Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii

O športe...
Scorpion90
King
King
Používateľov profilový obrázok

Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

6. decembra o 18.00 v Costa do Sauípe v brazílskom štáte Bahia sa uskutoční žreb základných skupín Majstrovstiev sveta 2014. Zloženie košov pred žrebovaním je nasledovné:

1. kôš: Brazília, Španielsko, Argentína, Belgicko, Kolumbia, Nemecko, Švajčiarsko, Uruguaj

2. kôš: Pobrežie Slonoviny, Ghana, Alžírsko, Nigéria, Kamerun, Čile, Ekvádor

3. kôš: Japonsko, Irán, Kórejská republika, Austrália, USA, Mexiko, Kostarika, Honduras

4. kôš: Bosna a Hercegovina, Chorvátsko, Anglicko, Grécko, Taliansko, Holandsko, Portugalsko, Rusko, Francúzsko

Mužstvá sú do košov nerovnomerne rozdelené preto, lebo pred losovaním presunú žrebom jeden tím zo štvrtého do druhého koša. Škoda, že 3.skupina vyzerá úplne biedne, takže asi žiadna "skupina smrti" nebude..

Každopádne sa už neviem dočkať žrebovania, nehovoria o samotných majstrovstvách :wink:
kmt
Light Star
Light Star

Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale Brazília

Príspevok od používateľa kmt »

3 skupina usa a mexiko niesu zas az tak biedne na tom.na velke turnaje sa vedia pripravit.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nemecka skupina je asi najtazsia vzhladom na kvality ghany, ale nie je to taky klasicky smrtak ako z predchadzajucich sampionatov
Prílohy
1459176_10153587705905323_295121694_n.jpg
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

z tych tazsich je tam este skupina A a D.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ziadna skupina smrti, mozno tak G, zaujimava vyzera byt aj to D mozno aj A, uvudime s jakou formou dojde Kamerun. Cecko jednoznacne najlachsia, a zase su v nej Greci :roll:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

A- Brazilia-favorit skupiny a turnaja, Chorvatsko,Mexiko,Kamerun - boj o 2. miesto
B- Spanielsko + Holandsko= favoriti turnaja postupia, Cile ich potrápi ale s Australiou nepostupia
C- Vyrovnaná skupina ale asi postupi Grecko a Pobrezie Slonoviny
D- Anglicko,Taliansko a Uruguaj mozu postupit,dosť ťažká skupina
E- Francuzsko by malo postupiť, Svajčiarsko a Ekvador boj o 2. miesto
F- Argentína- favorit skupiny a turnaja, Bosna a Nigeria boj o 2. miesto
G- Nemecko+Portugalsko - favoriti turnaja, Ghana ich potrápi
H- Belgicko+ Rusko postupia, Korea ich potrápi
Osobne sa teším na Chorvátsko a Nemecko.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Zatial nestíhaju postaviť štadióny v Brazílií a možno budú postavene na poslednú chvílu... Nechápem načo Fifa dáva organizovať majstrovstvá krajinám ktoré niesu pripravene alebo tým ktoré chcu mať monštrózne ultra moderné štadióny aj keď by im stačili tie čo majú.... Napr. V takej Kanade, Usa, velkej británií by sa mohlo hrať už zajtra!!!!
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

A tom som zvedavý, či vieš, kde budú MS v roku 2022 :lol:
vladenko007
VIP
VIP

Majstrovstvá sveta vo futbale 2014 (Brazilia)

Príspevok od používateľa vladenko007 »

12.júna 2014 sa začínajú Majstrovstvá sveta vo futbale 2014 trvať budú do 13. júla 2014
Konať sa budú v Brazílii na 12 štadiónoch v 12 mestách.
Kvalifikácie sa zúčastnilo 203 z 208 členov FIFA, z ktorých vzišlo 32 účastníkov záverečného turnaja. Budú to piate Majstrovstvá sveta vo futbale na juhoamerickom kontinente. Rozlosovanie do skupín sa uskutočnilo 6. decembra 2013 v Riu de Janeiru.

