Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ani jedno z toho som nepostrehol .. hreje sa len ked hram nieco narocne na "grafiku" ale to aj lumia,guru g1...
-
qwerty-xyz
tak potom dik za info,
moze byt ze to boli len prvotne kusy a uz sa to odstranilo....
Zdravim , hladam nieco na styl Samsung Galaxy S4, no nemusi byt znacka (kvoli €) , moze byt aj nejaka menej znama znacka s podobnymi parametrami. Len aby bol spolahlivy a nekazil sa. Viete o niecom ? dakujem
no samsungy som nasiel nejake za 240, a nejake tie alternativy za tych 140cca ... vzhladopm na to ze to bude asi menej ako za origo samsung tak zas presny rozpocet nemam
-
Bad.boy
Medium Professional
Co vlastne chces? Cinsku napodobeninu S4 za polovicnu cenu (koli vzhladu) alebo mobil od ineho vyrobcu s podobnymi parametrami ako S4? (na co mozes do 140€ rovno zabudnut)
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Za 240€ mozes mat tak s4 mini a aj to bude seda distribucia z dovozu a aj to si niesom isty ci bude za 240... A to s s4 nema spolocne absolutne nic okrem dizajnu
Pomer cena/vykon dnes stale lg g2 za cca 350€
Do 200€ lg l9 II
Do 200€ lg l9 II
LG L9 II v hej.sk SK distribucia za 179€,si myslim,ze lepsia (uplne nova) alternativa vzhladom na cenu nie je.
Nevidim ani jeden dovod na doplacanie na S4 mini.
Do 200 Euro Moto G ?CheZteR napísal:Za 240€ mozes mat tak s4 mini a aj to bude seda distribucia z dovozu a aj to si niesom isty ci bude za 240... A to s s4 nema spolocne absolutne nic okrem dizajnu
Do 200€ lg l9 II
V hej maju CZ, inak v EW je za kolko? Raz bolo 189 teraz 198tyler91 napísal:LG L9 II v hej.sk SK distribucia za 179€,si myslim,ze lepsia (uplne nova) alternativa vzhladom na cenu nie je.
Ja mam L9 II z O2 a zarucak je po cesky,takze LG ma asi servisne stredisko v Cechach...
minuly tyzden za 179€ teraz 199
mobil od ineho vyrobcu . Videl som tusim nieco na alze ale teraz to nemozem ani za nic najst . Neviem ci to nebol Evolveo stal tusim okolo 160. Viem ze zase parametre nebudu porovnatelne s S4 alebo S4 mini ale tak aby to malo aspon ten procak 1.5Ghz , nejakych 2gb ramBad.boy napísal:Co vlastne chces? Cinsku napodobeninu S4 za polovicnu cenu (koli vzhladu) alebo mobil od ineho vyrobcu s podobnymi parametrami ako S4? (na co mozes do 140€ rovno zabudnut)
ChezTer: Ten L9 vyzera celkom fajn dakujem za tip
Bude este za 179?CheZteR napísal:minuly tyzden za 179€ teraz 199
-
guess.whoo
Redeemer
nema vestecku gulu 
zajtra ti poviem ci bude od pondelka alebo nie
Sh4d0W: Nechapem co tu spekulujes s EW
V hej.sk mas bielu CZ distribuciu za 179€ + doprava zadarmo,fakt nechapem nad cim rozmyslas..
V hej.sk mas bielu CZ distribuciu za 179€ + doprava zadarmo,fakt nechapem nad cim rozmyslas..
lebo chce mozno cierny a rad by mal SK
a v pripade reklamacie to nikam neposielat..
-
Stano White
Novice
Ahojte ak by mi niekto poradil android telefon s nadupaným procesorom do 350€ najlepsie od sony silný procesor by som chcel preto lebo bx som chcel emulovať psp hry na androide kdezto na mojej xperi U s 2 jadrovim 1 ghz procesorm to povečinou seká
Diky.CheZteR napísal:zajtra ti poviem ci bude od pondelka alebo nie
Chcem biely ale ako pisal chezter, SK distribuciu, nech to potom nemusim posielat kade tade. Tu by som to mohol odniest priamo na predajnu.tyler91 napísal:Sh4d0W: Nechapem co tu spekulujes s EW![]()