Ja som sa nepýtal ako dlho boli spolu...Bushido napísal:Vieš ako dlho je od toho ich rozchodu s bývalou?
Novozačínajúci vzťah z práce a neistota v ňom
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Novozačínajúci vzťah z práce a neistota v ňom
To este neznamena, ze sa musi nechat pretiahnut celym svetom... Kazdy by mal poznat svoju hodnotu, alebo ty chodis na rande s kazdou, ktora ta pozve? Ako sa vsak ukazuje, tak chlap nema doriesene veci z minulosti, to ze ona ho prvych 3x odmietla neznamena, ze musi byt autom. namyslena. To len chlapi, co balia zenske na dve vety a ked pride nejaka, ktorej sa nepodlomia kolena z kytice ruzi a pozvania na veceru, takto uvazuju...NHISPVM napísal:jefty, pretože jej tak poradila letriŽenská nelogika
Maciatko prepáč... osobne ťa nepoznám, ale tak mi to z tvojho príspevku všetko prišlo...Svet sa netočí okolo teba...
kayko: ona tvrdila, že rázne odmietla ísť na kávu, ja osobne by som to bral, že som jej není sympatický, prípadne niekoho má a podobne a hľadal by som inde.. On za ňu behal ako zajac, neviem sto ľudí sto chutí, niekto ženskú "svojich" snov stale otravuje ako sa dá a niekto skúša ďalej.
Vzhladom k danej situacii by to mne osobne prislo skor neprofesionalne miesat pracu so sukromim a sukromne kavickovat s klientom... Mozno si len chcela zachovat profesionalny pristup... btw. to ze ta zena odmietne nemusi vzdy znamenat, ze jej nie si sympaticky. Je celkom mozne, ze momentalne sa necitila na kavickovanie s cudzim chlapom, na niektore zeny sa nestaci usmiat, nestaci darovat kyticu kvetom, aby s tebou isla na rande... Zeny vedia byt az prilis dovercive, ale v zavislosti od predoslych skusenosti vedia byt aj velmi odmietave a nedovercive... Mne to pride uplne prirodzene, ze ho odmietla, ja by som teda naozaj necakal, ze kazda zena, ktoru stretnem pojde so mnou na kavu a obzvlast zena, s ktorou mam urcity pracovny vztah, pokial si chce zachovat profesionalny pristup, tak je jasne, ze so mnou nepojde len tak na prve pozvanie... Zeny skor ocenia, ked si trpezlivy a netlacis na pilu, takze po prvom alebo druhom odmietnuti by som skusil radsej inu taktiku, napr. zacal by som si s nou viac pisat a snazil sa s nou zblizit inak, zaujimal sa o nu, aby mala pocit, ze ju nechcem pozvat na veceru, pretiahnut a nechat tak... Ver mi, ze taketo zeny vedia byt velmi pritulne a empaticke, ked ich zlomis a zlozia masku nedobytnej.
v dodavatelsko-odberatelskych vztahoch su romaniky rost riskantne. niektore firmy to dokonca zakazuju (najma na strane odberatela)... vzdy tu totiz existuje riziko, ze sa cez postel bude jedna zo stran snazit dosiahnut vyhody pre seba a svoju spolocnost. alebo naopak, v pripade rozchodu by to mohlo ohrozit spolupracu oboch firiem (cim dolezitejsi obchodny partner, tym opatrnejsi by som bol)
.
ale aby som nebol len negativy, poznam aj pripad, kedy to dopadlo dobre
.
ale aby som nebol len negativy, poznam aj pripad, kedy to dopadlo dobre
-
maciatko99
Medium Star
Aby som doplnila ako to prebiehalo počas leta. Po čase sa ozval a chcel mi povedať pravdu. Povedal mi, že to všetko bolo o jeho bývalej, že ju mal stále v hlave a že mu je ťažko niečo hodiť za hlavu a zároveň ísť do niečo nového. Preto sa rozhodol vyhýbať obom, teda jej a aj mne, nemyslieť na vzťahy, nemyslieť na ženy, potreboval si nájsť čas pre seba a vyprázdniť si hlavu. Po čase ozval s tým, že už to má ukončené, že by ma rád pozval na kávu porozprávať sa, povedal čo má nové, že zmenil prácu, aby v budúcnosti nemiešal súkromie a prácu, a tak. Zatiaľ to nechávam tak, stretli sme sa ešte pár krát, dali sme si večeru a uvidíme, nechávam tomu voľný priebeh.