mojou potrebou je len keď zapnem PC aby za zároveň zapol aj druhý zdroj.... ktoré káble mám prepojiť ?
2 zdroje v 1pc
2 zdroje v 1pc
potrebujem do PC dať Druhý zdroj ktorý bude pohánať chladenie PC nič viac (odber je 200W)
mojou potrebou je len keď zapnem PC aby za zároveň zapol aj druhý zdroj.... ktoré káble mám prepojiť ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 2 zdroje v 1pc
ma tom najvačšom molexe je len jediný zelený a s hocijakým čiernym treba spojiť.
Čiže na 12 pinovom konektore prepojím zelené káble a tiež čierné vtedy docielim že sa budú vypínať a zapínať naraz
rozumiem tomu správe ?
rozumiem tomu správe ?
Je to aj označené PWR ON + GND.
http://www.motherboards.org/images/arti ... 20-pin.jpg
http://www.motherboards.org/images/arti ... 20-pin.jpg
-
dobi235
Light Professional
chladenie PC s odberom 200W? :O.. zaujimalo by ma ako si prisiel nato ze ma taky odber..a ked aj ma tak by som chcel vediet co tam mas za chladenie :O
200 WATT hmm to uz je vykon takeho klimakompresora v aute ktory vie dat rozpalene auto s prehladom do 20°C ci? 
Hegy pridaj ešte, 200W je málo...Hegy napísal:200 WATT hmm to uz je vykon takeho klimakompresora v aute ktory vie dat rozpalene auto s prehladom do 20°C ci?
samozrejme, ze to bolo obrazne ale tak
200 watt na chladenie mikrocipu to musi byt bud extremne neefektivne alebo extremne predimenzovane 
-
Thommas
Addict
2x kvalitnejší (silnejší) peltier a si pri 200W.
-
Marko5211
Medium Professional
Hegy napísal:200 WATT hmm to uz je vykon takeho klimakompresora v aute ktory vie dat rozpalene auto s prehladom do 20°C ci?
Klima ma okolo 3-4kW
Ale ak tam ma nejaky ten peltier a par fanov nie je problem.
Staci prepojit PS-ON spolu a a po jednom ciernom. Davaj ale bacha na kolisanie napatia sposobeneho zemnymi sluckami.