Prišiel čas aj na mňa...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prišiel čas aj na mňa...

Príspevok od používateľa audiotrack »

poviem ti tajomstvo - každý jeden vzťah časom upadne do menšieho či väčšieho stereotypu. A problém vyriešený. Nemusíš viac baliť baby na diske, nemusíš sa viac trápiť že ti ju niekto ukradol a upadne s ňou do stereotypu namiesto teba.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Skôr diskotékové slečny môže baliť, ak mu ide len o nezáväzný vzťah. Ale normálny vzťah nech zatiaľ nehľadá, pokiaľ ho nechce pestovať.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

každý jeden vzťah časom upadne do menšieho či väčšieho stereotypu.
Tu sa asi nezhodneme. Väčšina, možno drvivá väčšina áno. Keby som sám nezažil opak, tak tiež smelo budem tvrdiť, že všetky. S ňou to bolo ale o niečom úplne inom. Za prvé, neboli sme na seba totálne navzaianí. Obaja sme mali dosť vlastného priestoru a vždy sme sa chceli stretnúť takmer v rovnakom čase. Keď som si povedal, že dnes sa s ňou chcem stretnúť, tak mi čoskoro zavolala ona, že dnes by sme mohli niekam ísť. Proste sme si neliezli na nervy. Potom samotné rozhovory. Vždy sa našla plnohodnotná téma, bavilo nás to a nebol to len rozhovor pre rozhovor. A čo ma na tom všetkom bavilo asi najviac, obaja sme boli za každú srandu, niekedy hraničiacu až s absurditou. Nezáleží na tom, kto s tým prišiel, proste sme šli do toho. Vždy to bolo nové, vždy to bolo super a mám z toho mnoho nezabudnuteľných zážitkov. Čerešnička na torte bol jej vzhľad - nemyslím si, že som niekedy stretol krajšiu babu. Ale tak nikto nieje úplne dokonalý, ona si proste sem tam potrebovala uloviť nejakého cudzieho chalana. Celé to vlastne stroskotalo na tom, že ona by nebola sama sebou bez iných a ja by som sa nepreniesol cez otvorený vzťah. Neprejde deň, aby som to nezvažoval...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

písal som skôr či neskôr. Vy ste sa teda stihli rozísť skôr ako to upadlo do stereotypu. Keby spolu začnete bývať, tak po pár rokoch by si videl
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kebyze hociktory ar spolu zacne byvat tak az vtedy sa realne uvidi ci sa to zvlada, .... pri realnych starostiach, problemoch a realnom zivote, nie píčovinky zbalene na diske, one night only, .... :|
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Spravny alfasamec je na obcasne prehry uz po tolkych rokov balenia, klátenia a rozosievania svojho semena zvyknuty, takze bud niesi az taky alfa ako sa tvaris, alebo sa nic nestalo, cele si si to vymyslel a smejes sa na nas, neinteligentnych chudakoch(lebo ty si predsa inteligentny, aspon to o sebe tvrdis :D ), ako sme ti to vsetko uverili.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Ach jaj, povedať o sebe, že som inteligentný mi čím ďalej tým viac pripadá, ako vbehnúť do ghetta a kričať "biela sila". Choď sa hádať so záznamami u mojich psychológov, v ktorých sú IQ testy s číslami pomerne vysoko nad 120. Áno, som narcistický kretén, lebo vychádzam zo štatistík. Tiež neznášam dvojmetrových ľudí, ktorí o sebe vravia, že sú vysokí.

Na margo alfa, ako to naozaj je som tu vysvetlil už niekoľkokrát a dostatočne podrobne. Niektorí to pochopili a pokračovali v debate ďalej, iní sa zasekli pri "vraví o sebe, že je alfa, idem ho za to vysmiať"....
qwerty-xyz

:smt007 ale take dvojmetrove slecny, ktore vedia ze maju dva metre, a paci sa im to .... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

kazdoopadne no a co ze mas IQ 120, z toho sa nikto neposerie.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pripomínaš mi mňa...tiež mi na teste na stránke mensy vyšlo, že mám nadpriemerné IQ (nad 125 - majú ho iba 2% populácie)...keby som mal papier z oficiálneho testu, tiež by som to každému vešal na nos a bol celý dôležitý, lebo ja som niečo viac...našťastie ten papier nemám...
DarkNation
Expert
Expert

Nie si rodeny alfa, ale snazis sa tak aspon v spolocnosti tvarit. Chalani ta maju v zuboch, zavidia ti zensku pozornosti a zenske tvojmu alfa-alter-egu nemozu odolat a roztahuju ti nohy, a ked nahodou nie, tak ta to psychicky polozi a napises nam o tom prispevok v ktorom vykreslis sam seba ako superinteligentneho polo-boha a ostatnych ako hlupych ču.akov...ušlo mi niečo?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Oháňať sa nejakým IQ.. Prebakunina. :)
qwerty-xyz

