Watch Dogs
Re: Watch Dogs
PS3 verzia vyzera udajne ako Minecraft 
a teraz nezabudnime hateovat warez...pretoze kupovat si macku vo vreci moze iba hlupak.
super video.
super video.
O warez nejde, kto nepredobjednaval, tak si mohol pockat na prve ohlasy, ktore su pomerne jednoznacne. Po takej velkej kampani je to sklamanie a to potvrdi asi kazdy. Ked vyslo GTA V, tak to bolo presne naopak 
A ked vyslo GTA IV na PC, tak to bolo tiez sklamanie, ale chyby boli technicke (vypadavajuce textury, atd.) a nie "mechanicke" tak ako vo WD - vlaky, fyzika aut, atd., no a technicke chyby sa patchmi opravuju lahsie.
A ked vyslo GTA IV na PC, tak to bolo tiez sklamanie, ale chyby boli technicke (vypadavajuce textury, atd.) a nie "mechanicke" tak ako vo WD - vlaky, fyzika aut, atd., no a technicke chyby sa patchmi opravuju lahsie.
Ja som si to chcel predobjednat, ale bal som sa ze mi to pc nezvladne... no a kedze dema sa nerobia, tak som si to otestoval, zapacilo sa mi to, tak som si to kupil.
Ale takto to robim s kazdou hrou.
Ale takto to robim s kazdou hrou.
davidhdmi - ten kto ho pozna tak mu odkazte nech ma neháčkuje ked robim kontrakty pre fixery. Som sa zlakol ked som spustil kontrakt a zrazu ze kontrakt zablokovany - boli ste napadnuty 
-
lukostrel77
Star
Zdravim pojde mi hra na zostave Amd athlon ii x2 280 3,6ghz asus eah 6670 1gb ddr5 2gb ram ale dokupim 4gb win7 32bit rozlisenie mi staci aj 1280x1024 nehram na full hd.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja si myslim ze asi nie, ale treba vyskusat
Minimálna špecifikácia:
GPU: DirectX 11 grafika s 1 GB RAM
CPU: Štvorjadrový procesor
RAM: 4GB
príklad 1 - NVidia GTX 460 a Intel Core2 Quad Q6600
príklad 2 - AMD Radeon HD 5770 a AMD Phenom X4 9750
Minimálna špecifikácia:
GPU: DirectX 11 grafika s 1 GB RAM
CPU: Štvorjadrový procesor
RAM: 4GB
príklad 1 - NVidia GTX 460 a Intel Core2 Quad Q6600
príklad 2 - AMD Radeon HD 5770 a AMD Phenom X4 9750
-
aviceN
Guru
pc bude trpiet, ramku rozhodne musis zvacsit min. na 4gb, na youtube si ked tak mozes kuknut ako to fici na 6670 = do 30 fps to ide, + procak bude asi zaostavat taktiez, takze nemaj velke oci pre tuto hru 
a taktiez potrebujes 64bitovy OS
Ved 64 bitovy OS by potreboval aj tak ked chce mat 4 gb ram.
-
lukostrel77
Star
Naco 64bit os ked kupim 4gb tak by som mal mat 3,25gb pouzitelne pomoze ak pretocim procak na 4,1ghz aspo trochu ci pomoze?Slayter napísal:Ved 64 bitovy OS by potreboval aj tak ked chce mat 4 gb ram.
-
typek61
Darca
lebo na 64 bit systeme budes mat 6GB ram,na 32 iba 3,25 
najprv si vyries procak a potom ries windows, 6gb ram ta aj tak nezachrani
Dnes som celkom intenzivne jazdil na tych motorkach, fakt sa ovladaju asi najprijemnejsie, plus su dost rychle. Zopar som si kupil a uz jazdim len v podstate na nich 
Haha to hladanie vaseho auta policiou ci nejakym gangom je cisty fail. Niekde sa schovate v aute v ulicke a i ked si hlasia cez vysielacky, ze Vas nemozu najst stale sa motaju okolo tej ulice kde ste. Akonahle ale to auto preparkujte o blok dalej bez toho aby Vas videli tak zrazu sa pohybuju zase len vasim smerom a o5 precesavaju len presne to okolie kde ste. Co sa tyka toho hackovania 1 on 1 tak vcera to islo pekne no dnes o5 neodhalite utocnika. Precesal som 7 aut na parkovisku kde ma niekto hackol a nikto tam nebol a ked skocilo 100% hacku mi ukazalo ako sedi v druhom aute. V okoli nic nebolo kde by sa mohol schovat tak som nechapal kde moze byt. Nizsie by som rad ukazal nejake smiesne situacie ktore sa mi zatial prihodili.
Prva: nahodne som "vystrašil" zlocinca v kempe ktory zacal pomne strielat ako blazon. Odparkoval som teda auto, skryl sa vnom a cakal na prichod policie.
Prva: nahodne som "vystrašil" zlocinca v kempe ktory zacal pomne strielat ako blazon. Odparkoval som teda auto, skryl sa vnom a cakal na prichod policie.
Aj Birgirpall uz ma svoj prispevok k teme
Čaute. Potrebujem poradiť. Po pár minútach hrania mi hra zamrzne, že program watch dogs prestal pracovať. Moja zostava je i7 920, 8 GB RAM, 7950, win 7 profesional 6 bit. Hra je originál. Mal som aj problém sa prihlásiť do UPLAY, vyhadzovalo mi, že mám problém s pripojením, pritom net mám rýchli a stabilný. Má s tým niekto podobný problém ?
-
typek61
Darca
ani ma nestras
mam i7 930,8GB ram a gtx 480
Jasne ze mas problemy ked mas 6 bitovy systemMartin640 napísal:Čaute. Potrebujem poradiť. Po pár minútach hrania mi hra zamrzne, že program watch dogs prestal pracovať. Moja zostava je i7 920, 8 GB RAM, 7950, win 7 profesional 6 bit. Hra je originál. Mal som aj problém sa prihlásiť do UPLAY, vyhadzovalo mi, že mám problém s pripojením, pritom net mám rýchli a stabilný. Má s tým niekto podobný problém ?
Tak, zakladnu kampan som dohral. Teraz idem na vedlajsie misie.
Kazdopadne mne sa ta hra pacila a ma u mna 8/10.
I ked to spravanie chodcov dost casto bolo zle.
Dufam, ze na dvojku nebudem cakat dlhe roky
Kazdopadne mne sa ta hra pacila a ma u mna 8/10.
I ked to spravanie chodcov dost casto bolo zle.
Dufam, ze na dvojku nebudem cakat dlhe roky