Zálohovanie dát

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
TomTom69
Amateur
Amateur

Zálohovanie dát

Príspevok od používateľa TomTom69 »

Ahojte. Potreboval by som jednu radu. Mám starší NTB asi z roku 2007. Je tam OS Win Vista. Už dávnejšie ho nepoužívam, ale rozhodol som sa ho preinštalovať. Zapol som ho vyhodilo mi čiernu obrazovku a tam START WINDOWS NORMALY a REPAIR WINDOWS. Zvolil som repair windows. Po chvíli sa už objavila obrazovka VITAJTE. Tak som sa vrhol na to, že teda zálohujem to čo ešte možno použijem. Ale skôr ako som stihol pripojiť externý disk objavila sa modrá obrazovka. Snažil som sa niečo vygoogliť. Našiel som radu nech spustím Win v "SAFE MODE". Skúšal som a nič stále mi vyhadzuje, že Windowsu chýbajú súbory. Tak som sa naštval a vybral HDD. Môžem ho pripojiť na PC? Aj keď je tam nainštalovaná VISTA? Ďakujem za rady.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zálohovanie dát

Príspevok od používateľa tacosi »

Ano,v pohode.
Potom spustis win z disku,ktory mas v pc a tento 2.5 si potom otvoris v "tento pocitac" takze musis mat zapojene obe disky v stolnom pc.
TomTom69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TomTom69 »

Asi tak, že pri naštartovaní PC sa hodím hneď do BIOS-u a dám Bootovať z HDD kde mám Win 7. Nie? ;)
petko45
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petko45 »

skoe to asi myslel tak ze ak mas druhy PC vyberies disk z stareho pripojis k druhemu a cez ten druhy funkcny pc prenesies subory z stareho na funkcny.. ak to nemyslel tak nech ma opravi ;)
Napísať odpoveď