prosím vás neviete mi niekto pomocť z programovaím v LAZARUSE. Mam ulohu naprogramovat niečo ako test (v lazaruse).
ULOHA:----- nejak takto by to mallo vyzerať
---- Ma to byt niečo ako test. Otazky si mam napísať do poznámkového bloku (už mám) ma ich byť 10 a ktomu si mam napisat aj odpovede ( ja mam otazky z odpovedami len ano resp. nie ).((PRIKLAD OTáZKY :1. Má EU 28 clenskych statov ? ano/nie
ano))
---- Tak a tieto otázky mi má vypísať do Mema (len neviem ako ich mam tam vypisat bez odpovede tak aby boli v meme len otazky ) to som siuž tiež urobila len mi to po druhom kliknuti na button píše chybu ---takze moj prikaz vyzera takto:
No a teraz som sa tu zasekla neviem čo dalej. Malo by to vezerat tak ze niekto si ten program zapne a napise odpoved a program by mu mal vypisat či je to spravne alebo nie. Len neviem ze ci to mam davat ze ten akoby žiak tu odpoved vypise do esitu alebo neviem. No a nakoniec by to malo aj obodovať ten test čo už ulne nevioem ako urobit lebo nam to v škole nevysvetlovali a na nete nieje otom nič a to som hladala dlho.
----Tak a ja by som potrebovala aspon ak by mi niekto vedel poradit ze ake prikazy by som mohla použit alebo jednoducho pomoct.
----mam len tieto prikazy a akby ste mi mohli pomoct ze coznamenaju
---readln(T,s);
memo1.lines.append(s);
Assignfile(T,'vstup.txt');
Assignfile(V,'vstup.txt');
reset(T);
rewrite(V);