Čo nové by ste privítali na fóre?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Privítal by som, ak je to technicky možné tj. ak phpBB podporuje natívne vyhľadávanie v mojich SS.
To ti je k comu, ak sa mozem opytat? Pouzivas tu SS na komunikaciu s ludmi alebo na pracovne kontakty?
-
weroro
Flash coder
Ja osobne si SS archivujem. Často však v tých SS sú užitočné veci, ktoré som s niekým riešil a je pomerne dosť pracné dohľadať konkrétnu konverzáciu ak poznám iba to, čo v nej je (nepamätám si s kým a kedy som ju viedol a pod.)
SSky si mozes vyexportovat ako csv a ked to otvoris v Exceli, tak tam mozes vyhladavat. Viem, je to take neohrabane riesenie, ale zatial snad postaci. O moznostiach phpbb v tejto oblasti vela neviem, nech sa vyjadria skusenejsi 
-
weroro
Flash coder
To mi exportuje ale iba aktuálne zobrazený výpis. Aspoň keby to exportlo komplet všetky strany.
-
audiotrack
VIP
nejaké vyhľadávanie som našiel, len je to na trochu staršiu verziu phpbb tak by to bolo treba možno mierne upravovať. Nech sa vyjadrí niekto z adminov alebo užívateľov, mne osobne je to jedno. Nikdy som takú potrebu v správach hľadať nemal.
Ešte jedno riešenie ak chceš mať zaujímavé správy alebo správy s nejakým užitočným obsahom vždy prístupné je vytvoriť si adresár a tieto správy tam popresúvať nech ich máš vyčlenené od ostatných
Ešte jedno riešenie ak chceš mať zaujímavé správy alebo správy s nejakým užitočným obsahom vždy prístupné je vytvoriť si adresár a tieto správy tam popresúvať nech ich máš vyčlenené od ostatných
-
t0m4s3
Admin
Ak nemas co na praci, kludne sa do toho pust. Pride mi to ale zbytocne kvoli (pravdepodobne) jednemu uzivatelovi.
je mozne (polo-)verejne poskytnut info o tom, kolko ludi chodi cez tapatalk, kolko postov poslu atd?
len pre zaujimavost
len pre zaujimavost
diky moc, presne tak som si to predstavoval
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
asi sa to uz riesilo ale nebolo by mozne zriadit notifikacie na prispevky ala fasbuk ci sme.sk diskusie?
Ake notifikacie to chces? Ja som tomu nepochopil, ale zaujima ma to.
Vľavo hore pod názvom témy máš možnosť "Sledovať tému".. potom Ti príde notifikácia na email na každý nový príspevok v danej téme.. 
co tak pridat ku kazdej teme meta tagy pre facebook? teda aspon description by mohlo mat uvodny prispevok v teme
keď už tak strašne trváte na obrázkoch v prílohach, tak aspoň povoľte formát webp...
inak fóru podľa mňa nič nechýba (teda okrem čiernej témy, ktorá asi nebude)
inak fóru podľa mňa nič nechýba (teda okrem čiernej témy, ktorá asi nebude)
Spixy: je to dobry napad, ale ked som hladal plugin pre phpbb3, tak som nasiel iba jeden a ten ma problem s lossless webp subormi a celkovo vyzera byt aj po 2ch rokoch dost zabugovany: http://www.nyam.pe.kr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&p=5709
tému nie je problém "overridenúť" v browseri...
//pre súdruha
karmistu, keď to má byť čierna téma, tak to proste bude.. čierne. Takže jediné s čím sa dá pracovať je farba textu... okrem toho sa to dá upraviť ľubovoľne, nie len takto ako to mám ja, a je to veľmi dobre čitateľné 
//pre súdruha
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no notifikacie ako napr na fasbuku ak niekto cituje moj prispevok, ergo reaguje nanho. niekde vedla horneho menu... stalo sa mi minule ze som na nejaky prispevok reagoval po 1 roku.heker napísal:Ake notifikacie to chces? Ja som tomu nepochopil, ale zaujima ma to.
sledovat temu je sice fajn ale byt spamovany emailami nechcem ani za milion. plus ak to musim robit manualne straca to zmysel.
-
masterdead
SysAdmin
Spytam sa, ku comu by si to pouzil?