Sportove akcie v mestach

O športe...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Sportove akcie v mestach

Príspevok od používateľa heker »

Chodite alebo boli ste na akciach, ktore byvaju v mestach a obciach ako napriklad bicyklovy den, beh zdravia, rozne polmaratony, hasicske sutaze a i.?

Dnes sa u nas konal beh a bol som prekvapeny ucastou, aj vela kamaratov bolo bezat niekto len 5km, niekto pol maraton. O tyzden alebo dva ja bicyklovy den a tam byva velmi vysoka ucast, celkom zaujimava akcia.

Ake su vase skusenosti a zazitky s niecim podobnym?
M4rek
Medium Star
Medium Star

Re: Sportove akcie v mestach

Príspevok od používateľa M4rek »

Ja bývam v malom meste a takýchto akcií je tu veľmi málo ... a keď nejaké sú, tak sú to hlavne akcie pre deti a rodičov. Ale nedávno sa organizoval jeden beh, o ktorom som však ani nevedel. Videl som ale na nete neskôr fotky z tejto akcie a účasť bola veľmi nízka.

Niekedy v lete sa zvykne u nás organizovať cyklotúra, kde je účasť pomerne vysoká, pretože sa jej zúčastňujú cyklisti z celého okresu, dokonca aj mimo ... tak tejto akcie by som sa najbližšie chcel zúčastniť. Trasa má keď sa dobre pamätám okolo 70km, tak to bude pre mňa celkom výzva.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

http://scke.webnode.sk/kalendar-pretekov-/

su tam aj slovenske ale tých je pomenej
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja sa už dlhší čas zdržiavam skôr v Čechách ako na Slovensku a teraz cez leto sa už teším na streetbalové akcie, ktoré spadajú do 3x3 celosvetovej streetbalovej súťaže a organizuje ich Česká basketbalová federácia. Minulý rok sme sa s kamošmi zúčastnili prvýkrát a aj keď sa väčšie mená (z Mattoni NBL) vyjadrovali, že to bolo horšie organizované ako predchádzajúce roky, podľa mňa to boli výborne organizované akcie, aj keď muchy by sa našli.

My ako amatéri sme si zahrali proti niekoľkým profesionálom z českej Mattonky, takže to bola pre nás super skúsenosť a celkovo super akcie. V Prahe práve vtedy prebiehali aj MS U19 v baskete hneď vedľa ihrísk v O2 aréne, kde sme dostali zdarma vstupy na celý deň, takže potom, ako sme dohrali, sme si išli pozrieť zápasy špičkových mladých hráčov a aj budúce hviezdy NBA z výberu USA.

Navyše profesionalite organizácie pridával aj fakt, že na každom zápase boli prítomní 2 rozhodcovia + zápis, takže sa nestávali klasické hádky o tom, či bol nejaký zákrok faul alebo nie, keďže rozhodcovia mali hru plne vo svojich rukách. O niečom takom môžeme na Slovensku len snívať.

Za necelé 2 týždne nás čaká prvá zastávka v Brne a potom ešte Praha. Možno sa nám znovu pošťastí dostať sa do finále medzi 16 najlepších mužstiev v ČR :P
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Ja som sa podielal na organizácií mestskej florbalovej ligy v Trnave a tiež som vypomáhal na medziuniverzitnom futbalovom turnaji v Trnave, a čo viem svoje akcie majú aj cyklisti, teraz bude akcia Dobrovolníci deťom (ku dňu detí) a tiež organizujeme aj florbalový turnaj pre deti zo ZŠ v ten deň, potom viem že bol aj beh nočnou Trnavou a neviem čo všetko ešte, je toho dosť ale keďže žijem 20 km od mesta nestíham sa zapojiť do všetkého, takže zatiaľ len tie akcie čo spoluorganizujem
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ja som minule pocuval v aute nejaku relaciu na Slovensko 1, kde bolo vela takychto akci vymenovanych + vyjadrenia organizatorov a ucastnikov priamo k akciam. Ale ako sa volala ta relacia netusim, len viem ze to bolo cez vikend. :smt104
Napísať odpoveď