I PHONE 4

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
stefanye
Novice
Novice

I PHONE 4

Príspevok od používateľa stefanye »

ahoj dostala som najdeny iphone 4 neriesim kolko ho dotycny mal doma je to´dar.. ked som ho zapla pytal heslo tak som spravila restore DFU cez i tunes podla navodu na youtube a tym ho resetla lenze potom ked za zapol pripojila som ho na wifi a dala tam sim kartu... tym padom sa mohol objavit na find my phone ze? a ked je nahodou nahlaseny ako kradez alebo strateny tak sa im ukazalo moje cislo? nechcem mat problem naozaj som ho dostala :smt017 zevraj dotycny ho mal doma od januara... mobil ma aktivny ucet na i cloude a ten pytal ked som don vsunula sim kartu takze logicky je aktivne find my phone aj i cloud ucet ktory nezrusim pretoze sa nedostanem do hlavneho menu ukazuje mi len prvotne nastavenia jazyk krajinu a dalej sa nedostanem... co dalej? da sa nejako preflashovat system cely ? :nono: :?: :?: :?:
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: I PHONE 4

Príspevok od používateľa rados915 »

Počkaj, kým mobil vystopuje polícia. Potom prídu, zabavia ho a nebudeš musieť už riešiť nejaké preflashovanie systému, ktoré aj tak nepomôže. A nezabudni povedať, od koho bol tento darček.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

??? to je čo za blbosť, že mal aktívny cloud, akonáhle sa telefón resetne do pôvodných nastavení, nemá nič aktívne, do cloudu sa musí prihlásiť dotyčný človek a až vtedy sa stiahnú nasatvenia, fotky a podobne, to, že od teba pýta login to neznamená, že má čosi aktívne, to by robil aj telefón z predajne. Vlastne po reštarte je ten telefón ako z predajne, pre teba nič neobvyklé, nemáš ako zistiť, že je kradnutý.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

nechapem preco ho nejdes zaniest na policiu, ten telefon ti nepatri. a to, ze ho mal od januara doteraz nezapnuty len svedci, ze "chladol" doteraz. ale neboj sa, ak je nahlaseny na policii, tak cakaj v blizkej dobe telefonat :)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak mu treba :D hlupost nadovsetko :lol:
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nebudú telefonovať, ak by bol kradnutý, tak ťa poštou predvolajú na políciu. Tam ťa oboznámia, že bol kradnutý a budú sa pýtať odkiaľ je. Budeš musieť povedať odkiaľ ho máš, ale keďže si ho nekupovala ale dostala, nemáš ako dokázať, že bol darovaný. Následne ti povedia, aby si telefón odovzdala a dodajú, že ak ho dobrovoľne odovzdáš, nebudú ti robiť problémy. Aspoň tak to bolo u mňa, ale to som kúpil kradnutý telefón. Až na to, že som mal mailovú konverzáciu s predajcom a tú som im ukázal.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

hrban mobil si vratil a peniaze ti kto vratil? :?
stefanye
Novice
Novice

Seci ste mudri urcite nepojdem na policiu vy ste vazne taki blbi a myslite si ze ten mobil sa najde?? tak napriklad mam znameho co tam robil a z tych 10 000 najdenych ajfonov vracaju mozno 300 kusov :) vsetky si nechavaju vy ovecky :) mna nezaujima ci je kradnuty znamy ho nasiel a mal oma pol roka skoro a uz je moj a basta :D Hrban kym sa neprihlasim do uctu co ma matel na i cloude nechce ma pustit dalej do menu zamysli sa logicky apple to ma premyslene ale asi sa nevyyznas .
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

A čo tak založiť si vlastný účet na iCloud-e a prihlásiť sa naň? Apple ID Registration
stefanye
Novice
Novice

ja ucet davno mam ale ked zapnem mobil nic sa neda robit jedine pripojit k i tunes a potom sa mi ukaze vlozte sim kartu... ke som ju dala ukazalo sa nech sa prihlasim na i cloud ale povodne majtelove lebo ine neprima mobil... ono to je zabezpecene proti kradezi ved mne ukradli ajon pred pol rokom toto je karma :D
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Tak asi no .. a nebude to ten istý iPhone?

Apple som nemal takže neviem čo by sa dalo spraviť.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

stefanye napísal:Seci ste mudri urcite nepojdem na policiu vy ste vazne taki blbi a myslite si ze ten mobil sa najde?? tak napriklad mam znameho co tam robil a z tych 10 000 najdenych ajfonov vracaju mozno 300 kusov :) vsetky si nechavaju vy ovecky :) mna nezaujima ci je kradnuty znamy ho nasiel a mal oma pol roka skoro a uz je moj a basta :D
Moja zlata,fony vyssej hodnoty sa najdu kludne aj rok po kradezi,resp.stratenia.
Podla vyjadrovania a k postoju veci tipujem,ze nemas viac ako 15.
Zaujimat Ta to nemusi, "ved uz je Tvoj a basta"no (mozno) potom budes mat zbytocne opletacky.
A 10 000 najdenych ufonov? a skoro vsetky si nechavaju ? to urcite :lol:
Nic to,,,temu zamykam,kvoli nejasnemu pôvodu mobilu.
Zamknuté