Lopta
Lopta Brazuca je oficiálnou loptou Majstrovstiev sveta vo futbale 2014. Bola vyrobená firmou Adidas. Slovo Brazuca vychádza zo slov Brazilian a Bazuca. Brazuca sa tak stáva 13. generáciou lopty na futbalových majstrovstvách sveta.
Prílohy
Rozlosovanie
Rozlosovanie
Play-off
Play-off
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Majstrovstvá sveta vo futbale 2014 (Brazilia)

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

"domorodci" reagujú:
World Cup 2014: 14 Powerful Pictures Of Anti-FIFA Graffiti In Brazil
Brazilians are angry. They are angry with their government for pumping millions of dollars into the funding of an eight-week extravagance. They are angry that money being spent on the World Cup is desperately needed for education, sanitisation, hospitals and the eradication of violence, drugs and weapons from their streets.
"FUCK FIFA" appears to be the general message many are trying to get across in artistic protest, with residents turning to street graffiti in an attempt to get their voices heard.
http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/05 ... _hp_ref=tw
karmičkár napísal:sa uz spamataj a chodte su s hughitom do kuta honit navzajom ko*ot. nikoho tieto pi*ov*** nezaujimaju. ani mna a to futbal ani nemam rad.
ty vole :lol: aby ti nerupla cievka, a keď nemáš rád ani len futbal, čo hľadáš v tejto téme? :lol:
karmičkár napísal:si uz retard ?
to ešte nie, to až budúci štvrtok podvečer budem možno.. tá medzera pred otáznikom k čomu slúži?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Prosím ťa prestaň kaziť každú športovú tému politikou. Nikoho to nezaujíma, všetci vieme, že sa vyznáš a že v Brazílii sú problémy, ale nič sa takýmito článkami nezmení.

Komu budete fandiť? Pre mňa sú čiernym koňom turnaja fantastickí Belgičania, tak dúfam, že postúpia zo skupiny a potom už sa môže stať čokoľvek.
Erickk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Erickk »

Belgicko môže mať vysoké ambície, len aby nevyhoreli nejakým spôsobom. MS idem sledovať tak, že proste nemám krajinu ktorej by som vyslovene fandil. Španielsku to prajem, Del Bosquemu nie. Brazília podľa mňa ukáže na čo má : štvrťfinále.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Fandim Brazilii, Argentine, ale aj Spanielom a Holandanom. Najviac vsak fandim dobremu futbalu z pohladu divaka, takze ak prehraju a je dobry futbal, tak aj vtedy som spokojny.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Ja myslím že Belgicko je už tak favorizované že nie je v úlohe outsidera a mám pocit, že sa nedostanú tam, kam by až mohli, skupinu nemajú najťažšiu a tam by to zvládnuť ešte mali, ale vo vyraďovačke už neviem, keby sa to hrá tak rok dozadu, dával by som im väčšie šance :) ale to je asi len môj pocit. Tiež nemám vysloveného favorita. Ale potešil by ma úspech Brazílie, Holandska, Nemecka, Anglicka, Chile či Portugalska :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Chile? :D k nim si sa ako dostal? :D
na Belgicko je kurz 18 (priemer) co nie je az take velke cislo, takze ich favorizuju aj bookmakeri - minimalne na boje o semifinale. Urcite im budem fandit, hraju velmi pekny futbal. Tiez Brazilii a Talianom, ktorym fandim od malicka.
Anglicko podla mna nepostupi zo skupiny, som zvedavy co zas ukaze megaofenzivna Argentina. Spanieli su na tom rovnako ako Barcelona, mylim, ze im dochadza para, ale uvidime. Nemci su favoriti ako na kazdom turnaji, ale nemozem ich od cias Kahna :D
Holandania su velky otaznik. Jeden turnaj zahraju vyborne (pred 4 rokmi) a potom odflaknu ME so skoro identickou zostavou.
Skoro nikto vsak nepise o Francuzoch. Su mojim najvacsim ciernym konom.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Chile si pamätám tuším z predošlého šampionátu kde hrali veľmi pekný futbal a potom prišlo aj angažovanie Sanchéza do Barcy ak sa nemýlim a celkovo hrali kombinačne a futbal pekný pre diváka...myslím že Francúzsko momentálne nemá takú formu aby prekvapilo, ale uvidíme
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Môj tip na víťaza je Nemecko,no fandiť budem Španielom. Inak som zvedavý čo predvedie Belgicko a Portugalsko.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Časť Brazílčananov bude fandiť proti svojej reprezentácii.

http://www.supporters.cz/clanek/brazili ... /6084.html
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Ja fandim Belgicanom a doprial by som to aj Anglicanom (Lampard, Gerrard). Hlavne dufam ze sa bude hrat pekny futbal. Nechcem any vyhrala brazilia lebo nezobrali Ronaldinha a na druhej strane za nich nastupuje delfin :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Lampard do Brazilie necestoval takze mu mozes fandit akurat tak v MLS buducu sezonu :D
Napísať odpoveď