Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Pokrytec. Vyfarbil si sa.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Keď povieš. :D Nejaké racionálne odôvodnenie ani nebudem očakávať.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hughito napísal:Tak jasné, že nácka by som nebral. :D Ale byť náckom, to je čosi, čo si vyberieš. To, akú máš farbu pleti, to si nevyberieš. :wink:
ale vyberiem si svoju krajinu v ktorej budem zit...preco sa cierny a muslimani stahuju na zapad a nie naopak?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Lebo vo svojich krajinach maju bordel, a tu je o nich postarane. :/
edit: a este si tu zacinaju vynucovat svoju kulturu a zakony. :smt098
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Hotwire, chcem aby sa nas hughitko vyjadril a objasnil nam to co mi dementi nevieme...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ked si prelistujes posledne strany tak zistis ze ja som sa ho pytal viacero releventnych otazok ktore on proste odignoruje, maximalne mi necha k- s odkazom ze uz sa so mnou nebude bavit. :lol: ti dnesni anarchisti teda niesu nic moc :lol:
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

čo to má s anarchizmom, že s tebou sa proste nedá? :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A,na teba som zabudol, prvy krat si sa mi ozval takto verejne a tiez nie len cez k-, no povedz co sa so mnou neda? diskutovat? no ak nemate argumenty tak jasne ze sa neda. ;) :lol:
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

lebo ty ich máš za fúrik :roll: len si pozri tie komentáre ku k- odo mňa.. a neviem, mám sa tam prestať podpisovať ako 99% userov?
a karmu používaš aj ty, nato to tu je (inak keď už je to také podstatné, to skôr ty si na mňa zatiaľ inak nereagoval ako jedným k-, tak nesúď druhých podľa seba)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

karmu pouzijem tak raz za mesiac, s tym na mna nechod, a reagovat na teba som ani nemohol ked skoro nikde nic nenapises len takto potichucky karmou psickujes tuto hughitove dristy. ;) ale tak je to tvoj boj :) hm a zacal si tu pekny offtopic, radsej sa dohodnime ze budeme pokracovat v teme, ok?

edit: nie, to ty si zacal s tym ze so mnou sa neda, zas ziadny argument od vas anarchistov, len osobne invektivy. :smt006
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

šak ty si tu začal vyťahovať anarchizmus a karmovanie :roll: pokračuj kľudne
Hotwire napísal:edit: nie, to ty si zacal s tym ze so mnou sa neda, zas ziadny argument od vas anarchistov, len osobne invektivy. :smt006
v prospech alebo neprospech čoho chceš "argument?" mne sa zas nechce opakovať, kór preto, že som videl, ako sa dá diskutovať s tebou
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

more nebud sráč,.... aj ty aj hughito a odpovedajte mu RELEVANTNE NA TO NA CO SA PYTA. co si onemel ci co, co sa tu vyhovarate s hughitkom jak dvaja priposranci, normalne priznaj jak sa veci maju a ne melies tu svoje blbaboliny a hotwirovi neodpovies. ved bud frajer, obhaj si svoj nazor, lebo ked hotwire povie rsp napise co napise tak ja mu kurnajs ze verim ze to pise pravdivo, lebo som bol TAM KDE BYVA, a 100 krat istejsi by som bol kebyze mam buchacku za opaskom, a vecer si to viem predstavit ovela hrozivejsie, .... a to nemusim ani prstom pohnut, aby ma zbili a okradli :!: :!: :!:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Son-Goku napísal: kolkatim si uz pomohol?
este raz sa ta pytam.kolkatim ze si to pomohol a ako?dalsi mudrlant anarchista s iphonom vo vrecku
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Mňa by zaujímalo, v čom som zlý, pokiaľ si ako zamestnávateľ medzi viacerými uchádzačmi vyberiem belocha a nie araba, cigáňa, indiána, číňana...?

Otázka druhá: pokiaľ černoch z rovnako kvalifikovaných uchádzačov zvolí černocha a nie araba, bieleho, cigáňa, mongola... tak je tiež automaticky rasista?

Otázka tretia: už za mnou prišlo viacero bielych ľudí, či ich môžem zamestnať. Cigáň zatiaľ neprišiel ani jeden. Prečo? (keď si môj otec i svokra zháňajú robotu, tak píšu do firiem, hľadajú po nete, na úradoch, obiehajú osobne firmy, hľadajú aj v inom meste...) Pôsobíme v Bratislave, kde je cigánov pomenej, no aj tu sa nájdu. A keby šlo len o to, tak by sa táto konkrétna práca dala aj diaľkovo poriešiť (pri dodržaní vysokej kvality).
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:Mňa by zaujímalo, v čom som zlý, pokiaľ si ako zamestnávateľ medzi viacerými uchádzačmi vyberiem belocha a nie araba, cigáňa, indiána, číňana...?
V nicom, pretoze ty si zamestnavatel, tvoja firma to je, ty si mozes vybrat koho chces, a ziadni drbnuti aktivisti ani anarchisti ani ine individua ti nemaju pravo do toho kecat.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku napísal:este raz sa ta pytam.kolkatim ze si to pomohol a ako?dalsi mudrlant anarchista s iphonom vo vrecku
iphone nemám a si si istý, že sa to ešte raz pýtaš mňa? a neviem ani, dal som jednému napiť po šichte keď sme brigádovali vo volkswagene a na viac si toho nespomínam, ale asi by sa niečo zo základky našlo, tam chodilo pár romákov.. prečo, a z akého titulu by som to mal ja pomáhať nejakým osadníkom, o ktorých bola reč pôvodne? alebo Devzy teda, keďže sa pýtaš vlastne jeho
Stoporko napísal:Mňa by zaujímalo, v čom som zlý, pokiaľ si ako zamestnávateľ medzi viacerými uchádzačmi vyberiem belocha a nie araba, cigáňa, indiána, číňana...?
asi si to nepobral, ide o to, či by ten beloch bol na tú pozíciu vhodnejší ako ostatní alebo nebol
Son-Goku
Darca
Darca

kedze si debil tak ani nevies vycitat ze sa to pytam niekoho ineho.nezabudni si kupit dalsie kozene adidasky ty anarcho vegan,ale si to opät natrel burzujom jednym
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

kontext bro, tu odo mňa Hotwire velice vypytuje dáke argumente ani neviem k čomu a ty za tým zadelíš hento - tak som myslel, že si si nás pomýlil, keď sa tu preberá to čo sa preberá a je zrejmé, že Devzy sem nechodí :) a neviem o tom, že by sa on hlásil k anarchizmu, spomenul to niekde?
jedné kožené abibas boty som si kúpil pred 4 rokmi, druhé som nedávno dostal do daru, a vegán nie som, ty n0life fan ;) a čo mám nosiť dáku DIY obuv z kôry starých stromoj, aby som to "buržujom jedným natrel?" :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No argumenty k teme predsa, cuduj sa svete, v diskusii by sa mali pouzivat argumenty a nie prazdne kecy o nicom. Ale pisal som to hlavne k hughitovi nie k tebe, lebo ty si sa tu doteraz skoro vobec nevyjadroval.
Son-Goku
Darca
Darca

no vidis tak si nam potvrdil ze si debil,lebo si nedokazal kliknut na odkaz.hotwire marne sa snazis a rozculujes,on sem dojde drbe ti karmu s poznamkou a odfici dalej.hojko vidis ako si sa pytal tu mas odpoved.
rovni a rovnejsi
Prílohy
1401025602593.jpg
Napísať odpoveď