Watch Dogs
Re: Watch Dogs
Mne sa paci ten 1v1 multiplayer, ked sa niekto napoji do tvojho sveta a tam sa snazi robit paseku. Skoda ze jazdny model na autach je taky zly. Paradoxne sa mi najlepsie soferuje motorka, ta ma celkom presny model a da sa presnejsie zatacat. Hram to sice na klavesnici, takze presne neviem ako je to na ovladaci.
Aj mne sa motorka dobre ovláda.
Na ovládači by som povedal že to je trošku lepšie to ovládanie.
Na ovládači by som povedal že to je trošku lepšie to ovládanie.
Tiez mam ten pocit ze ma problem ich viac poskladat. Prave som sa tesil ze si zahram ten decryption mod ako to ukazovali este z gameplayov ze 8 hracov, no my sme tam boli max 3-5 a aj tak sme stali hrali kazdy proti kazdemu, asi na to treba plny pocet aby boli 2 skupiny. Taktiez free roam, ten voice chat spravili otrasne, myslim ze clovek ani nevie o tom ale ak ma zapnuty mikrak tak je ho pocut stale, dokym som nezistil ako si mutnut hracov bolo to nieco strasneJump3r-ko napísal:
Ono záujem by sa aj prejavil lenže Ubisoft zrejme čakal že im na launch hry príde 20 ľudi a od včera a ešte neviem dokedy budú fixovat systém multiplayeru pre PC lebo sa trochu pomiatol koľko hráčov naraz prišlo. A to si jeden z šťastnejších. Niektorí nemôžu doteraz aktivovať hru na uPlayi
Dnes som mal celkom štastie hral som asi 8 MP hier ale všetko bolo buď tailing alebo hacking. Hra ma problém poskladať viac hráčov pre Decryption/Free Roam/Racing.
Tak vypni VOIP v audio settingsoch a si pohode nie?
Praveze to nepomaha, dokonca som to aj ztisoval ten voice chat a ani to nepomohlo, co je horsie ze voice chat bol milion krat hlasnejsi nez samotna hra
Takže moje dojmy z hry... Hratelnost ako taka celkom ujde len by som jej vytkol par veci. Postava nevie skakat. Len prelezat/preskakovat objekty. Z auta sa neda strielat, ale to bude asi dovod toho hackovania aby ste ho vyuzival co najviac pre zastavenie vozdila skor ako strelbu. Ak pri vysetrovani zlocinu zlocinec vystreli a nedajboze niekto zavola policiu tak policajti idu len po Vas i ked ste nemali ani zbran vytiahnutu. To menu so zbranami/itemami pri ovladani myskou katastrofa. Ak volne behate po meste a stlacite ESC klavesu pre pripad, ze si chcete odskocit na zachod alebo niekam moze Vas stale hocikto hacknut ak mate povolene to online hackovanie. Ostatne veci pri mozno neskor. Co sa tyka toho online hackovania pocas robenia pribehu tam ak sa to nespoji do 10 sekund to rusim bo Vam to z mapy vyhodi vsetky informacie a nevidite co kde je a kam mate ist. Moje skusenosti ohladom toho online hackovania pocas pribehu su 4/1. 4x ma nahackovali a 1x som ja hackol. Neviem ako Vam to ide no v prvom pripade ked mi vykocilo ze ma niekto hackuje som zacal hladat vtom kruhu a nenasiel som. Druhy krat som skusil stastie so zbranou. Ludia sa rozutekali a nikde nikoho. Auta rozstrielane no stale som ho nemohol najst. Nakoniec pri 100% vam ukaze kde sa nachadzal a tipek bol normalne na chodniku odkial som kropil no ja som ho ale nevidel. Treti a stvrty krat sa to zopakovalo to iste. Samozrejme aby som opisal aj moj uspesny hack to bolo sledovanie. Odohralo sa to na parkovisku vedla takej mensej hale. Postavil som sa na stred parkoviska a sledoval som ho ako beha ako sialeny a hlada ma. Dokonca aj pri mne prebehol no nevsimol si ma. Co si otom mysliet 
Je tu jedna možnosť ako zlepšiť grafiku.
SweetFX
A je to o dosť krajšie.
SweetFX
A je to o dosť krajšie.
Dedomil: Asi to hráš na konzole čo? Ja na PC keď chcem niekoho hacknúť tak musím čakať 5 min alebo vôbec nenájde cieľ...
Nie nie. Ja konzolu nemam.
Takže klasika PC? Tak to buď rád že ti aj MP ide bez problémov 
Ano PC verzia. Ako aj mne tam vyskoci "priemerna doba cakania 3 minuty" alebo 4/5 podla toho kde sa nachadzam no ak sa to nespoji do 10-15 sekund to rusim bo cakat na niekoho zbytocne a ak tam niekto je tak bud ta ignoruje alebo to nejde bo hlaska mu musi vyskocit ihned, ze niekto skusa.
Mam Watch Dogs na Uplay a nechtiac som zmazal ikonu z plochy na hru. Ked som ju vytiahol z adresara Ubisoft launcher tak po dvojkliku mi spusti len uPlay soft, ale hru nie. Neviete ako sa v uplay vytvaraju zastupcovia na plochu?
Ahojte, mám problém...nevím jak se dá změnit zbraň jedné kategorie (např.:pistole) nahradit jinou ....poradíte prosím?
Ak nad zbranou mas take male bodky znamena ze tam mas viac zbrani z danej kategorie. Staci pohybovat sipkami do lava alebo do prava pre zvolenie spravnej zbrane.MartinBoc napísal:Ahojte, mám problém...nevím jak se dá změnit zbraň jedné kategorie (např.:pistole) nahradit jinou ....poradíte prosím?
Díky,moc jsi mi pomohl 
Konecne sa mi podarilo zachytit tuto srandovnu situaciu. Obcan vola policii kvoli strelcovi so zbranou. Nasledne ctOS hlada dotycnu osobu a mne vyskoci, ze ide pomne policia no skusil som stastie ako sa zachova policia voci obcanovi co okolo nich prebehne s pistolou a je oznaceny ako hrozba.
Podla toho co nam ukazovali nez hra vysla a co vidime teraz mam pocit, ze PC verzia nie je PC verzia. Je tam kopec veci/situacii ktore su len u konzolovych verzii. Toto je istotne portovana konzolova verzia.
Tak som neudržal zvedavosť a upirátil to na skúšku ale po 15 minútach to letelo z kompu. Ten jazdný model bolo vidieť už aj na videách aká je to bieda, ale realita bola ešte horšia. Fakt aj GTA séria pri tom pôsobí ako simulátor. Som rád, že som za to nevyhodil peniaze.
Mna to celkom bavi. Aspon zatial.
ale kupil som si aj nive tropico tak uvidim co vyhra.