indexovanie a poziciovanie Google

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
funny102
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

indexovanie a poziciovanie Google

Príspevok od používateľa funny102 »

Dobý deň.
Spravujem hosting jedného e-shop ktorý je na Opencarte ktorý je dobre optimalizovaný na SEO. Majiteľ obchodu ešte plati Poliakom nech ho "pozicionujú" v Google (za mesiac cca 20-30 €) za to že budu v prvých pozíciach na googli (a aj su)

Neskor som kúpil doménu a presunul zo subdomény orava.sk na vlastnú doménu s vlastným hostingom od WS.sk.
Ako náhle som to presunul tak hneď volali že sme spadli z top priečok a že nás google môže zablokovať za podvod.
že ak chceme presunúť musíme počkať par týždňov (asi kým nás zaregistrujú a začnú indexovať). Tak som čakal no nakoniec mi dali vedieť že hosting môžem zrušiť a že či by sme nemohli mat račej hosting od orava.sk a presmerovať len doménu. (niak som tomu nepochopil prečo).

Tak by som sa chcel spýtať.
1, Aký má význam na akom servery(hostingu) je obchod keď doména je tá istá.
2, Akým spôsobom to pozicionuju? (platia za 5 slov, ktoré dajú do Google tak sú na prvých miestach bez AdWords)
((nechcem im brať kšeft ani nemám na to čas, len ma to zaujíma ako to robia, lebo na každom produktu je seo štítok tak v googlu sa to indexuje dobre čo viacej tam treba))
Ešte hovorili keby chceli ostať pri WS tak by čakali par mesiacov aby si vyšvihli na prve stránky googlu. A začali by ako keby odznova.
3, Je to pravda? Nedalo by sa to rychlejšie? reps račej na jeden mesiac si zaplatiť google Adwords
4, nieje lepšie preist na niaku inú firmu ktorá sa zaoberá seo optimalizaciou?

Dakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Re: indexovanie a poziciovanie Google

Príspevok od používateľa heker »

Problem je zmena zo subdomeny na vlastnu domenu. Na subdomenu by som dal forward na novu domenu alebo aspon oznam o presunuti obchodu. Google si indexuje spatnd linky, teda odkazy na internete na ten web, ma zaindexovane subdomeny a novu domenu este nie, pretoze nikde nenasiel ziadny link na tu novu domenu. To trva dlho, tiez sa pocitaju rozne prekliky, navstevnost stranky a neviem co este. Nie je znamy sposob podla coo to Google robi a ako urcuje presne poradie, to su vsetko len domnienky, ze to ide tymto stylom.
hegi55
Amateur
Amateur

Re: indexovanie a poziciovanie Google

Príspevok od používateľa hegi55 »

OffPage Optimalizácia,na tvoju novú doménu sa na internete nenachádzajú odkazy,odkazujú na inú doménu(na tú starú),musíš vybudovať kvalitné odkazy na novú doménu,ciže odkazy zo stránok ktoré majú PageRank hodnotu vyššiu ako dajme tomu 5 alebo 6,začni z Youtube,Faceboookom,Linkedin,G+ (a všetkými tými socialnými hlupostami...) na nich popridávaj odkaz na tvoju novú doménu,čím viac kvalitných odkazov získaš tým lepšiu hodnotu PageRank dostaneš a tým vyššie sa stránka bude nachádzať na klučovom slove (ak ste nespackali OnPage faktory)
Napísať odpoveď