nastavenie DNS
nastavenie DNS
CO znamena DNS? Ako ho nastavim? Chcem, aby sa mi na domene www.rezbar.sk zobrazovala moja domena www.majster.sk na godaddy hostingu.
Co potrebujem vediet, aby mi domena z websupport zobrazila stranku na hostingu z godADDY?
Co potrebujem vediet, aby mi domena z websupport zobrazila stranku na hostingu z godADDY?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: nastavenie DNS
No, v prvom rade musis vlastnit obe domeny, potom mas v principe dve moznosti.
-nasmerovat domenu rezbar na tu istu IP ako je majster a pripadne nechat pridat prislusny zapis v konfigu na hostingu (toto cele zalezi na tom ako je technicky rieseny hosting, ci sa to da)
-presmerovat domenu tak, aby sa automaticky po nacitani www.rezbar.sk presmeroval web na www.majster.sk, co sa da urobit bud cez domenu (CN) alebo na webserveri na ktory domena odkazuje (povedzme nejaky free hosting ak takyto redirect umoznuje. Nepredpokladam ze by si mal kdesi nejaky volny server s verejnou IP ked toto riesis)
-nasmerovat domenu rezbar na tu istu IP ako je majster a pripadne nechat pridat prislusny zapis v konfigu na hostingu (toto cele zalezi na tom ako je technicky rieseny hosting, ci sa to da)
-presmerovat domenu tak, aby sa automaticky po nacitani www.rezbar.sk presmeroval web na www.majster.sk, co sa da urobit bud cez domenu (CN) alebo na webserveri na ktory domena odkazuje (povedzme nejaky free hosting ak takyto redirect umoznuje. Nepredpokladam ze by si mal kdesi nejaky volny server s verejnou IP ked toto riesis)
odpoved curakov zo websupportu
Dobry den,
DNS sluzi priamo na smerovanie DNS zaznamov na hosting u inej spolocnosti napr.
V pripade ak smerujete domenu na hosting druhej domeny u nas, zial nie je mozne to realizovat mimo sluzby presmerovanie.
Na akekolvek otazky vam rada odpoviem.
SLuzba stoji 7 eur no diky fest same oje***
Dobry den,
DNS sluzi priamo na smerovanie DNS zaznamov na hosting u inej spolocnosti napr.
V pripade ak smerujete domenu na hosting druhej domeny u nas, zial nie je mozne to realizovat mimo sluzby presmerovanie.
Na akekolvek otazky vam rada odpoviem.
SLuzba stoji 7 eur no diky fest same oje***
Ty si mi za saso, krista pana. Tak si to presmeruj cez .htaccess, ak mas normalny hosting.
-
Fabo
Hardcore addict
vidis .htaccess to mi nenapadlo. to pojde snad na kazdom aj free hostingu.
Ako to funguje to htcacess presmerovanie? Pretoze ja som majitelom domeny na websupport a tam nemam hosting ani pristup k suboru .htcacess. takze saso si jedine ty.heker napísal:Ty si mi za saso, krista pana. Tak si to presmeruj cez .htaccess, ak mas normalny hosting.
-
Fabo
Hardcore addict
no. nasmerujes domenu niekam. uplne jedno kam na nejaky hosting. Dam das do document rootu subor .htaccess do ktoreho das prislusny zaznam. hotovo
sasovci
sasovci
jj ja som to ale chcel nastavit z domeny bez hostingu na domenu s hostingom.
Mal by si sa naucit vyjadrovat a opisovat problem, ze co vôbec chces. V tvojom pripade musis nastavit DNS zaznamy u domeny, ktoru chces presmerovat na server kde mas hosting (kde ti bezi web). TEn hosting ti bude musiet priradit alias.
-
Fabo
Hardcore addict
No, a to napisal ze za to chcu peniaze. Alternativy dostal.
presmeroval som dns v nastaveniach domeny, kde nemam hosting na domenu, kde hosting mam.
Vyhadzuje ma stale na nejaky datovy server mojho hostingu, ale nechce ma premserovat na domenu.
CO ešte treba, ako si prihlasim slovensku domenu kanglickemu hostingu???
Vyhadzuje ma stale na nejaky datovy server mojho hostingu, ale nechce ma premserovat na domenu.
CO ešte treba, ako si prihlasim slovensku domenu kanglickemu hostingu???
Mas to napisane od testa. Anglicky hosting ti musi pridelit novy alias, teda tu novopresmerovanu domenu na hosting co mas u nich.
dakujem chlapci. idem to vyskusat na ich technickej podpore. Niekedy ani neverim, ze to su ludia a nie roboty