Nemám kde získať nové známosti + vysoké nároky ?
Nemám kde získať nové známosti + vysoké nároky ?
Je tu síce podobná téma, ale skúsim vlastnú. Už ma dosť štve, že vlastne nemám príležitosť kde spoznať nejakú zaujímavú babu.
Mám 22 rokov. Na diskotéky nechodím (nemám s kým), a také baby čo sa tam váľajú ožraté ani nechcem. Bývam v malom meste, to je možno trochu problém. Mám kamarátov prevažne kresťanov, pretože som jednu dobu (dosť dlho) navštevoval ich spoločenstvo. Tam sú ale ľudia takí akí sú a spoznať tam nejakú babu by sa síce dalo, ale takú silne veriacu ani nechcem. Nechcem žiť takým štýlom života ako žijú takýto silne veriaci ľudia ako sú oni, takže by sme si nerozumeli.
Že by som nemal záľuby, tak to povedať nemôžem. Chodím sa pravidelne korčuľovať na inlajnoch do mesta, lenže v našom malom meste som stretol maximálne jedného cigána, ktorý niekde zobral korčule od kontajnera a teraz je frajer. Nie sú tu totiž na tento šport vhodné podmienky, preto sa tu asi ani nikto nekorčuľuje, keďže väčšinou sa vyhovárajú, že nevedia brzdiť a v takomto malom meste jednoducho brzdiť treba na každom kroku.
Ďalej sa chodievam často bicyklovať, lenže pri bicyklovaní asi nikoho nespoznám.
Mám rád aj kolektívne športy ako futbal či volejbal, no na futbal sú chalani a na volejbal znova to isté ako pri korčuľovaní - nie sú tu nato podmienky, žiadne ihrisko so sieťou, nič.
Chodím si aj občas sadnúť niekam do pizzerie a pod. s kamošmi, ktorých však nie je veľa ... no sú to väčšinou takí ako ja - takmer žiadne kamarátky, len samí kamaráti.
Navyše študujem na škole, kde stretnúť babu je fakt rarita.
Začínam byť už zúfalý keď si predstavím, že za posledné 3 roky som osobne spoznal len jednu jedinú babu, s ktorou sme spolu síce aj chodili, ale nevyšlo to - nevedela čo chce, bola ako decko. A bola to fakt náhoda, že sme sa spoznali a čakať na ďalšiu takúto náhodu je dosť na prd.
Skúšal som aj nejaké sociálne siete a portály na zoznámenie a spoznal som dve baby, s ktorými si super rozumieme keď si píšeme, ale nepáčia sa mi. Ja neviem či mám vysoké nároky, ale keď sa mi proste fyzicky nepáči baba tak darmo si rozumieme ... Dokonca s dvoma som sa aj stretol, ale naživo vyzerali horšie ako na fotkách, tak nejak tie moje sympatie k nim klesli a nemal som záujem. Rozumel som si aj s nimi, ale mne keď sa baba fyzicky nepáči a teda ma nepriťahuje, tak neviem k nej nič cítiť, aj keď si rozumieme.
Čo mám robiť, poradte niekto, lebo už fakt neviem ...
Mám 22 rokov. Na diskotéky nechodím (nemám s kým), a také baby čo sa tam váľajú ožraté ani nechcem. Bývam v malom meste, to je možno trochu problém. Mám kamarátov prevažne kresťanov, pretože som jednu dobu (dosť dlho) navštevoval ich spoločenstvo. Tam sú ale ľudia takí akí sú a spoznať tam nejakú babu by sa síce dalo, ale takú silne veriacu ani nechcem. Nechcem žiť takým štýlom života ako žijú takýto silne veriaci ľudia ako sú oni, takže by sme si nerozumeli.
Že by som nemal záľuby, tak to povedať nemôžem. Chodím sa pravidelne korčuľovať na inlajnoch do mesta, lenže v našom malom meste som stretol maximálne jedného cigána, ktorý niekde zobral korčule od kontajnera a teraz je frajer. Nie sú tu totiž na tento šport vhodné podmienky, preto sa tu asi ani nikto nekorčuľuje, keďže väčšinou sa vyhovárajú, že nevedia brzdiť a v takomto malom meste jednoducho brzdiť treba na každom kroku.
