Sluchátka <35€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Sluchátka <35€

Príspevok od používateľa Hensym »

Čaute, po troch rokoch mi odišli Koss Porta Pro, musím kúpiť niečo nové, do 35€, ideálne aj aby boli prenosné.

Uvažujem znova nad Portami, ale rád by som vyskúšal niečo nové. Skúšal som aj bratove Sony MDR ZX600, ale nepáči sa mi ako hrajú. S Portami som bol maximálne spokojný.

Uvažujem aj nad "špuntami", kvôli praktickosti, no nechcem kupovať naslepo, totiž zatiaľ všetky, čo som vyskúšal mi nedržali poriadne v uchu, vypadávali mi a výsledok bol oničom zvuk a neustále otravné naprávanie.

Nejaké rady?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Sluchátka <35€

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja mam uz davnejsie vo vyhlade xiaomi pistons ;)
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Už je tu milión takýchto tém a aj tu bude rovnaká odpoveď. Najprv ide o to, či chceš otvorené alebo uzavreté. V tejto cenovej hladine je veľmi dobrá voľba Superlux, konkrétne z otvorených je to HD-330, HD-681, HD-668B a z uzavretých HD-660 a HD-662.

Ja rovnako ako ty som v situácii kedy mi odchádzajú Kossy a tiež som dlho zvažoval a hľadal náhradu. A objednal som si Takstar HI2050 presnejšie ODTIAĽTO. Okrem toho že majú vynikajúci zvuk, majú hlavne velúrové náušníky čo je oveľa lepší komfort ako pri koženkových Superluxkách (samozrejme sa dajú objednať aj na Superluxy z Ebayu za cca 10,- €).

Čo sa štuplí týka tak najlepšia možnosť je:
1. SoundMAGIC ES18, ak nechceš z Číny tak ODTIAĽTO
2. IE80
3. Xiaomi pistons vz.2
Hensym
VIP
VIP

Máš skúsenosti s objednávaním tých Pistonov zo zahraničia? :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

v sluchatkovej teme par stran dozadu najdes link od ryana na originals
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Daj si pozor, ja som mal Koss, sice uzavrete, smola bola ze to boli tie lamave, potom som vymenil za AKG K 272 HD, maju vyssiu kvalitu zvuku, ale chybali mi tam basy, strasne. Porty maju tiez zvysene basy, myslim ze najviac zo vsetkych, je to strasne navykove aj ked sa to nezda, takze ak budes menit znacku, odporucam vyskusat pred kupou.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Kedze to ma byt prenosne, tak Superluxy, Samsony ci Takstary asi nebudu rozumna kupa.

Co sa tyka spuntov a ich usadenia v uchu, zalezi kolko a ake nastavce si s konkretnymi sluchadlami skusal. Pokial to boli nejake od mobilu kde nemas nahradne nastavce v inych velkostiach, resp. ich je malo tak necudo.

Z konkretnych modelov napr. vyssie spominane, alebo aj Sony MH1C, Vsonic VSD1. Popisane je to o vsetkych vela.
Z klasickych prenosnych napr. Maxell Retro DJ, resp. klon Rockin' Residence One.

Pokial nieco na styl KPP, tak radsej v-jays. Tie hraju lepsie.
Hensym
VIP
VIP

Veru, väčšinou išlo o mobilné sluchátka s troma veľkosťami tých vankúšov, niektoré lepšie, niektoré horšie, ale všetky nedržali.

Čo sa týka predimenzovaných bassov v Portoch - absolútny súhlas, a dvojnásobný súhlas s návykovosťou - menej dunivý zvuk sa mi už zdá suchý.

K tým Pistonom - našiel som ten link od Ryan-a: http://www.ibuygou.com/p-original_xiaom ... 8-usd.html
Neviete, koľko reálne trvá doručenie na Slovensko, a či sa Free Shipping týka aj nás?

PS: až teraz som si všimol, že je tu sluchátková téma - pardon - ak tak, môžte presunúť. :)
Napísať odpoveď