Športová fľaša
Športová fľaša
zdravim, aku doporučujete kupiť? taku čo aj dačo vydrži nejake spadnutie na zem a hlavne vrchnak nech nepresakuje myslim take cyklisticke 750ml by bolo najlepšie zas ne za 20€
Re: Športová fľaša
A to aj existujú také športové fľaše, čo sa rozbijú, keď spadnú na zem? Nezdá sa ti, že už príliš vymýšľaš? Skoč do prvého cyklo shopu a kúp si, aká sa ti páči.
lol dnes spadla kamaratovy flaska z 1,5M 750ml polo-plna-350cca na hranu jak je zavit a praskla a volala sa Zdrava láhev... a zaujma ma ta guma cez čo sa pije lebo to časom oslabne a presakuje..
Tak si nekúp s gumenným cumľom, ale s plastovým. Neviem, čo čakáš, že ti tu niekto poradí. Hodil som do googla cyklofľaša a bežne idú do 5 €, tak neviem, aký zázrak od toho očakávaš. Ja mám obyčajnú fľašu Merida a mám ju už 4 roky a je ako nová a to ju používam nielen na bicykel, ale ešte aj do posilky.
Tiež mám obyčajnú plastovú fľašu asi za 10 € a dlho dobre slúži, nie je to čo špekulovať ani vymýšľať.
..a ak náhodou padne alebo Ti prestane slúžiť podľa očakávaní, vyhoď ju a kúp novú. Nad takýmto spotrebným materiálom netreba vymýšľať.. vlastne prospeješ svojmu zdraviu, bo ktovie, aké huby a iné sajrajty Ti v nej po čase začnú rásť.. 
neslo o gummenny cumel ale oto ze zavit praskol a gumenny som sa pytal preto ci ta guma sa nejak neznici a nezacne presakovať ale asi kupim nejaky šmejd za 5€
kup si normalnu isostar flasu a mas vystarane a ked praskne, co praskne, tak kupis novu
-
ktozesomja
Medium Star
Uz ked tu je takato tema ... mam na bike taku obycajnu plastovu flasu a mam pocit, ze ked je teplo a pijem z nej vodu, tak ze v tej vode citim aj ten plast alebo nieco take ... je to normalne ? 
Ja to zatiaľ cítil asi pri každej.. takže asi áno. Tá chuť je výraznejšia, čím je voda vo fľaši dlhšie a čím je teplejšia.
ok zobral som z exisportu HQBC FIUME