Ďalej sa chodievam často bicyklovať, lenže pri bicyklovaní asi nikoho nespoznám.
Mám rád aj kolektívne športy ako futbal či volejbal, no na futbal sú chalani a na volejbal znova to isté ako pri korčuľovaní - nie sú tu nato podmienky, žiadne ihrisko so sieťou, nič.
Chodím si aj občas sadnúť niekam do pizzerie a pod. s kamošmi, ktorých však nie je veľa ... no sú to väčšinou takí ako ja - takmer žiadne kamarátky, len samí kamaráti.
Navyše študujem na škole, kde stretnúť babu je fakt rarita.
Začínam byť už zúfalý keď si predstavím, že za posledné 3 roky som osobne spoznal len jednu jedinú babu, s ktorou sme spolu síce aj chodili, ale nevyšlo to - nevedela čo chce, bola ako decko. A bola to fakt náhoda, že sme sa spoznali a čakať na ďalšiu takúto náhodu je dosť na prd.
Skúšal som aj nejaké sociálne siete a portály na zoznámenie a spoznal som dve baby, s ktorými si super rozumieme keď si píšeme, ale nepáčia sa mi. Ja neviem či mám vysoké nároky, ale keď sa mi proste fyzicky nepáči baba tak darmo si rozumieme ... Dokonca s dvoma som sa aj stretol, ale naživo vyzerali horšie ako na fotkách, tak nejak tie moje sympatie k nim klesli a nemal som záujem. Rozumel som si aj s nimi, ale mne keď sa baba fyzicky nepáči a teda ma nepriťahuje, tak neviem k nej nič cítiť, aj keď si rozumieme.
Čo mám robiť, poradte niekto, lebo už fakt neviem ...
Re: Nemám kde získať nové známosti + vysoké nároky ?
Na tvojom mieste by som sa skusil priatelit s tymi dvoma babami, s ktorymi si sa spoznal a rozumel si si s nimi, aj ked sa ti nepacili. Pocas leta by som zorganizoval nejaku opekacku, alebo turistiku. Ty pozves nejakych svojich kamosov, oni pozvu svoje kamaratky a tam uz vidim priestor na zoznamenie s nejakymi novymi tvarami.
no len tie dve, s ktorými som sa spoznal a aj som s nimi bol von, tak tie už teraz s niekym chodia, takže to by bolo asi kus blbé.
Ale tie dve, s ktorými si len píšem, s tými by sa to dalo takto skúsiť, ak by sme sa stretli. Len neviem či tam nebude taký problém, že ja sa im budem páčiť, ale ony mne nie. Čiže ony budú chcieť aj niečo viac možno ...
Ale tie dve, s ktorými si len píšem, s tými by sa to dalo takto skúsiť, ak by sme sa stretli. Len neviem či tam nebude taký problém, že ja sa im budem páčiť, ale ony mne nie. Čiže ony budú chcieť aj niečo viac možno ...
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nepíš si s babami ale stretni sa s nimi. Ľudia sa chovajú inak za počítačom a inak pri interakcii zoči voči.
zomries sam v prerobenom dvojizbaku s jemne nadpriemernzm platom.
.
dalsi prosim
.
dalsi prosim
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a z akého mesta konkrétne si?...
Predpojata predstava niekoho kto na diskoteky nechodi a mysli si, ze diskoteka je len o tom, aby sa tam niekto opil a valal sa po dlazke. Podla mna by si bol cely rad, keby si mal s kym ist na diskoteku, porozpravat sa a nieco aj zbalit.tibor1010 napísal:Na diskotéky nechodím (nemám s kým), a také baby čo sa tam váľajú ožraté ani nechcem.
