Tu maš tu pesničku z Orange
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2014, 19:03)
Čaute kto mi vie pomôcť a dopátrať playlist pesničiek čo sa hra na MS 2014. Poprípade aj staršie ročníky MS vďaka.
Bože môj... koľko krát to sem ešte dáte? Nechápete že to nie je tá pesnička? On (a rovnako aj ja) tu hľadáme názov pesničky z AKTUÁLNEJ Orange Panter reklamy, v ktorej chlap spieva niečo ako "Say hey na na na na na"...
uNfEiL napísal:
Bože môj... koľko krát to sem ešte dáte? Nechápete že to nie je tá pesnička? On (a rovnako aj ja) tu hľadáme názov pesničky z AKTUÁLNEJ Orange Panter reklamy, v ktorej chlap spieva niečo ako "Say hey na na na na na"...
Práve že keby som mal video z reklamy tak si to už nájdem cez Soundhound. Nikde na nete som tú reklamu nenašiel. Videl som to iba v telke. Už som aj stihol koniec tej pesničky nahrať na Soundhound ale nič nenašloxino napísal:
Aku aktualnu reklamu mysliš tútu
Ak áno tak tam ta pesnička čo som spomenul je. Našiel som aj inu reklamu ale ta ista skladba.
Šak pošli video z reklamy
Hľadal som na rôznych fórkach, googlil som a nič.ateista napísal:zdravím,
Vedel by mi pls niekto helfnúť, zháňam názov songu tohoto textu...
Ďakujem, tiež som to skúšal všade ale nula bodov, pritom bol tento song aj vo filmeuNfEiL napísal: Práve že keby som mal video z reklamy tak si to už nájdem cez Soundhound. Nikde na nete som tú reklamu nenašiel. Videl som to iba v telke. Už som aj stihol koniec tej pesničky nahrať na Soundhound ale nič nenašlo...
/je to síce tá reklama, ale zvučka tam je momentálne aktuálne iná. Niečo v zmysle: Say hey, na na na na na.... So say hey, na na na na na...
Hľadal som na rôznych fórkach, googlil som a nič.
prvamale pivo napísal:Cavte nevedel by mi prosim niekto pomoct z menami tychto dance pesniciek? Jedna z nich je v zlej kvalite, K