Liga majstrov
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Liga majstrov
takže postúpili tímy, ktoré som tam chcel
snáď to Atlético dotiahne do konca, ale hlavne nech je načo pozerať 
No futbal zatiaľ priemerný, ale najviac ma irituje komentár posunutý o 2 sekundy dopredu 
tiez ten komentar je otrasny uplne to kazi zazitok
futbal je taka..."kopana" no, ale je to finale vsetci brania..viac ma stve to vyplakavanie ale to asi patri k realu uz
futbal je taka..."kopana" no, ale je to finale vsetci brania..viac ma stve to vyplakavanie ale to asi patri k realu uz
-
guess.whoo
Redeemer
kvoli tomu som to asi v 5 minute prepol na digi sport. Merciak je u mna top na svk, ale predpovedat buducnost je uz moc 
zapas zatial v pohode, nie az taky hore dole ako pred rokom, ale nastastie padol gol
zapas zatial v pohode, nie az taky hore dole ako pred rokom, ale nastastie padol gol
To su nervy. Mam len ja taky pocit ze Bale hra peknu p...?
-
guess.whoo
Redeemer
tak to som necakal..finale ako ma byt
som sa posral skoro..už som myslel že je Real nahrany...to sa len tak nevidí teda
-
Scorpion90
King
Za vsetko hovori komentar komentatora CT: "Hmm, Bale, dnes to rozhodne neni jeho zapas"wladas napísal:To su nervy. Mam len ja taky pocit ze Bale hra peknu p...?
-
t0m4s3
Admin
Atletico si to za ten beton co hraju od 60.min zasluzilo. Zda sa mi to, alebo ich Real v predlzeni "drti" hlavne vdaka kondicnej prevahe?
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2014, 23:17)
hotove, no, vyrizene, no. Tam stalo 5 hracov Atletica a okolo nich 7 hracov Realu. Tam iba stali ako pajaci, ani chodit uz nemozu.
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2014, 23:17)
hotove, no, vyrizene, no. Tam stalo 5 hracov Atletica a okolo nich 7 hracov Realu. Tam iba stali ako pajaci, ani chodit uz nemozu.
Vyzera to tak, ze kondicka realu je uplne inde a v predlzeni sa to ukazalo ako klucove.
-
guess.whoo
Redeemer
hlavne si treba uvedomit, ze atleti branili cely druhy polcas. je teda samozrejme, ze si to odniesla kondicka.
mali dost smoly, prist o pohar dve minuty pred koncom..mi to trosku pripomenulo pamatne finale united-bayern
mali dost smoly, prist o pohar dve minuty pred koncom..mi to trosku pripomenulo pamatne finale united-bayern
nezasluzili si az taky naklad v predlzeni, ale prist to muselo, vyplynulo to z hry, real vypustil finale ligy, ci zamerne alebo to zbabrali, a sil mali urcite navrch, zaujimave ze pred zapasom som niekde na nete cital, ze v prospech realu hraju skusenosti na kazdom poste, ale v prospech atletov prave kondicka?
gol atletica vyplynul z rotacie brankarov realu a ukazalo sa to v najdolezitejsom zapase sezony, iker urobil 2 rovnake chyby, z jednej gol, z druhej netrafili...
ramos dal gol v hodine dvanastej, ten gol prist musel, oni ho mal na kopacke tak uz od 70", v podstate ho mal na kopacke bejl, raz tusim zakoncil nepochopitelne priehlavkom a druhy krat odkopol aj z travnika, ale co dal v nadstaveni, dal by som ruku do ohna za to, ze na treningu by z 10 takych centrov 4 isli mimo, 4 nad branku a 2 do brvna
marcelov gol uz bol darovany, vsetci rezignovane pozerali ako ide 16tky, proste to uz bolo uplne o niecom inom, v riadnom hracom case by sa toto nikdy nestalo, uz to bola psychika, sily, unava, no a ronaldovi mozno tak trochu pripiskli penaltu ako kompenzaciu za ten zostrel v 16tke z druheho polcasu no a bodku za zapasom dal zasluzeny kral strelcov tohto rocnika, kazdy super LM si tento rok od neho domov doniesol gol
marca pise Una Decima a la Epica, myslim ze take historicke finale sa zapise do analov historie, nebola to onicom kopana, urcite dobry futbal s koncom, na ktory si kazdy bude pamatat (ac 3:4l´pool)
inac lutoval som asi najviac simeoneho, on je tak strasne sympaticky chlapik, ale neviem si ho predstavit nikde ine, iba v atleticu
neviete co sa stalo na konci medzi nim a varanom?
