Maldonado zas jazdil jak ozaraty
Mercedes zas jazdi inu ligu, taky naskok po SC dat za par kol, to je nenormalne.
teraz je to trochu inak, predtým tam mali Whitmarsha čo bol povedzme si to narovinu, neschopák. Teraz je tam sám Ron Dennis a ten tam musí robiť riadne vetry. Takže ak honda motor nezvorá, budúca sezona bude pre mekáč zaujímavá. Ani sa im moc nečudujem, na dvoch frontoch sa bojovať nedá, bolo by to o veľkých kompromisocht0m4s3 napísal:Za posledne snad 4 roky sa hned po 2 zavodoch u McL sustreduju na dalsiu sezonu, sa potom clovek nemoze divit vysledkom.
Rosberg se tvářil nějak kysele, konečně dostal mistrovský vůz, škoda pro něj že dostal taky něco jiného - Hamiltona coby kolegu.
Ti co žvatlají na týmový pokyn RBR by si měli uvědomit, že jen díky tomu mohl Ricciardo zkusit zatlačit na Alonsa. Kdyby Vettel poslechl hned, tak by možná nezůstalo jen při pokusu, 25 vteřin ztráty na Ricciarda je stejně náhul. První mýtus zbořen....Vettel tak dobrý jak je všudepresentován prostě není.
Alonso opět potvrdil že je to pan jezdec, minutu ztráty Räikkonena snad ani není třeba nějak komentovat, nebyla už ani k pláči, na tom se dá už jen zasmát. Druhý mýtus zbořen - Räikkonen není s to vyvíjet tlak na Alonsa a o porážení ani nemluvě. Ve Ferrari zatím "panuje" jen nejvyšší výkonostní rozdíl mezi jezdci a zatím bohužel nevidím ani náznak toho, že by se to mělo nějak zásadně měnit.
Hulkenberg potvrdil svůj nebývale vysoký standard, snad se dočká angažmán u opravdu top teamu.
McLaren se propadá od závodu k závodu s vozem disponujícím nejlepší pohonnou jednotkou. Pan Dennis dokázal zatím jen jedno - udělat ponižujícím způsobem blbce z Whitmarshe, kterému mimochodem ani nedokázal veřejně poděkovat za odvedenou práci.
Massa měl opět smolíka, ale těžko bude moct vinit z kontaktu Alonsa, který měl na rozdíl od něj po startu konstantně přímý směr jízdy. Massa podle mne doplatil na Ricciarda který mu celkem pochopitelně zavíral místo na pravé straně a pak šel docela razantním a riskantním způsobem do omezeného prostoru mezi dva jezdce...
Závod jako takový asi nepřinesl takovou zábavu jako v Bahrajnu, ale mě se líbil, prostě standard který mi nikdy nevadil.