Nástupný plat absolventa s praxou na pozíciu PHP programátor
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nástupný plat absolventa s praxou na pozíciu PHP programátor
Zdravím, zaujímalo by ma koľko by si mohol zapýtať v BA absolvent informatiky na pozícií PHP programátora ktorý bol na čiastočný úväzok 3 roky popri škole zamestnaný v inej firme na pozícií PHP programátora. Snáď vás z tej vety príliš hlava nezabolela. Ďakujem za odpoveď!
-
Gadelat
Light Professional
Re: Nástupný plat absolventa s praxou na pozíciu PHP program
Všade na nete nájdeš len nástupné platy pre ľudí bez praxe. Preto sa pýtam na plat s praxou.
Neviem, ci to pre firmu ma az taky velky vyznam ponukat extra startovny plat, kedze to bol ciastocny uvazok. Hlavne pri firmach, ktore prijimaju absolventov to nehra az tak velku rolu. Kludne im povedz svoju predstavu (samozrejme nie velmi nadnesenu, ale realnu) a HR ti da vediet, v akych medziach sa mozu pohybovat na pohovore.
-
Gadelat
Light Professional
Nerozumiem preco by nemalo hrat rolu to ze uchadzac ma 3 rocne skusenosti s danou poziciou v inej firme, mozes to rozviest? Navyse, firma nema ani odkial vediet na aky uvazok ta zmluva bola kym jej to uchadzac sam nepovie.
Ak máš relevantnú prax, tak si priprav kvalitné referencie (ktoré určite máš). Potom by som sa nebál pýtať aj priemerný plat php programátora a prípadne to zahrať "výhľadovo" (že aj keď ti ho nedajú hneď) Ak sa ceníš aspoň na priemer, pýtaj priemer (a ten si zisti nejako). Ak sa ceníš na viac, pýtaj viac.
Neviem ako na Slovensku, ale v Brne senior developeri budú mať okolo 40-50 tisíc v hrubom, záleží od firmy a či je PHP developer stále tak lukratívny ako kedysi, nakoľko ho iné technológie už predbiehajú. Samozrejme, že na pohovore im znalosti musíš dokázať a nebude to také ľahké ako na nižšie pozície. GL
Napr.: http://www.grafton.cz/nabidka-prace/php ... li-142624/
Napr.: http://www.grafton.cz/nabidka-prace/php ... li-142624/
-
Gadelat
Light Professional
40000kč (1500€) je v IT oblasti v BA priemerny plat
pracoval si 3 roky a nevies kolko si pytat?
zalezi to od toho do akej firmy pojdes, kazda poskytuje ine benefity. niekde ti ponuknu dobry plat, inde zas skuseny kolektiv, firemne akcie, obed zdarma, etc etc. Samozrejme zalezi vsetko aj od tvojich schopnosti.
Ak si pracoval 3 roky, a za tie 3 roky si nestal na mieste, tak ten plat moze byt kludne aj 10e/h ale rataj s tym, ze pristup by si uz mal mat taky, ze zvladnes vsetko, len si to vyzaduje cas.. veta "na toto este nemam" (co sa tyka PHP+HTML+JS+CSS) z teba uz nikdy nemoze vyjst
A je mozne, ze ta budu tlacit firmy do zivnosti, lebo platit programatorovi odvody, nie je boh vie co
zalezi to od toho do akej firmy pojdes, kazda poskytuje ine benefity. niekde ti ponuknu dobry plat, inde zas skuseny kolektiv, firemne akcie, obed zdarma, etc etc. Samozrejme zalezi vsetko aj od tvojich schopnosti.
Ak si pracoval 3 roky, a za tie 3 roky si nestal na mieste, tak ten plat moze byt kludne aj 10e/h ale rataj s tym, ze pristup by si uz mal mat taky, ze zvladnes vsetko, len si to vyzaduje cas.. veta "na toto este nemam" (co sa tyka PHP+HTML+JS+CSS) z teba uz nikdy nemoze vyjst
A je mozne, ze ta budu tlacit firmy do zivnosti, lebo platit programatorovi odvody, nie je boh vie co
Mna by zaujimalo aky priblizny plat ma HTML/CSS kóder, poprípade este jQuery k tomu. Proste ziadne programovanie len kodovanie sablon. Je o takych ludi vobec zaujem?
Síce je toto vlákno už zapadnuté prachom, narazil som naň, keď som mal viac menej podobnú otázku ako stojí v úvode: Aký je plat PHP programátorov na Slovensku a ako sa to odlišuje v závislosti od krajov?
Spočiatku som sa dosť natrápil s hľadaním informácií, tak preto píšem moje riešenie tu, možno to pomôže ďalším čo hľadajú podobné info. Ja som hlavne nevedel zohnať spoľahlivé údaje pre iné kraje ako BA.
Veľmi mi v tomto pomohol prieskum platov - Platy.sk. Je to databáza priemerných platov podľa informácií získaných priamo od zamestnancov.
Podľa tohoto prieskumu je priemerný plat PHP programátora v bratislavskom kraji 1 595 eur v bystrickom je to už len 1 180 eur. Nastavenia sa dajú prispôsobiť pre rôzne pozície (aj programátroské), tak ak chcete získať prehľad platov vo vašom obore môžete sa tam obrátiť. Majú aj mobilnú aplikáciu Platy.sk - porovnávač platov. https://play.google.com/store/apps/deta ... paylab.app
Spočiatku som sa dosť natrápil s hľadaním informácií, tak preto píšem moje riešenie tu, možno to pomôže ďalším čo hľadajú podobné info. Ja som hlavne nevedel zohnať spoľahlivé údaje pre iné kraje ako BA.
Veľmi mi v tomto pomohol prieskum platov - Platy.sk. Je to databáza priemerných platov podľa informácií získaných priamo od zamestnancov.
Podľa tohoto prieskumu je priemerný plat PHP programátora v bratislavskom kraji 1 595 eur v bystrickom je to už len 1 180 eur. Nastavenia sa dajú prispôsobiť pre rôzne pozície (aj programátroské), tak ak chcete získať prehľad platov vo vašom obore môžete sa tam obrátiť. Majú aj mobilnú aplikáciu Platy.sk - porovnávač platov. https://play.google.com/store/apps/deta ... paylab.app
-
p4ra
Redeemer
A ani nerobis tomu portalu reklamu, ze?
Ci pripadne promo aplikacii? Obvious post is obvious.
aj tak tie vysledky z toho portalu su dost divne.... alebo sa mam velmi dobre 
-
hojko
Site Admin
Platy.sk su predsa projektom od profesia.sk, takze daku reklamu by som v tomto pripade nehladal.
môžem sa len spýtať z kade vieš že Platy.sk sú projektom profesie ? len preto a to zaujíma lebo som o to nepočul ešte
-
hojko
Site Admin
Pozri si kto je majitelom, resp. registratorom domeny.
aha jasné ďakujem, už som to našiel