Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Diky Hegy , pridalo mi to par fps
BTW tie kluce na tie bednicky v CS GO sa daju iba kupit alebo aj inak ziskat?
Iba kupit alebo vymenit
-
Smithandrej
Amateur
Ahojte mám problém so slabým fps na Counter Strike Source,keď som ho hrával na PC moje fps sa pohybovalo okolo 60-150 a to tam bola iba 1gb grafika,procesor 1,8Ghz a 2GB ram,no teraz mám ntb 4jadrový 2,2ghz 8gb ram 2gb grafiku a keď som si nainštaloval CSS moje fps je dokonca slabšie ako na PC iba max do 100 čo s tým ? 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
CSS rozbehas aj na 128MB grafike, tam su dolezite ine veci a kedze nevieme co mas za notas a co si mal predtym, tak tazko hadat 
inak neverim ze by si ten rozdiel v FPS sam spoznal, pokial by si nevidel cisla
inak neverim ze by si ten rozdiel v FPS sam spoznal, pokial by si nevidel cisla
Zdravím,
Potrebujem poradiť ohľadom CS 1.6 na Steame. Konkrétne" Hra mi nejde zapnúť po tom ako som ju updateol. Skúšal som ju preinštalovať a staále to isté. AK by mi niekto vedel pomôcť bol by som veľmi vďačný.
Prikladám obrázok na ktorom je vidieť čo mi napíše. A ešte mi neotvára CSko ale Half-Life.
Potrebujem poradiť ohľadom CS 1.6 na Steame. Konkrétne" Hra mi nejde zapnúť po tom ako som ju updateol. Skúšal som ju preinštalovať a staále to isté. AK by mi niekto vedel pomôcť bol by som veľmi vďačný.
Prikladám obrázok na ktorom je vidieť čo mi napíše. A ešte mi neotvára CSko ale Half-Life.
- Prílohy
-
- CSError.PNG (34.63 KiB) 1732 zobrazení
-
Nathanielle
Amateur
ahoj Dumbass kuk si toto, pomôžete Ti to:
Kód: Vybrať všetko
http://pastebin.com/Y5xECkfR-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zdravim kamarat ma poprosil o radu.ked dostane ban a zmeni sa ip adresa prečo sa neda dostat na server?podla coho banuju?ja nemam s tym nic spolocne
mna takato hra nebavi
zacni s tym aka hra 
a pokracuj tym ze aky typ banu

Ak ide o VAC ban, tak ten je viazany na steam:id = treba kupit nove CSko na novy steam ucet.
Ak ide o kompetetive penalty ban, ten je tiez viazany na steam:id = treba pockat cas ktory je vyzobrazeny alebo tak ako u VAC banu nove csko...
Ak ide o nejaky lokalny serverovy AMX mod ban tak ten moze byt na viacero atributov, nick, steam:id, ip(pripadne cely range).
a pokracuj tym ze aky typ banu
Ak ide o VAC ban, tak ten je viazany na steam:id = treba kupit nove CSko na novy steam ucet.
Ak ide o kompetetive penalty ban, ten je tiez viazany na steam:id = treba pockat cas ktory je vyzobrazeny alebo tak ako u VAC banu nove csko...
Ak ide o nejaky lokalny serverovy AMX mod ban tak ten moze byt na viacero atributov, nick, steam:id, ip(pripadne cely range).
-
typek61
Darca
je to hra cs 1,6.ten ban je tusim na jeden den alebo na par hodin.moc sa do toho nerozumiem
inac ked si da nonsteam zmeni sa s tym nieco?ban dostava za urazky 
Takze ban dostal od admina na serveri CS 1.6, tak tym padom to mohlo byt nejakym AMX modulom a ten vie ulozit ban na zaklade horeuvedeneho, zrusit ho vie iba kompetentny.
-
typek61
Darca
takze ked si bude menit ip pomoze mu to?lebo mi pisal, ze nadava kvoli tomu, ze tam niektory ludia cheatuju.a chodi tam kvoli tomu ze tam ma VIP
Ak dostal ban na SteamID, tak mu nepomôže nič. Jedine čakať, kým vyprší ban.
-
typek61
Darca
no lenze on si steam cs odinstaloval a nainstaloval nonsteam.cize tam nemaju ako zistit aky ma id steamu
Ak dostal ban za urážky, tak nech si hrá inde, kde mu to budú tolerovať. Ak sa nevie správať, nemá tam čo hľadať. Ban by som mu dal tiež.
mne sa mari, ze ked bezi sluzba steam tak aj nonsteam cs sa "nauci" tvoje steam id ale niesom si isty...typek61 napísal:no lenze on si steam cs odinstaloval a nainstaloval nonsteam.cize tam nemaju ako zistit aky ma id steamu
Kazdopadne, nech skusi nejaky proxáč a uvidi na aky parameter dostal ban.
-
soro88
Light Expert
Zdravim Vas.
Nema niekto z Vas predstavu kde v CS zlozke najdem subor v ktorom mozem upravovat:
> banner ktorý je pod ukazovatelom načítavania pripojenia k serveru (standardne tam nic nie je a je to cierne)
> uvodnu stranku hned ako sa clovek pripoji na server. Vacsina cs serverou tam ma po pripojeni svoju domovsku stranku alebo ponuku VIP (odklikava sa tlacidlom vlavo dole "OK".
Nema niekto z Vas predstavu kde v CS zlozke najdem subor v ktorom mozem upravovat:
> banner ktorý je pod ukazovatelom načítavania pripojenia k serveru (standardne tam nic nie je a je to cierne)
> uvodnu stranku hned ako sa clovek pripoji na server. Vacsina cs serverou tam ma po pripojeni svoju domovsku stranku alebo ponuku VIP (odklikava sa tlacidlom vlavo dole "OK".
tá úvodná stránka je v motd.txt
-
soro88
Light Expert
Diky moc. A nemas predstavu kde sa da doplnit / prepisat to cierne miesto, ked sa nacitava server ?
netuším. inak by som napísal hned
inak mám pocit, že tam si dávalo reklamu valve