Ako by ste zareagovali ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Ako by ste zareagovali ?

Príspevok od používateľa ktozesomja »

1. Stalo sa vám už niekedy, že ste išli okolo nejakej skupinky báb, ktoré sa na vás začali usmievať a keď ste išli priamo vedľa nich, tak sa vám niektorá aj s úsmevom pozdravila ? Mne sa to už párkrát stalo. Napr. išiel som večer okolo autobusovej zastávky a tam sedeli asi 4 baby. Ako som prechádzal pri nich, tak sa jedna tak na mňa usmievala a aj sa mi pozdravila ... a potom sa začali všetky smiať. Nevedel som ako zareagovať, tak som sa len usmial a išiel ďalej. No a stalo sa mi to už aj viackrát. Vždy to boli síce baby, ktoré sú pre mňa príliš mladé, ale ako by ste zareagovali v takejto situácii ? :D

2. Ak vidíte len tak na ulici, že sa nejaká baba na vás pozerá a usmieva sa ... prídete k nej a oslovíte ju, ak sa vám páči ? Alebo spravili ste to už niekedy ? A ak áno, ako to dopadlo ?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ako by ste zareagovali ?

Príspevok od používateľa Blastbit »

No normálka si im sympatický vysielaju ti signál aby ste pokecali.
Mne jedna taká 30 ročná suseda po mne kukala,to sme sa poznali len z videnia.
Usmievala sa na mna a podisiel som k nej a začali sme kecať...po pár minutach mi pochvalila postavu aj oči.
Neni nič neobvyklé ked ti samotná žena dá komplimenty :)
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

No s tou jednou sa mi to stalo tak, že ja som bol v poloprázdnej električke a ona čakala na zastávke vonku, takže tam nebola šanca sa s ňou dať do reči. Keby to bolo možné, určite by som k nej bol išiel.

A s tými štyrmi babami .. no boli moc mladé na mňa a boli 4, tak to chce kus väčšie sebavedomie ako je to moje :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Vlastne som si spomenul ze som bol s babou v bare.
Jej kamoška došla a chvilku som snou kecal a tá mi zase povedala že mám zaujmavý hlas. :)
Tak proste podla mna ked ti dávaju signály len za nimi chod a kecaj, zaujal si ich výzorom potom uz len ich zaujať vystupovaním.
Ty si hladáš priatelku alebo čo vlastne očakávaš?
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

ktozesomja - nič to neznamená, len to, že sú to len obyčajné pubertiačky, ktorým je smiešno zo všetkého, čo sa okolo nich deje :D Ak sa ale stane, že sa na teba usmeje jedno (trochu dospelejšie) dievča (bez skupinky pubertiačok), tak vtedy už to môže niečo znamenať, si jej pravdepodobne sympatický, tak vtedy už áno, znamená to niečo, za čo by si sa mohol prihovoriť. Ale s tou skupinkou štyroch pubertiačok si nerob žiadne nádeje :D
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rethon »

Toto sa mi stalo raz na základnej. Situácia vyzerala tak že som išiel už domov z vyučovania, a ako idem cez školský dvor (dlhý rovný chodník a pri ňom lavičky), tak na jednej z lavičiek tiež sedelo 4-5 dievčat.
No a ako som išiel okolo nich tak ma jedna pozdravila "Ahoj Edo". Úprimne, bol to pre mňa šok, keďže dievčatá nejavia o mňa nejaký záujem. Na jediné čo som sa vtedy zmohol bolo len odzdravenie naspäť, ale aj to bola riadna blbosť, pretože som ju odzdravil ako nejakého kamaráta, že "serus". :)
Takisto sa potom začali všetky smiať, nevedel som ako reagovať tak som radšej pridal na kroku. Hmm, to som mohol mať vtedy nejak 14-15 rokov. Dievčatá mohli byť tak o rok alebo dva mladšie.
Aj napriek tomu že to boli dievčatá z mojej školy a vedeli aj moje meno, bol to prvý a posledný krát čo som ich videl.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Blastbit - nie, nehľadám si takto ženu, len sa mi to stalo nedávno, a ako som písal, už niekoľkýkrát, ...tak len som chcel vedieť nejaké názory, že kto by ako na to zareagoval a tak.

