Eurovoľby 2014

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Eurovoľby 2014

Príspevok od používateľa -AA- »

Prislub do buducnosti :lol: .
Stredoškoláci by do europarlamentu poslali ĽS Naše Slovensko

Inštitút pre verejné otázky v spolupráci so strednými školami na Slovensku realizoval v tomto roku už druhé celoslovenské Študentské voľby. Na 62 školách vo všetkých regiónoch SR malo možnosť takmer 14-tisíc stredoškolských študentov nad 15 rokov voliť politické strany a ich kandidátov do Európskeho parlamentu. S predstihom 10 dní pred skutočnými voľbami tak mali možnosť vyskúšať si voľbu mladí. Voľby prebehli hladko na všetkých 62 zúčastnených školách dňa 14. mája 2014 s volebnou účasťou vyše 45 percent.

Stredoškoláci by do europarlamentu poslali kandidátov 6 strán – Smeru-SD, Ľudovej strany Naše Slovensko, OĽaNO, SaS, KDH a SMS (Strany moderného Slovenska).

http://www.ivo.sk/7431/sk/aktuality/vysledky-studentskych-volieb-tychto-trinast-poslancov-by-stredoskolaci-poslali-do-europarlamentu-za-slovensko
356647_studentske-volby-do-ep-celkove-vysledky_600x.jpeg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked si to dohladas, tak v stredoskolskom veku som bol aj ja mlady so sklonom k rackovaniu... ;)

//inak "ivo" nie je organizacia, za ktorou stoji Samson, "najvacsi podsuvac americkej a sionskej propagandy u nas"? lebo to by teda slusny Slovak nemal citat :nono: keby to pisala Komsomoľskaja pravda, tak nic nepoviem. ved pravy biely a cisty Slovak sa modli "Boze, Tsarja Vladimira chrani"
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No jo, to sú ešte pobláznené decká s prvoplánovaným názorom sformovaným zo "šejrnutého" linku na FB.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

mňa najvác prekvapuje, že tam Škripeka z Oľana zvolili :smt081

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2014, 20:28)
skuki napísal:na kandidátke TIPky bol kúzelník a raper :D
to nebol len Molochov brat ten reper?
skuki napísal:Čo je ale smutné, že ľudia ktorý sa pohybujú v politike* tvrdia, že TIP je platená zo SMERu
*miesto podčiarknutého: konšpirační teoretici
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Bohvie kym je TIP plateny, ked dali vraj 100litrov na kampan. Asi pomohol kuzelnik.
Nejaki ludia z KSSmer sa v pozadi pohybuju, i ked snaha kratit niekomu hlasy bude uplna blbost.

Najvacsie prekvapenia pre mna boli pokles hlasov KSSmer na 24%, kedze prognozy boli okolo 32% a strata 1 cloveka. Ono tak ci tak im ostalo dost tupcov v unijnom kotli.
Dalsie prekvapenie, SMS s mnozstvom bilboardov a exhokejistom na cele dostali 0.5%.
Menej prijemne prekvapenia, ze SMK dostali az 6,xx%
Tiez je prekvapenim, ze dvojclenna stranicka dostala az 1.1%.

Pekny vyprask dostal Slopta, od neho by som cakal, ze pojde znizovat dane na alkohol, ale 0.6% je vsehovoriaci vysledok.

Len teraz neviem, ci sa mame hanbit, ci predstavujeme prezierave vnimanie europskeho parlamentu a budu nas o 4roky nasledovat aj dalsie krajiny :D http://hnonline.sk/sites/default/files/ ... /ucast.jpg
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

To že sa dostali do €parlamentu MKP aj Most-Híd je iba dôsledkom nízkej volebnej účasti, dalo sa to čakať. Maďari na Slovensku totižto budú voliť stále v rovnakých počtoch, narozdiel od Slovákov, ktorým je asi úplne jedno, akých zamestnancov majú v parlamente.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

viac ako Most a SMK by ma tam sral napríklad Jobbik :) 9 Scariest Far-Right Parties Now In The European Parliament
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Touché. Toto by v budúcnosti mohol byť problém.
Napísať odpoveď