Watch Dogs
Re: Watch Dogs
Hmm já tam moc rozdielu nevidím teda okrem toho odrazu hneď na začiatku videa.
vie mi niekto poradit ?
som v takej misii alebo co to je, ze na streche je plno parchantov... a dvoch z nich treba "take down" alebo co pise, proste ich nesmies zabit... tam vyhackujem telefony...a vsetko co sa da...ale par ich tam stale odstane...
absolutne som to nepochopil.... ako sa to ma prejst? asi som stary uz.
som v takej misii alebo co to je, ze na streche je plno parchantov... a dvoch z nich treba "take down" alebo co pise, proste ich nesmies zabit... tam vyhackujem telefony...a vsetko co sa da...ale par ich tam stale odstane...
absolutne som to nepochopil.... ako sa to ma prejst? asi som stary uz.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Normalne tam vylez nenapadne a oznacuj telefonom. Cervenych kludne zabi a tych co sa daju hacknut spacifikuj na blizko
Ja som postupoval steathom a odpravoval ich pistolou s tlmicom a v poho.
aha dik...nechapem ale pointu.. tych 2 mas zastrasit...a ostatnych povrazdit... no idea ?
zabudol som ze mam pistol s tlmicom
zabudol som ze mam pistol s tlmicom
-
Bad.boy
Medium Professional
No zjavne z nich potrebujes dake info tak ich nemozes zabit (ale umlatit do bezvedomia zjavne ano
). Pistolka s tlmicom je moja top zbran a malokedy pouzivam daco ine 
-
xH4wK
Mne to pride az smutne, ze ludia co si predobjednali nemozu hrat a ostatni veselo piratia a uz davno hraju.
Nemá ti byť čo smutno. Tí, ktorí predobjednali majú tiež právo si to trošku skor upirátiť 
Nerozumiem, preco to nepustia o par dni skor, ked uz im to uniklo.
-
Dexter1906
Novice
Ja som si ju kúpil na steame, takže teraz musím čakať do zajtra 
ja uz asi 2 roky hram vylucne kupene hry, uz ma prestalo bavit neustale zhanat patche, zablokovavat hre pristup na internet a neviem co este. Kupim, a mam pokoj. Ale watch dogs som si stiahol pretoze nedam 50e ak neviem ci sa mi to bude pacit, a v tomto pripade si radsej pockam na PORIADNU akciu na steame pretoze tato hra u mna hodnotu 50e nema a dobre ze som to nekupil. Pre mna sklamanie, moj nazorxH4wK napísal:Mne to pride az smutne, ze ludia co si predobjednali nemozu hrat a ostatni veselo piratia a uz davno hraju.
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Sphinx
Addict
Za 20€ sa dá kúpiť. No na uplay
-
Bad.boy
Medium Professional
Nvidia dnes vydala nove ovladace optimalizovane pre Watch Dogs. 
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... king-guide - pri konci je zaujímavá tabuľka 
-
Wishmaster
Medium Professional
Sphinx, ale aj tak ked kupis uplay hru na steame, tak potrebujes to hodit do uplay-u, nie? Lebo mam akurat chrome plugin - extedned steam a tam pise: "Upozornění: Tento titul používá DRM třetí strany (Ubisoft Uplay)". Cize je to potom praktickejsie kupit rovno na uplay (aspon podla mna - kedze mam tak tiez par hier, co su zvlast steam/origin/uplay)
Čo akože vyvádza ten Steam? Takže austrálčania to už majú pár hodín a ja musím čakať do zajtra rána? To by sa dalo ešte pochopiť lebo tam už je 27. ale ešte k tomu aj US to bude mať skôr ako EU čo sú niekoľko hodín pozadu? Čo to je za systém? Tak buď nech to vydajú na polnoc pre každé časové pásmo alebo v rovnaky čas pričom v každom pásme bude iný. Pritom my, ktorí platíme € vycálujeme za hru v prepočte asi najviac, a to nehovorím že ostáva 17 hodín do vydania a Steam neponúka žiadny preload.
Pozeram ze betatesteri odviedli poctivu pracu:
Plus v prilohe jedna zaujimavost, neviem co je na tom pravdy, ale vobec ma to neprekvapuje.
Plus v prilohe jedna zaujimavost, neviem co je na tom pravdy, ale vobec ma to neprekvapuje.
-
Sphinx
Addict
hej musíš.. Ale nemám rád XY klientov ako uplay, origin , desura ... Takto mam hry na jednom mieste i keď následne musím mať aj uplayWishmaster napísal:Sphinx, ale aj tak ked kupis uplay hru na steame, tak potrebujes to hodit do uplay-u, nie? Lebo mam akurat chrome plugin - extedned steam a tam pise: "Upozornění: Tento titul používá DRM třetí strany (Ubisoft Uplay)". Cize je to potom praktickejsie kupit rovno na uplay (aspon podla mna - kedze mam tak tiez par hier, co su zvlast steam/origin/uplay)
-
Makaveli71
Amateur
som jeiný kto má problem s SLI? ... ked zapnem hru s rezimom SLI tak ma z nej hned na zaciatku po uvodnej ikone Ubisoft vyhodi ... neviete mi poradit co s tym? (mam nainstalovane posledne ovladace od Nvidie)