jQuery Error len na hostingu

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
mnichovcan
Medium Expert
Medium Expert

jQuery Error len na hostingu

Príspevok od používateľa mnichovcan »

Zdravím ,
tak mám zas ďalší problém s ktorým neviem pohnúť.

Kód: Vybrať všetko

<script type="text/javascript">

$(document).ready(function(){

$('.get').click(function(e){

var trieda = $(this).attr( "rel" );

$.get('pridat',{ tr:trieda , p:1 },function(data){

var content = "";

$.each(data, function(){
          console.log(data);
           content += "<a  href='#' class='fn' tr="+this.trieda_id+" kt="+this.id+" >"+this.nazov+"</a> <br>";
           });

$("#box_center" ).html('<h2>Podkategorie</h2>'+content);

});

e.preventDefault();
});

$("#box_center" ).on("click", ".fn", function(e){

var tr = $(this).attr( "tr" );
              var kt = $(this).attr( "kt" );

$.get('pridat',{ p:2,tr:tr,kt:kt },function(data){

$("#box_center" ).html(data);
   });

e.preventDefault();

});

});

</script>
Ten script na localhoste funguje. Tu je ukážka http://graf.6f.sk/pridat Ked kliknem na Kat1 alebo Kat2 malo by sa to zmeniť na zoznam Podkategórii . A potom ked kliknem na Podkategoriu na formulár. Na loclahoste to išlo správne. Teraz som to dal na endoru a tam to nejde. Aktivoval som tam plus na 7 dni aby tam nebola reklama lebo som si myslel ze to sa môže nejako miešať tam stým raz sa mi to uz stalo ale tým to asi nebude.

Ked pozerám error v console ukazuje Uncaught TypeError: Cannot use 'in' operator to search for '2195' in #<error> . Hladal som to na googli ale našiel som len niečo na stackoverflow čomu som moc nepochopil o čo vlastne ide. A ak už pozriete na tú ukážku chcem sa opýtať či sa vám nezdá že to ide nejako pomaly.
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: jQuery Error len na hostingu

Príspevok od používateľa sharky-no »

problem zatial nie je v jquery ale v tom, co dostanes ked volas cez ten skript tuto adresu http://graf.6f.sk/pridat?tr=7&p=1 predpokladam, ze to co je na tom linku, mal byt nejaky json alebo tomu daco podobne... a nie cely HTML kod povodnej stranky.
S-player
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S-player »

Celý problem je v tom ,že do $.each sa predáva objekt/pole zatiaľ čo ty tam dávaš string (Celý zdroják tvojej stránky).

Kód: Vybrať všetko

$.each(data, function() { // Načo vlastne prechádzaš to pole keď z neho neberieš ani jeden prvok? Taktiež neviem k čomu ti je: this.trieda_id, this.id, this.nazov
   console.log(data);
   content += "<a  href='#' class='fn' tr="+this.trieda_id+" kt="+this.id+" >"+this.nazov+"</a> <br>";
 });
mnichovcan
Medium Expert
Medium Expert

Neviem či som tomu správne pochopil.

Ked prejdem tým each tie data tak pomocou this.id vyberiem napr hodnotu id , nie ?

Lebo v php by to malo vracať nie cely zdrojový kód ale pole objectov. V prílohe je čo vidím v console log na localhoste.
A na localhoste to vracia type aplication/json ked kliknem na niektorú kategóriu.
Prílohy
sc.png
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sharky-no »

no vsak ti vravime, ze mas zle routovanie na tom linku co som ti poslal mas mat JSON a nie HTML.. takze si pozri v tom laraveli preco ti to nechce tu adresu nacitat tak ako ma.. asi mas zle nastaveny htaccess

polopate: pokial ti na tejto adrese http://graf.6f.sk/pridat?tr=7&p=1 nevyhodi JSON format, tak ti to nepojde.
mnichovcan
Medium Expert
Medium Expert

Dakujem vám za usmernenie .

Zmenil som $.$et na $.getJSON a ide to :)
Napísať odpoveď