povolenia v Program Files a Office 2010 updates
-
Master_Blaster
Medium Expert
povolenia v Program Files a Office 2010 updates
ahoj
pouzivam win7ultimate 32bit
v zlozke ProgramFiles som si vytvoril novu prazdnu. chcem tam umiestnit, resp. program TortoiseSVN by tam mal umiestnit najnovsiu verziu programu z GitHubu.
ale tortoise to nemoze urobit, lebo vraj nema povolenia.
ale ja som jediny pouzivatel na tom pc, ja som to installoval vsetko a nic som nemenil s kontami.
tak aky ma problem ?
ked som instaloval office 2010 pro plus, odklikol som aby sa sam odseba neupdatoval a aby ani updaty nevyhladaval. ale teraz ich neviem nijako zapnut.
vo windows updateri sa to neda.
dakujem
pouzivam win7ultimate 32bit
v zlozke ProgramFiles som si vytvoril novu prazdnu. chcem tam umiestnit, resp. program TortoiseSVN by tam mal umiestnit najnovsiu verziu programu z GitHubu.
ale tortoise to nemoze urobit, lebo vraj nema povolenia.
ale ja som jediny pouzivatel na tom pc, ja som to installoval vsetko a nic som nemenil s kontami.
tak aky ma problem ?
ked som instaloval office 2010 pro plus, odklikol som aby sa sam odseba neupdatoval a aby ani updaty nevyhladaval. ale teraz ich neviem nijako zapnut.
vo windows updateri sa to neda.
dakujem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: povolenia v Program Files a Office 2010 updates
musiš program ''spustiť ako správca''...
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2014, 16:23)
čo sa týka toho office tu je návod v angličtine
1.Open any office product (word, excel, access, any one). for me i opened word 2010.
2. Go to file - -> Option--> Trust Center--> Trust Center settings--> Privacy Options-->
3. make sure there is "tick mark" in the first option i.e "Connect to office.com for updated content when i am connected to the internet".
After you follow steps 1 through 3, you open Windows Update, and there is an option to "Find Out More" on getting updates for other products through Microsoft Update. Click the link and download and install the application from the Microsoft Update website you get directed to. Then, check for updates once again.
čo sa týka toho office tu je návod v angličtine
1.Open any office product (word, excel, access, any one). for me i opened word 2010.
2. Go to file - -> Option--> Trust Center--> Trust Center settings--> Privacy Options-->
3. make sure there is "tick mark" in the first option i.e "Connect to office.com for updated content when i am connected to the internet".
After you follow steps 1 through 3, you open Windows Update, and there is an option to "Find Out More" on getting updates for other products through Microsoft Update. Click the link and download and install the application from the Microsoft Update website you get directed to. Then, check for updates once again.
-
Master_Blaster
Medium Expert
hrban
to s office nefungovalo, aj som restartoval pc
lebo ten trik vyzaduje ze na nieco kliknem na tej stranke, ale to tam uz nie je. stranka sa zmenila. teraz mi uz len chcel otvorit win updater
a to s spustit ako spravca, som uz skusal predtym, nepomoze to
to s office nefungovalo, aj som restartoval pc
lebo ten trik vyzaduje ze na nieco kliknem na tej stranke, ale to tam uz nie je. stranka sa zmenila. teraz mi uz len chcel otvorit win updater
a to s spustit ako spravca, som uz skusal predtym, nepomoze to
-
hrban
Addict
njn, tak potom už len na oficiálnej stránke microsoftu je, že treba program odinštalovať, použiť nejký fix a opäť ninštlovať
. Iné riešenie nie je.
Btw tak prečo práve musíš sťahovať do program files ? Veľa nedôverihodných programov má zakázané zapisovať do program files. buď si zmeniš práva alebo budeš sťahovať inde ako do program files.
Btw tak prečo práve musíš sťahovať do program files ? Veľa nedôverihodných programov má zakázané zapisovať do program files. buď si zmeniš práva alebo budeš sťahovať inde ako do program files.
