Blog s vlastnými reklamami???
Blog s vlastnými reklamami???
PROSIM O VYMAZANIE FÓRA
ja si poriesim uz tieto veci sam. dakujem tym co pomohli.
ja si poriesim uz tieto veci sam. dakujem tym co pomohli.
Re: Blog s vlastnými reklamami???
-Kúp si doménu + webhosting (websupport.sk)
-Nainštaluj tam redakčný systém Wordpress (Cez to budeš písať Blog)
-Zaregistruj sa na Google Adsense,počkaj kým ti overia bankový účet (pošlú ti naň pár centov) a potom si pridáš kód reklamnej jednotky na stránku a zarábaš
Samozrejme nieje to také jednoduché a aby sa blog stal populárnym treba mať znalosti z internetového marketingu,dobrý dosah na socialnych sietach,nejaký marketingový plán (aj keď to možno znie moc komerčne ale blogov sú milióny prečo by mal niekto čítať práve ten tvoj ?)
Okrem Google Adsense existujú aj dalšie služby ja mám dobré skusenosti z adsense.Samozrejme musíš mať aspoň tých 5,6 tisíc ľudí mesačne aby stoho vyšli nejaké drobné(nečakaj milióny
)
-Zaregistruj sa na Google Adsense,počkaj kým ti overia bankový účet (pošlú ti naň pár centov) a potom si pridáš kód reklamnej jednotky na stránku a zarábaš
Samozrejme nieje to také jednoduché a aby sa blog stal populárnym treba mať znalosti z internetového marketingu,dobrý dosah na socialnych sietach,nejaký marketingový plán (aj keď to možno znie moc komerčne ale blogov sú milióny prečo by mal niekto čítať práve ten tvoj ?)
Okrem Google Adsense existujú aj dalšie služby ja mám dobré skusenosti z adsense.Samozrejme musíš mať aspoň tých 5,6 tisíc ľudí mesačne aby stoho vyšli nejaké drobné(nečakaj milióny
Diki moc!hegi55 napísal:-Kúp si doménu + webhosting (websupport.sk)
Okrem Google Adsense existujú aj dalšie služby ja mám dobré skusenosti z adsense.Samozrejme musíš mať aspoň tých 5,6 tisíc ľudí mesačne aby stoho vyšli nejaké drobné(nečakaj milióny)
Hladal som na uvod nieco jednoduchsie ... nieco ako blog.cz ale na nom sa reklami nedaju davat (nieco co ma taky system svoj. a tym myslim hlavne to ze tam su veci ako "témana den" alebo tyzden a zoznam blogov tam je a tak...) a co som nespomenul... hladam nieco co je zdarma
na nicom co je zdarma nemozes zarabat
co si si myslel?
ze si vytvoris free blog zaspamujes reklamami sparujes s googlom a budu ti chodit € mesacne?
musis to mat vlastne a musia ti tam chodit ludia napriek tomu, ze to odvsadial bude vyskakovat reklama, navyse dnes ma kazdy druhy uzivatel adblock
co si si myslel?
ze si vytvoris free blog zaspamujes reklamami sparujes s googlom a budu ti chodit € mesacne?
musis to mat vlastne a musia ti tam chodit ludia napriek tomu, ze to odvsadial bude vyskakovat reklama, navyse dnes ma kazdy druhy uzivatel adblock
super konverzacie... vymazavam tu vsetko. s niektorimi ludmi sa neda rozpravat
-
yoggy
ty asi budeš nejaký snílek, ktorý si myslí, že zadarmo zarobí €... akurát tak spadneš na hubu, internet už nieje to čo bývalo 
tak pouzi jeden z tych free serverov, ktore poznas, kedze sa da na nich zarobitJano19 napísal:Ja viem ze je kopa free serverov kde sa da pomocou reklam zarobit. Len mi chyba nejaky typ na dobrí konkrétny.
Tak dakujem za vsetky konstatovania na moju osobu od ludi co nechapu co ja planujem a kto ja som...
Podla mna si nikto a mas ocakavania, ze zalozis blog a zrazu budes behom mesiaca zarabat 600 eur.
Ty kokos že ťa baví zakladať takéto stupídne témy a všetkým naokolo potom nadávať (ako tu). Keby si písal aspoň gramaticky správne...
-
Scorpion90
King
Co uz ty si za uchyla? 
toto niesu len trollovia... to je uz moc.
toto niesu len trollovia... to je uz moc.
-
Corn Flake
Guru wannabe
OK, tak čisto v teoretickej hladine, keby si zohnal ten svoj utopistický free hosting. Vážne si myslíš, že by ti tam pri tejto gramatike a štýle písania (pri odhliadnutí od obsahu) chodilo dosť ľudí, že by ti to hodilo viac ako pár centov?
aaaaale nesud ma podla toho co davam na forum... + word kontroluje aj gramatiku .... no a ten blog by mal byt primarne o niecom inom ako dokonalých textoch ale to tu hovorit nebudem. a ajtak.. mam sa vyjadrovat tymto inteligentom na kniznej urovni?Corn Flake napísal:OK, tak čisto v teoretickej hladine, keby si zohnal ten svoj utopistický free hosting. Vážne si myslíš, že by ti tam pri tejto gramatike a štýle písania (pri odhliadnutí od obsahu) chodilo dosť ľudí, že by ti to hodilo viac ako pár centov?
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2014, 21:50)
to mmne ty povoluješ?yoggy napísal:kľudne nám môžeš napísať, čo plánuješ a kto si ...
...a ostavam na tomto fore lebo som si az teraz vsimol take ze "zoznam nepriatelov"
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2014, 22:02)
ADMINI PROSIM O VYMAZANIE FORA. Ja si už poriešim tieto veci sám. Dakujem.