MS v Hokeji - Minsk 2014
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v Hokeji - Minsk 2014
A hlavne napr.
zapas so Svedmi 3:1 vedu, prehraju 3:4sn - stastie?
zapas s Kanadou - faul vysokou hokejkou na 2+2, posudeny ako 5min - 2 goly, prehra 3:4 - stastie?
zapas s Danmi - 3:1 vedu, evidentny faul na brankara pri znizeni na 2:3, nasledne gol na 3:3 v powerplay a prehra v najazdoch - stastie?
tak urcite ....
zapas s Kanadou - faul vysokou hokejkou na 2+2, posudeny ako 5min - 2 goly, prehra 3:4 - stastie?
zapas s Danmi - 3:1 vedu, evidentny faul na brankara pri znizeni na 2:3, nasledne gol na 3:3 v powerplay a prehra v najazdoch - stastie?
tak urcite ....
-
audiotrack
VIP
nie, to je ten ich mizerný výkon
šťastie je, že dovtedy vôbec vyhrávali a neprehrali hneď z fleku
-
guess.whoo
Redeemer
az taky evidentny ten faul nebol..o tom by mohli rozpravat Lotysi skor.
2+2 ale 5 by bolo jedno kedze dostali goly za sebou
so svedmi nehrali nic cely zapas, do vedenia sa sice dostali, ale svedi hrali cely zapas lepsie a keby existovala sportova spravodlivost mali vyhrat v riadnom hracom case
2+2 ale 5 by bolo jedno kedze dostali goly za sebou
so svedmi nehrali nic cely zapas, do vedenia sa sice dostali, ale svedi hrali cely zapas lepsie a keby existovala sportova spravodlivost mali vyhrat v riadnom hracom case
no vidíšt0m4s3 napísal:A hlavne napr.
tak urcite ....
Cesi stastie mali, dokaz - ak by Jagr v 58. minute nedal gol nam, Cesi by sli domov a postupili by sme my! Jediny gol o tom rozhodol, oni by mali 10 a my 12 bodov, nie naopak ako to nakoniec bolo.
Dokonca by sme mali možno viac bodov ak by zistili po prvom zápase že na to majú. Samozrejme že na to mali aj takto ale ....
Inak neviem kde si mam ulavit, ale stve ma ze STV nedava hokej na Jednotke HD. Ja mam aj Dvojku v HD v obyvacke, ale pozeram v inej izbe kde mam len DVB-T a musim pozerat v SD a obraz je priserny. Hlavne ze platia za Jednotku HD aj v DVB-T aj na satelite tym klamarom, takze 2x platia HD a z dvoch vecernych stvrtfinalovych zapasov davaju len jeden, aj to v SD. 
...A este ked su tie zapasy tak vyrovnane!
A este ze "Tento program vysielame v HD a priestorovom zvuku Dolby Digital"

...A este ked su tie zapasy tak vyrovnane!
A este ze "Tento program vysielame v HD a priestorovom zvuku Dolby Digital"
Bielorusom celkom fandím. Nech si domáci užijú super atmosféru a výkony ich mužstva. Tak skoro sa to zase nemusí zopakovať.
//škoda toho nájazdu..raz darmo, nedáš dostaneš
//škoda toho nájazdu..raz darmo, nedáš dostaneš
Bavil som sa s dvoma kolegami z ciech ktory hokej sleduju a vyjadrili sa stylom, ze s takym hovno hranim ani netusia ako sa dostali do semifinale.
Ked uz aj sam trener to povie...
Kontiola ma zabil
Česi to dobre okomentovali...trochu drzé, ale verím tomu že keby niečo poserem na lade a potom sa ma niekto na to na kameru pýta, bol by som nasraný aj ja
-
DanielDevil
Addict
vyjadrenie ČT
Nevím. Nevím.. Nevím... Aneb Hana Ježková a její rozhovor s Finem Kontiolou. Každopádně to má dobrý a veselý konec:
• Hanka vs. Petri Kontiola po dnešním tréninku: finská hvězda vyhledala reportérku ČT: omluva, objetí, rozhovor.
• Finští novináři pak Hanku obstoupili a nová hvězda finského éteru odpovídala na otázky finských kolegů.
Oba rozhovory s Petri Kontiolou uvidíte v našem programu zítra během SF.
Nevím. Nevím.. Nevím... Aneb Hana Ježková a její rozhovor s Finem Kontiolou. Každopádně to má dobrý a veselý konec:
• Hanka vs. Petri Kontiola po dnešním tréninku: finská hvězda vyhledala reportérku ČT: omluva, objetí, rozhovor.
• Finští novináři pak Hanku obstoupili a nová hvězda finského éteru odpovídala na otázky finských kolegů.
Oba rozhovory s Petri Kontiolou uvidíte v našem programu zítra během SF.
Tak vlastne bolo jasne ze spravil chyby, sam asi nevedel ako a ona sa ho 3x spytala prakticky na to iste len inak, odpovedal pravdivo, nie ako nasi politici, prekrutit temu, asi nemal taky trening pre rozhovory.
Keby tam bol Dzurinda, ten by odpovedal "to je dobra otazka pani redaktorka, ale podme dalej!". 
Opat si idem ulavit...
STV zaplati obrovske peniaze za Jednotku HD na satelite hlavne kvoli hokeju, plati Jednotku HD v DVB-T - z nasich penazi - a po stvrtfinale kde davali z poslednych 2 len 1, aj to nie v HD a teraz nedaju na Jednotke HD ani druhe semifinale?! Naco potom davali Jednotku HD na satelit? To su fakt dobre minute (nase) peniaze!
Uz mi to nedalo a napisal som im, mozete aj vy ked chcete...
http://www.rtvs.sk/homepage/contact
STV zaplati obrovske peniaze za Jednotku HD na satelite hlavne kvoli hokeju, plati Jednotku HD v DVB-T - z nasich penazi - a po stvrtfinale kde davali z poslednych 2 len 1, aj to nie v HD a teraz nedaju na Jednotke HD ani druhe semifinale?! Naco potom davali Jednotku HD na satelit? To su fakt dobre minute (nase) peniaze!
Uz mi to nedalo a napisal som im, mozete aj vy ked chcete...
http://www.rtvs.sk/homepage/contact
Lintner s Gašparom zase hviezdia 
Tak ale cakal som od Svedov viac, ovela viac, snad to druhe semifinale bude zaujimavejsie, aj ked uz nie v HD. 
Švédi na konci pekne vypenili. Sa mi páči keď za tak jasného stavu ešte potrebujú niečo riešiť.
Druhý do finále pôjdu asi Česi podľa mňa. Nejaké zlepence im tam padnú a Fíni sa zlomia.
Druhý do finále pôjdu asi Česi podľa mňa. Nejaké zlepence im tam padnú a Fíni sa zlomia.
Uvedomujem si, že vás to tu asi moc nezaujíma, ale tieto MS (ostatne ako aj minulé športové megaakcie v Rusku či v Čine a chystané v Brazílii) majú aj svoje tienisté stránky, o ktorých sa v správach na STV nedočítate, dokonca ani v HD kvalite.
Bělorusko: Otevřený dopis uvězněné anarchistky
V Bielorusku prebehla silná represia proti politickým aktivistom, priamo v spojení s konaním MS v hokeji. Odporúčam prečítať vyššie uvedený list z väzenia.
Bělorusko: Otevřený dopis uvězněné anarchistky
V Bielorusku prebehla silná represia proti politickým aktivistom, priamo v spojení s konaním MS v hokeji. Odporúčam prečítať vyššie uvedený list z väzenia.