vidime sa v septembri
gol atletica vyplynul z rotacie brankarov realu a ukazalo sa to v najdolezitejsom zapase sezony, iker urobil 2 rovnake chyby, z jednej gol, z druhej netrafili...
ramos dal gol v hodine dvanastej, ten gol prist musel, oni ho mal na kopacke tak uz od 70", v podstate ho mal na kopacke bejl, raz tusim zakoncil nepochopitelne priehlavkom a druhy krat odkopol aj z travnika, ale co dal v nadstaveni, dal by som ruku do ohna za to, ze na treningu by z 10 takych centrov 4 isli mimo, 4 nad branku a 2 do brvna
marcelov gol uz bol darovany, vsetci rezignovane pozerali ako ide 16tky, proste to uz bolo uplne o niecom inom, v riadnom hracom case by sa toto nikdy nestalo, uz to bola psychika, sily, unava, no a ronaldovi mozno tak trochu pripiskli penaltu ako kompenzaciu za ten zostrel v 16tke z druheho polcasu no a bodku za zapasom dal zasluzeny kral strelcov tohto rocnika, kazdy super LM si tento rok od neho domov doniesol gol
marca pise Una Decima a la Epica, myslim ze take historicke finale sa zapise do analov historie, nebola to onicom kopana, urcite dobry futbal s koncom, na ktory si kazdy bude pamatat (ac 3:4l´pool)
inac lutoval som asi najviac simeoneho, on je tak strasne sympaticky chlapik, ale neviem si ho predstavit nikde ine, iba v atleticu
neviete co sa stalo na konci medzi nim a varanom?
vidime sa v septembri
Keď už sa zápas zbabre tak ma hreje pri srdci že Ronaldo aspoň nedá gól a hen oni mu darujú penaltu... Bože horšie to byť nemohlo.
Mne sa pri treťom góle Realu (tuším Marcelo) páčil komentár Merčiaka že obrana Atletica prihliadala ako čestná stráž. A povedal to presne, pretože od tej 105 minúty už bolo vidieť že sa tam ledva motajú a bola to otázka času. Na druhej strane keby Real nevyrovná tesne pred koncom, všetci by ospevovali Atletico za perfektnú defenzívu, za celosezónne výkony. Aká tenká čiara je medzi úspechom a zatratením.
-
kukiak
Addict
Mne sa Merciak, az tak nepacil, bolo na nom pocut, ze fandi atletiku..
-
t0m4s3
Admin
si otvor oci, zo spomaleneho zaberu bolo jednoznacne vidiet, ze ho skopol. A rozhodca stal zrejme na spravnom mieste a videl to.Erickk napísal:Keď už sa zápas zbabre tak ma hreje pri srdci že Ronaldo aspoň nedá gól a hen oni mu darujú penaltu... Bože horšie to byť nemohlo.
edit: aha takto, prehliadol som, ze si nepisal o rozhodcovi ale o Atletiku
Kde som napísal že to penalta nemala byť? Si otvor oči. Atletico ho iba z frustrácie faulovalo a to znamená darovaná penalta.
Real je obyčajný tlačený klub ktorým pomahajú rozhodcovia, prečo nadstavil 5 minút?? Ned nevyhraju španielsky titul tak uefa im dopriala trofej ligy majstrov lebo real madrid fanušikovia su iba fanušikovia úspech to by sa potom nepredávali dresy prestupujúcich hráčov do realu!! Obyčajny hnusný grc!
Veru je to hnusny grc co pises.
-
redliner
King
Ty čo si si dal ?Famine napísal:Real je obyčajný tlačený klub ktorým pomahajú rozhodcovia, prečo nadstavil 5 minút?? Ned nevyhraju španielsky titul tak uefa im dopriala trofej ligy majstrov lebo real madrid fanušikovia su iba fanušikovia úspech to by sa potom nepredávali dresy prestupujúcich hráčov do realu!! Obyčajny hnusný grc!