Ale "Citron" na Ct Sport neniDanielDevil napísal: btw nechápem ako môže tak veľa ľudí sledovať prenosy na STV, ja pozerám na ČT Šport, profesionalita sa tam porovnávať nedá, myslím že STV má aj oveľa častejšie reklamy čo som sem tam prepol...
MS v Hokeji - Minsk 2014
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
A ďalší faktor je aj to, že veľa ľudí ČT Šport nemá.
-
guess.whoo
Redeemer
reklamy si myslim ze su na tom rovnako a tiez by som to pozeral na ct sport keby bol v ponuke digi
+ STV na území Slovenska jednoducho dostupná na nete v HD, plynulo, bez žiadneho prídavného softu a pod.
Inak, https://www.facebook.com/hokejportal/po ... 1019738744
Inak, https://www.facebook.com/hokejportal/po ... 1019738744
-
DanielDevil
Addict
no nvm, ako Lintner je síce postavička ktorá pri našich moderátoroch vyniká, ale predsa len hokej nie je stand up komédia
pritom zasmiať sa dá aj na ČT, ale každému asi niečo iné vyhovuje, beriem
...neviem ako je na tom ČT Sport, pri Skylinku je to v základnom balíčku, ostatní poskytovatelia neviem ako...každopádne ja poznám len 1 človeka čo nemá tento kanál aj to som mu nechcel veriť
...tak ten net ešte beriem, no ja si radšej pozriem v TV, asi preto že za PC nemám takú pohodlnú stoličku
...a tie reklamy určite nebudú rovnako, dnes som zapol TV a dávali Kanadu na ČT, prepol som na STV a tam reklama, o cca 30 sekúnd nabehol prenos a dávali ten istý zápas, akurát s reklamami navyše 
z Bostou inak nepríde nikto
z Bostou inak nepríde nikto
"Zdeno sa zranil vo štvrtom zápase série na ľade Montrealu a utrpel otvorenú zlomeninu prsta na ruke. Teraz mu hrozila infekcia a v piatok ho čaká ďalší chirurgický zákrok. Je nám ľúto, že sa mu stalo takéto zranenie, ale americkí lekári mu neodporučili štartovať na šampionáte. Zdeno mal veľkú chuť posilniť naše mužstvo, ale jeho zdravotný stav bol proti. Čo sa týka Andreja Meszároša, ten nám prostredníctvom svojho agenta oznámil, že mu po sezóne vyprší zmluva a nechce riskovať zranenie pred ďalším ročníkom,“
Ja mám napríklad UPC a tam ČT Šport nie je, takže zrejme je nás na Slovensku pomerne dosť. 
-
audiotrack
VIP
my máme káblovku, a tiež tam ČT Sport nemáme
Ja mam Magio - kablovu verziu a taktiez nemam CT Sport,vraj preto,lebo maju zakupene prava iba pre CR.
-
guess.whoo
Redeemer
tusim iba cez Skylink sa da chytat CT sport
Aj cez Antik ide ČT4.. minuloročné MS som pozeral hlavne na tejto stanici.. zápasy, kde nehrali češi, boli skvele odmoderované.. 
-
DanielDevil
Addict
ja si pamätám keď bol nejaký rozhovor so Zárubom a pýtali sa ho koľko trvá jeho príprava na nejaký zápas a viem že to tam bolo neskutočne veľa, sa mi zdá že okolo 5 hodín, ale neviem už presne, na STV by som povedal že prídu do štúdia 10 min. pred zápasom a ide sa freestyle 
Jak to vidíte zajtra zo Švéďi ?
Tí pravdepodobne nebudú unavený aj keď dnes hrajú. Ak toto vyhráme, štvrťfinále už bude sakra reálne.
Tí pravdepodobne nebudú unavený aj keď dnes hrajú. Ak toto vyhráme, štvrťfinále už bude sakra reálne.
-
guess.whoo
Redeemer
aj tak su debaty a polemiky o pripadnom stvrtfinale zbytocne. aj keby sme vyhrali nic to neznamena. mozeme kludne klaknut s danmi..ja si idem uzivat kazdy zapas ako posledny a verit vo vitazstvo bez ohladu na to, ci to bude znamenat postup alebo nie
Ja už si poslednú dobu naše zápasy neviem vôbec vychutnať. Neviem sa odosobniť, stále len tŕpnem čo zase vyvedú. Najviac si vychutnám MS keď už sme doma a pozerám ostatné tímy. V pokoji, kľude.
Dúfal som že Bielorusi vyrovnajú , škoda toho vylúčenia , posledných pár minút Fíni párkrát faulovali priamo pred rozhodcami a neodpískali to ale človek si na týchto MS už zvykol
Neviem prečo rtvs nevysiela Švédsko - Francúzsko , ten zápas je pre nás dôležitejší než Fíni.
Ja si myslím že na Švédov máme , nebude to ľahké ale možno sa im bude hrať lepšie s vedomím že Švédi sú favoriti a my ideme "vyskúšať"
Neviem prečo rtvs nevysiela Švédsko - Francúzsko , ten zápas je pre nás dôležitejší než Fíni.
Ja si myslím že na Švédov máme , nebude to ľahké ale možno sa im bude hrať lepšie s vedomím že Švédi sú favoriti a my ideme "vyskúšať"
no švédi vyhrali len 2:1. Francúzi ich dosť trápili a v pohode mali na to aby to dotiahli do predĺženia.Škoda no, mohli ich ešte viac potrápiť 
No to je teda fakt škoda, že nám Švédi pomohli svojim výsledkom. Mohli ozaj radšej Francúzi vyhrať, nech si nerobíme už nádeje. [/irony] 
ja si myslím že nórov ani čechov nedajú takže ten 1 bod by im z predlženia nepomohol. Ale tak na druhú stranu predvádzajú dobré výkony takže možné je všetko. A po pravde? je mi jedno či nám pomohli alebo nie. Ja som za spravodlivosť že nech postúpi lepší a francúzi na mňa spravili aj tak väčší dojem ako naši 
Čechov nie ale ja si myslím že zápas s nórmi bude vyrovnaný , francúzsko dokázalo potrápiť Kanadu aj Švédov , prečo nie Nórov ? 
Pretože , Francúzom sa hrá dobre proti mužstvám , ktoré tvoria. Oni vedia iba betónovať a tam je to už lotéria , keď sa stretnú dve mužstvá čo vedia iba betónovať ( FRA - ITA 0:3 )Momo46 napísal:francúzsko dokázalo potrápiť Kanadu aj Švédov , prečo nie Nórov ?