Ze sa ti fajn pises s dvomi zenami, ale sa ti nepacia este neznamena, ze ty sa pacis im!
takze na intraku nebyvas. tak by sa to dalo vyriesit. na mojom sa napriklad nastavoval kazdu jesen net, takze baby chodili ako na pockanie... a ked net ide aj bez fičúrii, treba mat nieco, co ma malo kto- naprikald vyvrtku 
dalsia moznost je daka ta kultura. od koncertu oblubenej kapely az po divadlo. ale chce to potom odvahu oslovit.
ak studujes, tak skus este miestnu "bunku" Erasmu. stale hladaju novych "buddy-ov". a vacsina ich su baby. takze nemusis "lovit" len tie, ktore na tvojej skole budu polroka-rok, ale aj domace. a najdu sa tam aj take, ktore nevyhladavaju prostredie diskotek..
dalsia moznost je daka ta kultura. od koncertu oblubenej kapely az po divadlo. ale chce to potom odvahu oslovit.
ak studujes, tak skus este miestnu "bunku" Erasmu. stale hladaju novych "buddy-ov". a vacsina ich su baby. takze nemusis "lovit" len tie, ktore na tvojej skole budu polroka-rok, ale aj domace. a najdu sa tam aj take, ktore nevyhladavaju prostredie diskotek..
Milý autor témy, v tvojej situácii budeš rád ak vobec nejaká baba bude pri tebe. No a co že niesu pre teba príťažlivé?. Sak snimi nemusíš nič riešiť no aspon im preklepni FB priatelky a nejakým z nich napíš a ťahaj ich von co najskor. Myslím si že lepšie mať aj dve "škaredé" kamošky ako žiadnu. Ty len získaš ked ich budeš mať. Bohvie odkial pochadzas no baby najdes na kupalisku,zastavke,stanici,bar,obchody,park,..atd. Len hladaj kde sa dá, musíš sa medzi nimi pohybovať. Ak mas auto hladaj v okolitých dedinách. Na výzore zálezí tak logické ze žena sa ti musí istým sposobom páčiť.
Keby si zorganizoval nejaku akciu s pomocou tvojich krestanskych kamosov ? Nemusi to byt priamo rozjimanie o zivote a o Bohu, proste niekde na okraji mesta vykosite plochu, postavis siet, urobis opekacku, grilovacku atd. Pretoze z tvojho popisu mi prides (aj napriek tomu ze sportujes) dost pasivny v spoznavani bab. Pritom ich stretnes kdekolvek a ver tomu, ze aj na tu diskoteku pridu a normalne odidu slusne baby.
je pravda ze na dedine alebo v malom meste je tych moznosti spoznat novych ludi relativne malo.
Podla mna si na to mal mysliet uz skor a ist studovat na skolu niekde do vecsieho mesta,na intrak,lebo tam to zije a dievcat je tam viacej ako chalanov..
Podla mna si na to mal mysliet uz skor a ist studovat na skolu niekde do vecsieho mesta,na intrak,lebo tam to zije a dievcat je tam viacej ako chalanov..
-
qwerty-xyz
no, ... ved to je jasne.
Klasicka buzi-party, v buzi-mestecku v pritomnosti buzi- kamosov.
1. SKUS tie diskoteky, nie raz, nie dvakrat, ale viackrat, odporucam akcie kde je predpoklad ze bude vela dievcat.
2. SKUS ine mesto, dediny. Vo vacsine pripadov to pomoze riadne.
3. vyser sa na buzi-party. ti radim dobre.
Klasicka buzi-party, v buzi-mestecku v pritomnosti buzi- kamosov.
1. SKUS tie diskoteky, nie raz, nie dvakrat, ale viackrat, odporucam akcie kde je predpoklad ze bude vela dievcat.
2. SKUS ine mesto, dediny. Vo vacsine pripadov to pomoze riadne.
3. vyser sa na buzi-party. ti radim dobre.
Ako ti tu radia nájsť si kamarátky tak ja by som podotkol že by bolo dobré nájsť si aj nejakých živších priateľov, nejakého partyboya čo vás bude ťahať stále niekam aj keď sa vám nechce.