Keď ráno zapnem notebook a pripojím sa k WiFi, tak ma síce pripojí, ale nejde mi internet píše mi, že Limited access a pri ikonke signálu je výkričník. Mám Windows 8.1
Na mobile mi však WiFi ide bez problémov a ak sa pripojím na notebooku cez kábel, tak tiež mi ide internet normálne.
Keď som si skúsil spustiť cmd a tam ipconfig /all tak pri WiFi adaptéri nemám žiadnu IP, masku ani gateway, nič. Ale zvláštne je, že tam nemám nič ani keď si staticky nastavím IPčky.
Čo s tým môže byť ? Ovládač mám najnovší. Keď notebook reštartujem, tak už sa mi väčšinou na WiFi pripojí a aj internet ide riadne.
WiFi - pripojenie limited
-
ktozesomja
Medium Star
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: WiFi - pripojenie limited
skus napisat presny typ NB, pripadne si ho sam zadat do googla s popisom tohto problemu, raz sa tu uz tusim nieco riesilo a na chybe bolo prave nieco s driverom.
-
ktozesomja
Medium Star
Je to Lenovo ThinkPad E330 a sieťová karta je Intel Centrino Wireless N 2230
Niečo som našiel podľa sieťovej karty, len nemám čas to teraz čítať, či sa to tam poriešilo, ale díky ... nejak ma nenapadlo ako vygooglit presne tento problém, ale vyzerá to, že som našiel niečo podobné .. že sa nevie pripojiť
Niečo som našiel podľa sieťovej karty, len nemám čas to teraz čítať, či sa to tam poriešilo, ale díky ... nejak ma nenapadlo ako vygooglit presne tento problém, ale vyzerá to, že som našiel niečo podobné .. že sa nevie pripojiť
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pozrel som asi len 1-2 odkazy ale mali tam problem s WPA2 sifrovanim, skus dat nastavit ine, vraj ma ta karta s najnovsimi drivermi s tym nejaky problem. Aj na ten popis problemu by to sedelo.