Reproduktory do 200 €
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Reproduktory do 200 €
Ved nie je. To je tym ze ta zvukovka nie je ziaden hit.
To ze hras FPS, neznamena ze to vyuzijes. S kvalitnymi stereo repro/sluchadlami su ti take efekty uplne nanic, tie podaju priestor podstatne lepsie ako akekolvek priestorove, softverove nezmysly. Len to skresluje zvuk.
To ze hras FPS, neznamena ze to vyuzijes. S kvalitnymi stereo repro/sluchadlami su ti take efekty uplne nanic, tie podaju priestor podstatne lepsie ako akekolvek priestorove, softverove nezmysly. Len to skresluje zvuk.
hmmm
co som mal kedysi sluchadla steelseries tak mali taku "3D usb zvukovku" a bez toho sa prakticky nedalo urcovat priestor s tym to bola ina kava ale to mohlo byt nejak vzajomne "ladene" neviem.
No ok... Kto chce Creative SB FX PRO 5.1 za dobry penaz?
co som mal kedysi sluchadla steelseries tak mali taku "3D usb zvukovku" a bez toho sa prakticky nedalo urcovat priestor s tym to bola ina kava ale to mohlo byt nejak vzajomne "ladene" neviem.
No ok... Kto chce Creative SB FX PRO 5.1 za dobry penaz?
-
Ryan Giggs
VIP
Akurat ze Steelseries sa nedaju oznacit za dobre sluchadla. To je ten problem.
Klasicke kvalitne, "hudobne" stereo sluchadla vedia podat priestor podstatne lepsie a realnejsie ako ti 5.1 herne nezmysly. Oni totiz maju naviac aj podstatne lepsiu separaciu zvukov a detaily. A to hra v lokalizacii tiez velku ulohu.
Klasicke kvalitne, "hudobne" stereo sluchadla vedia podat priestor podstatne lepsie a realnejsie ako ti 5.1 herne nezmysly. Oni totiz maju naviac aj podstatne lepsiu separaciu zvukov a detaily. A to hra v lokalizacii tiez velku ulohu.
Ano ano ale to uz sa nebavime o 50€ predpokladam, na herne ucely hlavne co sa FPS boli fakt skvele.
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, bavime sa aj o 50 eurovej hranici.
Fuha tak to ma nic nenapada.. po steelseries som siel do sennheiser ale to uz som tej doby a tych pomerov rubal ak sa nemylim okolo 6000 skk a to uz za sluchatka bola palba... Stale mali iba 2 drivere a ziaden surround resp. fyzicky priestorovy zvuk.
Kazdopadne, rad by som si s takym clovekom ako ty pokecal osobne vela otazok by som mal fakt vidim ze moje dojmy su daleko od reality
Kazdopadne, rad by som si s takym clovekom ako ty pokecal osobne vela otazok by som mal fakt vidim ze moje dojmy su daleko od reality
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ryan, dám ti jednu radu, keď budeš vysvetľovať, že priestorový zvuk dokážu podať aj 5€ sluchátka, tak použi známu nahrávku virtual barber shop. Že to podanie priestoru nieje v ''gaming'' sluchátkach lepšie ako v ktorýchkoľvek iných. 
-
Ryan Giggs
VIP
Hlavne všetky tie akože priestorove headsety su uzavrete. A to je ten problem. Otvorene sluchadla podaju priestor prirodzenejšie. Plus ďalšia vec, mavaju vlastnu zvukovku ktora je v 99% uplne mizerna.
aky je rozdiel medzi otvorenym a uzavretym headsetom?
-
hrban
Addict
uzavretý už ako naznačuje, je uzavretý, tlmí zvuk okolia a takisto nik nepočuje čo počúvaš
otvoené naopak netlmia až tak a takisto je počuť čo ti hrá na sluchátkach.
otvoené naopak netlmia až tak a takisto je počuť čo ti hrá na sluchátkach.
-
Makovnik
Medium Professional
V principe otvorene lepsie basuju, lebo membrana nema tlmenie odzadu a volnejsie lieta
tiez nezvyknu mat "jaskynny" zvuk, kedze zle navrhnuta a vytlmena uzavreta komora zvykne farbit svojimi rezonanciami.