Codeigniter map javascript /ajax (vytiahnutie informacii)

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
mariomir
Novice
Novice

Codeigniter map javascript /ajax (vytiahnutie informacii)

Príspevok od používateľa mariomir »

Dobry deň, chcel by som poprosiť o pomoc, vytváram stránku v CodeIgnitery (pomocou php frameworku s MCV architektúrou) práve riešim Google mapy podla tohoto dema vid link( http://biostall.com/demos/google-maps-v ... y/mapclick ), ak kliknem na miesto na mape zobrazí sa mi alert sprava v javascripte so súradnicami bodu kam som klikol, potreboval by som funkciu, ktorá by dokázala tieto súradnice nejako vybrať ( aby sa mi dostali do formulára ako text ,aby som ich následne mohol odoslať vo formulári, alebo aby sa priamo poslali do databázy). Javascript vôbec neovládam :(
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Codeigniter map javascript /ajax (vytiahnutie informacii

Príspevok od používateľa audiotrack »

riadok z toho manualu:

Kód: Vybrať všetko

$config['onclick'] = 'alert(\'You just clicked at: \' + event.latLng.lat() + \', \' + event.latLng.lng());';
uprav takto:

$config['onclick'] = 'document.getElementById(\'lat\').value(event.latLng.lat());document.getElementById(\'lng\').value(event.latLng.lng());';
a do formulara si niekde pridať dva inputy (kľudne aj hidden ak to nemá byť užívateľovi viditeľné)

<input type="hidden" name="lat" id="lat" value="" />
<input type="hidden" name="lng" id="lng" value="" />
mariomir
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mariomir »

Nešlo mi to tak som pozeral a upravil to podla w3school :D nahodne prva lekcia a ide to, veľmy pekne dakujem za pomoc :)

Upravené ..... 'document.getElementById("lat").value = event.latLng.lat();document.getElementById("lng").value = event.latLng.lng();';
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no som sa zamotal v apostrofoch :)
Napísať odpoveď