Bluescreen aj pri instalacii windowsu
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bluescreen aj pri instalacii windowsu
Zdravim kamoske zacalo hadzat bluescreen tak reku , ze jej preinstalujem windows ale po nacitani suborov ho hadze aj tam . Neviete co s tym ?
Re: Bluescreen aj pri instalacii windowsu
Otestovat pamate cez Memtest86 a aj disk cez napr HD Tune. Skor by som to videl na ram. Mozno skusit aj ine instalacne medium. Na screene je pci.sys, nema tam pci kartu, grafika, sietovka, modem co by to sposoboval? Ak ano, skus odpojit.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj no tie programy nezpustim kedze sa notebook ani nezapne
a je to notebook a neni tam nic dodatocne pripajane tak neviem co moze vadit v PCI 
Aký Windows inštaluješ a čo je to za dosku?
http://www.intel.com/support/motherboar ... 034134.htm
Ak toto nebude Tvoj prípad, poskúšal by som všetok hw v inom kompe.. niečo bude chybné. Môj tip je doska, ale jednoduchšie je vylúčiť najskôr iné komponenty (ram, hdd, vga, cpu)
//aha, je to notebook, tak potom pozri iba ten link.. a over si, či inštaluješ dobrý Windows..
http://www.intel.com/support/motherboar ... 034134.htm
Ak toto nebude Tvoj prípad, poskúšal by som všetok hw v inom kompe.. niečo bude chybné. Môj tip je doska, ale jednoduchšie je vylúčiť najskôr iné komponenty (ram, hdd, vga, cpu)
//aha, je to notebook, tak potom pozri iba ten link.. a over si, či inštaluješ dobrý Windows..
Aký OS inštaluješ?
Na otestovanie cez MemTest86 sa nepotrebuješ dostať do windowsu. Stiahneš to z iného PC, dáš to napr na USB a v biose nastavíš BOOT priority na USB, vložíš USB a necháš to bežať. Mne to bežalo 3 hod a 46 min.
brm - on písal, že ide o noťas.
brm - on písal, že ide o noťas.
Memtest86 sa bootuje a disk musis skusit v inom pc.
to iste sa stalo aj mne lenze islo o instalaciu windows 7 vyriesyl som to instalaciou windows xp zo zaciatku to fungovalo ale potom sa to vsetko pokazilo. Pc sa mi z ncoho nic vypol a odvtedy sa zapne iba ked sa mu chce.