozerá hlavne kvôli nemu a začína mi tam absentovať taká vážnosť a dôstojnosť v rámci RTVS, ak to porovnám s českými kolegovcami, tak ich humor plynie z hry a je na trošku vyššej úrovni....nie typu "pič_u piva"... Rišo to už akoby začínal trošku síliť, všetkého veľa škodí...Ale zase týmto nahrádza absenciu fundovaného názoru či už tej vykopávky Tótha (ktorého bohvie odkiaľ vytiahli) alebo nič nehovoriace vstupy moderátora/ov v rámci RTVS.
samozrejme, je to zbytočne takto uvažovať, ak môžeme ešte aj zostúpiť....tiež sa kalkulovalo s 3 bodmi od Francúzov, aspoň 99 % slovenskej "odbornej" verejnosti to predpokladalo...
btw. k Lintnerovi - jedná vec je perliť a druhá vec je, že už je utrhnutý z reťaze...ok, je to šoumen, vie pobaviť, ale každý to štúdio pozerá hlavne kvôli nemu a začína mi tam absentovať taká vážnosť a dôstojnosť v rámci RTVS, ak to porovnám s českými kolegovcami, tak ich humor plynie z hry a je na trošku vyššej úrovni....nie typu "pič_u piva"... Rišo to už akoby začínal trošku síliť, všetkého veľa škodí...Ale zase týmto nahrádza absenciu fundovaného názoru či už tej vykopávky Tótha (ktorého bohvie odkiaľ vytiahli) alebo nič nehovoriace vstupy moderátora/ov v rámci RTVS.
-
guess.whoo
Redeemer
ale zas ked si to porovnas s komentovanim futbalu tak radsej Lintner ako Gresko alebo Borbely 
Čo myslíte, čo by to spravilo v tíme?
http://www.ohokeji.com/realizacny-tim-oslovi-charu/
http://www.ohokeji.com/realizacny-tim-oslovi-charu/
Spravilo by to to, že by konečne Šatan nebol sám na izbe! Veď pre koho iného si myslíte, že si šetrí to miesto? 
No po tom pretrvávajúcom spore by to zrejme nebolo inak ani teraz. Nie som si istý prínosom do šatne a po posledných OH ani prínosom na ľade. Chárovi veľké ľady nesedia.
Mne sa hra Cháru na OH nepáčila
Nech ide radšej domov ako sem ak by hral tak ako na OH tak to radšej nech tam je nejaký mladý aj keď neskúsený ale myslím si že by zahral lepšie ako Čára.
//Inak neviete ako sa volá tá "pesnička" alebo ako to nazvať čo hrá na konci zápasu keď sú tam zostrihy akcii?
Nech ide radšej domov ako sem ak by hral tak ako na OH tak to radšej nech tam je nejaký mladý aj keď neskúsený ale myslím si že by zahral lepšie ako Čára.
//Inak neviete ako sa volá tá "pesnička" alebo ako to nazvať čo hrá na konci zápasu keď sú tam zostrihy akcii?
-
DanielDevil
Addict
takže to musím ísť ozaj na tréning a nepozerať aby sme vyhrali?
videl som zostrih gólov, ako píšete žiadne veľké kombinácie to neboli, ale nemôžem posúdiť keďže som videl len góly a Lacov zákrok...uvidíme ako dopadnú ďalšie zápasy, takí Češi sa proti Talianom pekne natrápili, veľa góloviek tam teda nemali a ostatné Bellissimo pochytal s prehľadom, Taliani síce v útoku nič moc ale v poslednej tretine si šance vypracovali...Dáni tiež nebudú ľahký súper, ale tak treba bojovať
btw nechápem ako môže tak veľa ľudí sledovať prenosy na STV, ja pozerám na ČT Šport, profesionalita sa tam porovnávať nedá, myslím že STV má aj oveľa častejšie reklamy čo som sem tam prepol...
btw nechápem ako môže tak veľa ľudí sledovať prenosy na STV, ja pozerám na ČT Šport, profesionalita sa tam porovnávať nedá, myslím že STV má aj oveľa častejšie reklamy čo som sem tam prepol...