IQ ti k alfa S nepomoze, .... pomoze akurat k tomu ze sa moznoze budes vediet lepsie tvarit, a rychlejsie uhrat situacie, ale aj tak to nakoniec skonci tak ze ta kazda prekukne, alfa bud si alebo nie si .... :|
Unkown
Medium Star
Medium Star

...Narcis by teraz utrúsil poznámku o hejteroch...Nič to, skúsim to ešte raz a pomaly aj pre zvyšnú časť triedy, ktorá sa stále nepreniesla cez moju autocharakteristiku ;) Bolo mi trocha blbé prísť sem s problémom a nepovedať aký som a v čom ten problém spočíva. Možno sa mýlim, ale toto je diskusné fórum a nie klub jasnovidcov, preto som pokladal za vhodné niečo o tom napísať. Chápal som, keď niekto prišiel s pozitívnym a konštruktívnym názorom. Tiež som chápal, keď niekto prišiel s konštruktívnym a negatívnym názorom. Čo ale totálne pochopiť nedokážem je schopnosť niektorých pozsastaviť sa nad dvoma prvkami môjho opisu samého seba a pokúšať sa o.... Vlastne ani neviem o čo. Nikoho som nenútil, aby mi jazykom čistil topánky, lebo mám papier, že patrím medzi 2%. Dokonca som najskôr nespomenul ani čísla, nadpriemer sa dá kľudne chápať aj ako 113. To vy ste z toho spravili vedu, a tak som začal s reálnymi argumentmi. A k alfa (táto fráza mi už pomaly začína liezť na nervy), niektorí pochopili, že to robím aby som medzi ľuďmi zakryl svoje nedostatky a dosiahol čo chcem, iní nie. Je mi ľúto, jednoduhšie to už vysvetliť nedokážem.
qwerty-xyz

--------------- ja chapem ze to len hrajes, ale nechapem o com tu stale tocis, hras sa na nieco co nie si, tym padom uspech toho co hras NEMOZE byt 100% tne zaruceny, ...

tym padom pridu aj situacie ktore si na zaciatku opisal, a tvoj uspech sa bude odvijat len od toho ci to budes dostatocne presvecdivo hrat a ci sa to neokuka, pretoze a to som uz napisal viackrat okukane spravanie a este spravanie ktore maskuje chyby a je len predstierane sa casom prekukne a prestane byt zaujimavym, ....
Unkown
Medium Star
Medium Star

No konečne sme sa niekam posunuli, toto sa už dá považovať za názor na moju situáciu.
DarkNation
Expert
Expert

Ked zalozis temu uplne o hovne, tak predsa nemozes ocakavat ziadne konstruktivne nazory. Alebo si snad cakal, ze sa zacneme pohorsovat nad tymi zenami, ze vobec dokazali odmientut niekoho tak dokonaleho? Ked niekto lovi zenske po baroch a oslovuje ich jednu za druhou, tak by sa dalo ocakavat ze ta niektora moze odmietnut, ale to niekomu tak neskutocne inteligentnemu ako ty snad nemusim vysvetlovat.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Aha, tak nemôžem očakávať rozumné názory? To povedz ľuďom, ktorí ich predsa len napísať dokázali. Buď má človek na to, aby prišiel s niečim rozumným, alebo nie. A, pokojne sa uraz, keď nepatríš do tej prvej skupiny, tak asi niesi medzi tými najbystrejšími a skutočne ma veľmi mrzí, že si sem prišiel a musel si si to uvedomiť. Okrem toho si zjavne ani nepochopil, čo som doteraz písal, čím sa opäť vraciam k predchádzajúcej vete. Viem ako naštve stratené ego, ak ťa moje IQ žerie až tak, že ho musíš spomínať doslova v každom príspevku, kľudne si založ vlastnú tému. Rád ti do nej prídem robiť bordel.
DarkNation
Expert
Expert

Tvoje IQ ma naozaj nezerie, kedze som prave zistil, ze to moje je o 30 jednotiek vyssie, tak kto je teraz vacsi kral? :D
Unkown
Medium Star
Medium Star

Tak ty si to zistil napriek tomu, že som nepovedal konkrétne čísla... Fajn :D A "práve"? Ty si pod neustálym dozorom psychiatra (to by mnohé vysvetľovalo), alebo ako si si tak rýchlo spravil certifikovaný IQ test?
DarkNation
Expert
Expert

http://www.mensa.sk/iqtest, si mi zacal nakladat ako keby som ja ten ktory spominal kolkych psychologov obehal a svoje ranene ego si siel vyliat na hojko. :D
Napísať odpoveď