-
Master_Blaster
Medium Expert
lebo teraz ked uz mam vsetko nanovo nainstalovane tak viem co kde chcem mat, aby to bolo super
s tymi povoleniami som uz experimentoval, ale neviem to za boha preklikat aby to islo
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2014, 10:37)
office vyrieseny
problem bol v tom ze sa neda uplne odinstalovat zo systemu, aby si to nepamatalo predchadzajuce nastavenia (aj pri instalacii!)
ten program files by som dost potreboval
s tymi povoleniami som uz experimentoval, ale neviem to za boha preklikat aby to islo
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2014, 10:37)
office vyrieseny
problem bol v tom ze sa neda uplne odinstalovat zo systemu, aby si to nepamatalo predchadzajuce nastavenia (aj pri instalacii!)
ten program files by som dost potreboval
-
hrban
Addict
na windows stránke na to je nejaký soft, čo odstráni aj tieto nastavenia čo si navolil pri predošlej inštalacií.
čo presne píše ten program TortoiseSVN. skúšal si ho spustiť v režime kompatibility ? možno verzia vsita/xp.
poprípade skús vypnúť načas antivírus a win defender a firewall.
čo presne píše ten program TortoiseSVN. skúšal si ho spustiť v režime kompatibility ? možno verzia vsita/xp.
poprípade skús vypnúť načas antivírus a win defender a firewall.
-
Master_Blaster
Medium Expert
jediny soft na stranke ms co sluzi na odistalovanie office je FixIt, a ten som skusal....
skus si v pr filesoch vytvorit zlozku prazdnu
vojdi do nej, stlac prave, vlastnosti, zabezpecenie
prva polozka je ze CREATOR OWNER ( to asi ja-ty)
klik na upravit, a odfajnes mu uplny pristup- povolit
kliknes na Pouzit a neulozi sa to, lebo nieco tomu brani. a tam bude pes zakopany
skus si v pr filesoch vytvorit zlozku prazdnu
vojdi do nej, stlac prave, vlastnosti, zabezpecenie
prva polozka je ze CREATOR OWNER ( to asi ja-ty)
klik na upravit, a odfajnes mu uplny pristup- povolit
kliknes na Pouzit a neulozi sa to, lebo nieco tomu brani. a tam bude pes zakopany
-
hrban
Addict
bráni tomu to, že to sa zmeniť nedá, ale to meniť ani netreba, prečo chceš meniť práva pre creator/owner ? zmeň práva pre administrátora alebo pre everyone. ak program nemá právo zapisovať tam, tak medzi tie skupiny pridaj everyone a odklikni všetko.
asi tak ako je na obrázku až na to, že tam pridáš Everyone miesto Iedereen poprípade slovenský ekvyvalent, neviem či zoberie anglické Everyone.
Pozor prvé písmeno veľké
no o v poslednom kroku dáš všetky práva pre všetkých a vybavené.
asi tak ako je na obrázku až na to, že tam pridáš Everyone miesto Iedereen poprípade slovenský ekvyvalent, neviem či zoberie anglické Everyone.
Pozor prvé písmeno veľké
no o v poslednom kroku dáš všetky práva pre všetkých a vybavené.
-
Master_Blaster
Medium Expert
neide to aj tak.
fungovalo Everyone
ako si na to prisiel, to je take tajne ze to nikto nevie, takyto trik ^^
takto to vyzera, ale stale mi tam neislo dat cez to tortoise
//obrazky vkladaj do priloh
som sa na to isiel vykaslat a urobil som novu zlozku na c:/nieco
a ani tam to neislo
wtf !
tam to uz musi ist
fungovalo Everyone
ako si na to prisiel, to je take tajne ze to nikto nevie, takyto trik ^^
takto to vyzera, ale stale mi tam neislo dat cez to tortoise
som sa na to isiel vykaslat a urobil som novu zlozku na c:/nieco
a ani tam to neislo
wtf !
tam to uz musi ist
-
hrban
Addict
tak to vidím ako nie problém práv ale skôr nejaká blokáda AV alebo defenderu, skús vypnúť ten defender a firewall a antivírus kým to budeš sťahovať.
-
Master_Blaster
Medium Expert
vypol som nepomohlo
stale pise co predtym
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2014, 15:13)
hrban
porad nieco prosim, fakt je to divne preco to nechce ist
mam fungel novy nainstalovany win, vsetko pekne ciste, ziadne hluposti nainstalovane...
musi to ist
dik
stale pise co predtym
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2014, 15:13)
hrban
porad nieco prosim, fakt je to divne preco to nechce ist
mam fungel novy nainstalovany win, vsetko pekne ciste, ziadne hluposti nainstalovane...
musi to ist
dik