MS v Hokeji - Minsk 2014
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
Dneska som to pozeral sice len jednym ockom, ale nemyslim si, ze by nechceli bojovat. Je urcite jasne, ze chceli vyhrat. Ale z taktickeho hladiska je podla mna celkom dobre, ze sa setrili (pokial to maju preratane), obzvlast za stavu 1:3 v tretej tretine. Ano, su to "len" Taliani, proti ktorym zajtra hrame, ale kvalita hokeja ide hore a nevidim dovod nezataktizovat, pokial nam to zvysi sance na stvrtfinale. Mozno tam vela vody nenamutime, ale urcite sa to bude ratat viac ako pripadne vypadnutie v zakladnej skupine.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mne teda prislo, ze 2 tretiny bojovali hlavne smerom dozadu. Sily asi tazko usetrili, ked ich tam Svedi motali aj v hre 5 na 5. Obcas nejake zablesky, obcas nejaky protiutok, ale ziadne suvisle a trvale ohrozenie branky. Mozno v jednej presilovke. Kazdopadne z mojho pohladu si nasi vcera ani neskrtli. Tak dnes snad hlavne bude k dispozicii dostatok utocnikov a odohraju dobry zapas.
-
guess.whoo
Redeemer
je rozdiel dotahovat jeden gol alebo dva, hlavne ked ten svedsky treti bol taky lacny. Mali sme tam dobre sance a myslim, ze za stavu 2:1 by sme bojovali este viac..lenze sa nehra na keby. uvidime co prinesu dalsie dva zapasy
Psychologický efekt to striedanie brankárov malo , o tom bez debaty
Ako dostal Janus ten tretí gól , tak hráči zostali ako obarený a už do konca zápasu viac mysleli na obranu lebo videli , že Janusovi sa nedá veriť.
Ale aby som nekrivdil Janusovi aj Laco pustil jeden takýto rozhodujúci gól v predĺžení s Čechmi , to bol Lacov gól.
Komentátor , tam splietal niečo také , že ani Laco nie je zdravotne úplne vporiadku. Tak aby si oddýchol a bol pripravený na ten rozhodujúci zápas s Talianmi.
Ale včera nám neprehral zápas Janus , ale Nagy ... V predchádzajúcich zápasoch náš najlepší hráč , ale dnes mu to absolútne nevyšlo. A tí dvaja mladíci Pánik a Tatar by sa mali nad sebou trochu zamyslieť , lebo takouto hrou sa neudržia v základnej zostave v NHL , hlavne Pánik. Obaja bojujú , ale tá kvalita tam proste chýba (Tatarovi absolútne nesedia široké európske klziská) ... To isté Viedenský , Skokan a Hrivík (tá energia a kreativita z prípravných zápasov je fuč)
Ale aby som nekrivdil Janusovi aj Laco pustil jeden takýto rozhodujúci gól v predĺžení s Čechmi , to bol Lacov gól.
Komentátor , tam splietal niečo také , že ani Laco nie je zdravotne úplne vporiadku. Tak aby si oddýchol a bol pripravený na ten rozhodujúci zápas s Talianmi.
Ale včera nám neprehral zápas Janus , ale Nagy ... V predchádzajúcich zápasoch náš najlepší hráč , ale dnes mu to absolútne nevyšlo. A tí dvaja mladíci Pánik a Tatar by sa mali nad sebou trochu zamyslieť , lebo takouto hrou sa neudržia v základnej zostave v NHL , hlavne Pánik. Obaja bojujú , ale tá kvalita tam proste chýba (Tatarovi absolútne nesedia široké európske klziská) ... To isté Viedenský , Skokan a Hrivík (tá energia a kreativita z prípravných zápasov je fuč)
http://sport.aktuality.sk/c/167783/ms-2 ... -rozhodcu/
škoda no hlavne predposledný a posledný odsek 
-
DanielDevil
Addict
Nóri vedú 2:0 čo ak sa nemýlim by nám dávalo ešte šancu na postup 
-
guess.whoo
Redeemer
ale keby vyhrali Francuzi tak nam to mozno pomoze viac, lebo s nimi sme prehrali a s Normi vyhrali tym padom mame lepsi vzajomny zapas...ale neviem aky je postupovy kluc. Myslim vsak, ze uz sa musime spoliehat na zavahanie Cechov
-
DanielDevil
Addict
veď práveže Nórov sme porazili a Francúzov nie, tak bude pre nás lepšie keby žabákom zobrali body Nóri...no lenže už je 2:2 
ak pomýšľame na postup, tak výhra nórska by bola pre nás dobra. Len tí francúzi už otočili na 3:2
Fúha nejako začali tie góly padať..
