Cyklisti, co zerete pocas vyletov ?
Cyklisti, co zerete pocas vyletov ?
(Nenasiel som podobnu temu, vlastne som ju ani nehladal.)
Anyway otazka je jasna, co papate pocas celodnovych vyletov ?
Zatial to riesim snickerskou vo vrecku a potom keksikovym menu v obecnych krcmach, ci dajakou lahodkou ak som v nejakom meste (rozky s bambinom, pizza ci este lepsie rezen) a potom ma prezrateho obiehaju senioranky na libertach.
Nezaujimaju ma moc nejake synteticke cukriky, gely a podobne pistoviny, skorej dajake tipy ako napr. banan ci kakavko.
Anyway otazka je jasna, co papate pocas celodnovych vyletov ?
Zatial to riesim snickerskou vo vrecku a potom keksikovym menu v obecnych krcmach, ci dajakou lahodkou ak som v nejakom meste (rozky s bambinom, pizza ci este lepsie rezen) a potom ma prezrateho obiehaju senioranky na libertach.
Nezaujimaju ma moc nejake synteticke cukriky, gely a podobne pistoviny, skorej dajake tipy ako napr. banan ci kakavko.
Re: Cyklisti, co zerete pocas vyletov ?
keksik, musli tycinka, energeticky caj, z ovocia jablko a banan
z energetickych pistovin carbosnack gel
z energetickych pistovin carbosnack gel
Aký energetický čaj? A inak pomáha Vám to?
Ja jedno obdobie snažil jesť tie musli a banány, ale po dlhšom výlete som tak-či-tak nevládal dojsť domov.. hehe! Niekedy mi na poldňové výlety stačili 2x keksíky Mila.
Ja jedno obdobie snažil jesť tie musli a banány, ale po dlhšom výlete som tak-či-tak nevládal dojsť domov.. hehe! Niekedy mi na poldňové výlety stačili 2x keksíky Mila.
Teraz tento, chutovo je vyborny
skus hroznovy cukor. potom nejaku marsku, musli tycinky, keksiky.
Asi by bolo proti pravidlám dávať priamy link, ale keď si vygúgliš "Moja strava počas výjazdu" nájdeš o tom 27 stranovú diskusiu kde nájdeš asi všetky možné odpovede... TLDR: v bidone ionťák alebo voda (ideálne v bidone ionťák a v camelbaku voda), na jedenie energetické tyčinky, musli tyčinky, ešte iné tyčinky od výmyslu sveta, ak nejdem do úplnej divočiny tak idem na ľahko a spolieham sa, že niekde po ceste bude možnosť dať si nejaké ľahšie jedlo... + carbosnack alebo ekvivalentná tuhá tyčinka učite neuškodí 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si zacal piect vlastne musli tycinky - vlocky, hrozienka, slnecnicove slniecka, med, cukor. Celkom to zasyti a hlavne doplni cukry. Dlhsi svih 4+ hodin musim mat aspon nejake jedlo, bud si zoberiem zemlu so sunkou, syrom, alebo ak je to ozaj, ze dlhy svih 6+ hodin, tak sa robi jedna pauza v ktorej vacsinou supnem palacinku, prip. medovnik. Ja sam nevydrzim ani beznu dvojhodinovu jazdu bez min. jednej tatranky, niektori som si vsimol, ze jazdia skoro bez jedla, co osobne nechapem, ci naozaj nemaju hlad a ako taky svih vyzera, co sa tempa a potazmo tepov/vykonu tyka.
Na kratšie výjazdy do 50km chodím väčšinou iba naľahko 0,75 vody a dve musli tyčinky, tie lacné z kauflandu
väčsinou zjem jednu. Keď plánujem niečo dlhšie tak buď si vezmem viac vody alebo rátam s nejakým prameňom po ceste a niečo na prehryznutie. Nedávno som mal prakticky celodenný výlet, vyšlo mi to na 100km a cez dve tisíc výškových po Fatre a padol liter vody, liter kofoly v krčme, dve kaiserky so syrokrémom a paradajkou a jedna musli tyčinka a celkom to stačilo. Ionťáky a energetické veci neužívam vôbec, skôr čo by sa pri dlhšom výlete mohlo zísť sú doplnky pitného režimu, čiže nič na doplnenie energie ale doplnenie vypotených minerálov ale neskúsil som ešte. Inak odporúčam čerstvé ovocie, jablko, broskyňu a pod. vždy perfektne osvieži, dobrá je aj čerstvá mäta a hodiť len tak do flašky s vodou, paráda.
-
Scorpion90
King
ja si zvyknem so sebou bravat rozrobeny iontovy napoj do 0,7l flase + nejake bebe. Vody je vacsinou malo, tak sa bud zastavim pri prameni alebo si kupim mineralku/dzus v nejakom dedinskom obchodiku/benzinke/atd..