Tie pubertiačky to mi je jasné, že to je nič ... ja len tak, že či by ste nešli k nim len tak zo srandy
vonjose
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

ktozesomja napísal: Tie pubertiačky to mi je jasné, že to je nič ... ja len tak, že či by ste nešli k nim len tak zo srandy
Skúsil som, vysmiali ma. :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...stalo sa to aj mne pár krát...väčšinou som z toho ostal zaskočený, takže to z mojej strany zostalo bez reakcie...z ich strany typická reakcia - smiech...nech som reagoval akokoľvek, tak to nič neznamená...len to že sú to ešte káčatká...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Pre autora temy. Mali aspon viac ako 18 rokov?
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

mozno okolo 15-16 mohli mat
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tak sa necuduj, pubertiacky sa bavili na tom kolko odvahy maju v partii. Sama by sa ti ani jedna z nich nepozdravila.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Tie chichotajúce sa zhluky podivne namaľovaných stvorení, ktoré sú ešte pod zákonom, snažiacich sa o nejakú interakciu s okolím obchádzam širokým oblúkom. Podľa mňa je to nesmierne otravné. Ale odhliadnuc od toho, nieje až také neobvyklé, keď dostaneš od baby nejaký ten pohľad či úsmev. Len sa treba uistiť, že to smerovalo tebe (Jáj, to bol teda trapas... Ale to tu rozoberať nechcem :D ).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no práve...nejaká baba ide oproti tebe a usmieva sa na teba...ty úsmev opätuješ a udržiavaš očný kontakt...keď ťa ignorujúc obchádza, zisťuješ, že sa usmievala na svojho frajera, ktorý stál rovno za tebou...toto sa stalo určite každému...aj mne sa stalo niečo podobné, ale už som to vytesnil z hlavy...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

parkrat sa stane takato situacia, ... ked sa usmievala na niekoho ineho a nie na teba, tak to s usmevom zober, a uhraj bud ignoraciou alebo sa proste fakt len nad tym pousmej, ked bol usmev adresovany tebe, je to UZ LEN A LEN NA TEBE. :) to su situacie, v ktorych ked si to co som sem tam ja

(ironicky zvodca, a jemny sibal ..... suverenny frajer sa podarilo fakt len tolkokrat ze by som to na jednej ruke poratal. ..... ) tak mas takmer iste ze sa podari babu oslovit a zviest :wink: len na to treba mat gule a neposrat to, ... Samozrejme ide aj o vek, ked je to pod 15 tak to si ani clovek nevsima, ale ked na teba zmurkne 30 tka vo vlaku, ktorej by si tipoval 20, a ktora ti pozera priamo do oci, a spyta sa kam cestujes, a po zakecani ti oznami ze je na mladsich tak to je uz ina kava. :psssst:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Predpokladám qwerty, že píšeš z vlastnej skúsenosti. Ty si proste riadny kus samca.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

aaaaaa niekedy sa mi nim podarilo byt, .... :roll: teraz som podpapuckovnik domaci.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ó, o koľko zas ten svet prišiel.. :(

..a hlavne tie 30-čky čo vyzerajú na 20 a sú na mladých..
Katerina Belle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Katerina Belle »

Prijať úsmev od milého dievčaťa, a začať rozdávať ho tiež. Možno sa raz stretnete a budete sa spolu naraz na seba usmievať.

Som rada, že niekto myslí na mňa na tomto svete :-) ďakujem.

:smt006
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ktozesomja

nudia sa a su zvedave ako chalani zareaguju, cakaju ci niekto bude natolko pohotovy a smely aby zacal sfleku nejaku aspon trochu zmysluplnu konverzačku.. :wink: Ked som bol mladsi,tak sa mi podobne veci obcas stavali,ale nejako zvlast som ich neriesil ani neprikladal im dolezitost.
Napísať odpoveď