-
guess.whoo
Redeemer
teraz som si to tak lepsie pozrel a myslim, ze by bola vyhra norov kedze Nori uz nemaju s kym ziskat body..hraju s Cechmi a Kanadou, takze by mali 9 bodov. Francuzi by mali teraz 5 bodov a nemyslim, ze vyhraju este 2 zapasy aby nas odsunuli ak vyhrame s Talianmi a Danmi
Francúzi vyhrali a našou jedinou nádejou je, že my získame 6 bodov a Francúzi zo súbojov s Dánskom a Českom maximálne 2 body. Smutné je, že už 2 kolá pred koncom to nemáme vo vlastných rukách, ale tak môžeme si za to sami. Uvidíme, čo prinesú nasledujúce 3 dni, v hokeji je možné všetko, ale naše šance na postup vidím tak 20 % Slovensko, 80 % Francúzsko.
ramaya napísal: Pretože , Francúzom sa hrá dobre proti mužstvám , ktoré tvoria. Oni vedia iba betónovať a tam je to už lotéria , keď sa stretnú dve mužstvá čo vedia iba betónovať ( FRA - ITA 0:3 )
Takže teraz nám teória hovorí že my musíme vyhrať tie 2 zápasy a Francúzi musia prehrať s Českom a maximálne vyhrať s Dánskom v predĺžení / nájazdoch
Francúzi by si to asi aj zaslúžili viac ako my
// si ma predbehol
-
guess.whoo
Redeemer
vsak ale este mozeme postupit na ukor Norov aj Francuzov..cize mozeme postupit aj my aj Cesi..len treba aby Cesi vyhrali aj my a Francuzi zakopli s Danmi
Keby sme mali všetci po 10 bodov - Slovensko , Francúzsko , Nórsko , tak sa vytvorí skupina s týchto troch mužstiev a budú sa brať vzájomné zápasy medzi týmito tromi mužstvami:
1. Francúzsko 5 bodov
2. Slovensko 3 body
3. Nórsko 1 bod
Francúzom bude stačiť vyhrať v pondelok s Dánskom za 3 body a naši tým pádom skončili.
Podľa mňa sa nedá spoliehať ani na to , že Česko a Kanada nad týmito súpermi vyhrajú , pretože ak už budú mať zabezpečený postup , tak posledný zápas môžu kľudne vypustiť. Hlavne Česko , kde je v mužstve tiež nejaká viróza , môže v poslednom zápase šetriť sily na štvrťfinále.
1. Francúzsko 5 bodov
2. Slovensko 3 body
3. Nórsko 1 bod
Francúzom bude stačiť vyhrať v pondelok s Dánskom za 3 body a naši tým pádom skončili.
Podľa mňa sa nedá spoliehať ani na to , že Česko a Kanada nad týmito súpermi vyhrajú , pretože ak už budú mať zabezpečený postup , tak posledný zápas môžu kľudne vypustiť. Hlavne Česko , kde je v mužstve tiež nejaká viróza , môže v poslednom zápase šetriť sily na štvrťfinále.
Dansko este ma nejaku motivaciu porazit Frantikov ?
-
guess.whoo
Redeemer
tak aj Dani hraju o zachranu takze maju velku motivaciu
Cesi aj ked vyhraju jeden zapas nebudu mat istotu takze tam by som neveril, ze vypustia nieco. Kanada nevypusta uz vobec ani keby mali 100 bodov naskok v predu, vidno, ze im hra chuti
Len taký detail, ktorý ani nemusí byť zrovna detail. Francúzom stačí akákoľvek výhra nad Dánskom, aby sme sa cez nich nedostali, čiže aj 2-bodová.
presne tak, lebo 9 je viac ako 10hd_ napísal:Len taký detail, ktorý ani nemusí byť zrovna detail. Francúzom stačí akákoľvek výhra nad Dánskom, aby sme sa cez nich nedostali, čiže aj 2-bodová.
len taky detail 2, este sme nevyhrali ani tie dva zapasy co nasleduju