zavisť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zavisť?

Príspevok od používateľa dekarbon »

mam jeden problem ktory neviem ako riešiť.Vždy keď vidim niekoho kto niečo vie ale ja nie tak som vzdy nasraty ze on to vie a ja nie a mam myslienky typu že ked to neviem ja tak to nema vedieť nikto absolutne nikto a pototm je to vporiadku..alebo inak povedane "ked to nemám ja tak to nemože mať nikto iny" co stym mam urobiť bo ma to dosť niči..psycholog/psychiater? alebo da sa stym nieco urobiť aj mimo? diki
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: zavisť?

Príspevok od používateľa Blastbit »

No proste ber to tak ze niekomu idú veci lahšie a niekomu ťažšie.
Napríklad tebe moze ist matematika uplne bravúrne a inému nie a jemu ide slovina a tebe nejde.
Je to normálne každý má v niečom inom talent.
Nikdy nebudeš všetko vedieť ani dokonale ani lepšie ako ten druhý.
Co konkretne ťa štve že nevieš urobiť a iný to vie?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Môžeš to ovplyvniť? Vieš sa to naučiť? Ak nie, ser na to.
Podľa mňa za to môže debilná výchova + nejaká nepríjemná udalosť v minulosti (na základke sa deti predbiehali v hlásení sa, aby dostali slniečko/pečiatku/jednotku... a ty keď si nevedel, si sa cítil ukrivdený). Takže, buď si pomôžeš sám, alebo vyhľadaj pomoc (najskôr psychológ, potom práškar).
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

ano viem sa to naucit :/ len pototm ma serie otazka ze zasluzim si to vediet? co tym ziskam ak to budem vediet..baviem sa vseobecne..a trocha ma to pototm depta alebo skor sa deptam sam tym..alebo sa mi stava to ze nieco am zacne fakt zaujimat bavit ale okolie ma odradi aby som v tom pokracoval dalej ze sa na to ze ma to bavi pozeraju negativne a demotivuju ma:/ konkretne by som vedel psomenut jednu vec bavia ma auta strasne moc a vsetko co je okolo ich servisovania...ale ked sa chcem o tom bavit s okolim tak im to lezie na nervy ze preco furt sa bavim o autach :( a niektorych to ani nezaujima a nemozem sa asnimi o tom bavit takze mi ostavaju fora ale ja nechcem lipnut an nete a vypisovat si chcekm sa realne bavit s ludmi..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

No na okolie sa vyser oni takisto vedia nieco co ty nevieš a pritom teba to tiež nemusí zaujmať.
Si na niečo nadaný a ked sa naučíš aj vec ktorú si myslíš že zatial nepotrebuješ vedieť to nevadí.
Toto je vec ktorou si zbytočne lámeš hlavu.
Venuj sa čo ťa baví ak ťa bavia autá chod na forum o autách a tam sa bav.
Ale aj počuvaj co ti iní ludia hovoria, na psychiatra ani nič iné to neni len sa týmto nezaoberaj.
Ak más frajerku rozoberaj snou rozne veci alebo tak, isto vonku narazis na niekoho s ktorým budeš mať aj v tvojich zálubách nejaku zhodu a pokecáte.
Ja mam kamaráta co jeho fakt len ženy a bojove umenia zaujmaju tak kecáme o tom.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Dokážem pochopiť, keď niekto závidí veci. Ja som tiež závistlvá sviňa a keď vidím rovesníka na tatkovom BMW, tak ma ide rozdrapiť. Ale závidieť schopnosti? Čo také sa nedá naučiť? Zatiaľ sa mi podarilo naučiť sa čo som chcel a do akej miery som to chcel. Také hudobné nástroje. Vôbec nemám hudobný sluch, pre mňa nieje rozdiel medzi mojimi Beatmi a nejakými audiofilnými zázrakmi, ktoré má kamoš. Ale chcel som sa naučiť hrať na klavíri, tak som sa proste naučil hrať na klavíri. Virtuóz, samozrejme, niesom, ale dokážem zahrať to, čo som chcel vedieť zahrať a sem tam sa naučím aj niečo nové.
Napísať odpoveď