Prišiel čas aj na mňa...
Re: Prišiel čas aj na mňa...
Tak teraz si niesom istý... Buď to si robil tú banalitu s číselnými radmi a obrázkami, čo je vtipné, alebo si da 4€ za normálny test, čo je už skôr smutné.
-
DarkNation
Expert
To by ma zaujimalo, kolko si nechal na svojej tour po psychologoch a psychiatroch ty.
Som si celkom istý, že tá cifra neprevyšuje tvoje IQ (myslím reálne, nie to z detskej omaľovánky v linku). Fascinuje ma, že sa o inteligencii bavím s niekym, kto nemá ani len predstavu, ako taký test vlastne vyzerá..
Že sa vôbec unúvaš strácať čas na fóre, s IQ "pomerne vysoko nad 150" ťa už dávno čakajú v NASA.
Že sa vôbec unúvaš strácať čas na fóre, s IQ "pomerne vysoko nad 150" ťa už dávno čakajú v NASA.
"People who boast about their I.Q. are losers." - Stephen Hawking
Hawking je nepochybne múdry chlap, ale keď mi do vlákna príde robiť bordel blbec neschopný porozumieť niekoľkým vetám, tak na to reagovať budem. Každý, dokonca aj qwerty, tu dokázal prejaviť svoj názor rozumne, ale on potrebuje jednoducho tvoriť konflikty, lebo mu zjavne niekto stúpil na otlak.
-
DarkNation
Expert
Obavam sa ze niekomu, kto je natolko blby, ze nerata s neuspechom a psychicky natolko labilny, ze to jeden neuspech dokaze polozit na uplne dno, uz ziadna rada nepomoze.
Tvoje obavy by som bral v úvahu, keby mali väčšiu cenu, než tie od murára Joža
Inak je zvláštne vytvárať si postoj, keď netušíš o čo vlastne ide. U teba to tak funguije bežne?
Z čoho už pozostávali tie tvoje IQ testy, keď sa môžem spýtať ? Už aj tak sme asi mimo tému úplne... Robil som psychotesty na vojenskú akadémiu, kde ma testovali cca 7 hod. + potom samostatný príhovor... Aspoň moje testy sa skladali z viacerích "odvedtvý" alebo ako to nazvať... charakterové, rozhodovacie, práca pod stresom etc. Samotne IQ testy sa tuším delily na 9 ďalších častí, kde bolo spolu 150 otázok od numeriky, cez obrácanie kocky, spájanie rôznych obrazcov až po zapamätanie si 20tich vecí za 3 min a potom ich správne pričleniť k činnosti a napísať čo to bolo zač(či šport, alebo nejaká stavba etc) mal si niečo podobné, alebo niečo iné ? 
Prišiel som nato, že mám dosť veľký problém so spájaním tych obrázcov do jedného celku... A bol som prekvapený, keď som si zapamätal 20/20
Prišiel som nato, že mám dosť veľký problém so spájaním tych obrázcov do jedného celku... A bol som prekvapený, keď som si zapamätal 20/20
-
DarkNation
Expert
Myslim si ze viem celkom dobre o co ide, v klube ta odmietlo par zien a teba to psychicky odrovnalo, oprav ma ak sa mylim. V kazdom pripade by si si mal dat aspon na chvilu pauzu od balenia opitych ženušiek, lebo pri tvojom momentalnom psychickom rozplozeni to tu bude zachvilu zahltene temami podobneho typu.
IQ testy som robil rôzne a ako vravíš, obvykle sa členia na viac častí -tých, ktoré si pamätáš aj ty. Ten najrozsiahlejší a, predpokladám, najpresnejší mal 180 otázok. V ňom bolo komplet všetko od vecí, ktoré mi idú až po tie ktoré až tak nie. Keď tie testy niesu až také rozsiahle, tak výsledky skáču niekedy aj o 15 čísel - záleží od toho, na čo sú viac zamerané otázky.NHISPVM napísal:Z čoho už pozostávali tie tvoje IQ testy, keď sa môžem spýtať ? Už aj tak sme asi mimo tému úplne... Robil som psychotesty na vojenskú akadémiu, kde ma testovali cca 7 hod. + potom samostatný príhovor... Aspoň moje testy sa skladali z viacerích "odvedtvý" alebo ako to nazvať... charakterové, rozhodovacie, práca pod stresom etc. Samotne IQ testy sa tuším delily na 9 ďalších častí, kde bolo spolu 150 otázok od numeriky, cez obrácanie kocky, spájanie rôznych obrazcov až po zapamätanie si 20tich vecí za 3 min a potom ich správne pričleniť k činnosti a napísať čo to bolo zač(či šport, alebo nejaká stavba etc) mal si niečo podobné, alebo niečo iné ?
DarkBrain, na tvoju adresu už len posledná vec, lebo na teba skutočne nemám ani najmenšiu chuť. Z tvojej prehnanej reakcie na tento topic sa dá odvodiť len jediný záver a obaja ho poznáme. Snáď ťa to raz prejde. A áno, mýliš sa. Ono totiž nestačí vytrhnúť si z kontextu tú časť, ktorá sa ti zdá byť podstatná.
-
DarkNation
Expert
...a z murara Joza si srandu nerob, ten na rozdiel od teba jedno odmietnutie ustoji