Co pouzit na tvorbu jednoducheho a pekneho osobneho blogu?
Co pouzit na tvorbu jednoducheho a pekneho osobneho blogu?
Caute. Chcel by som sa Vas opytat aku "aplikaciu" pouzit na vytvorenie jednoducheho a pekneho osobneho blogu ? Hosting a domenu mam takze to neriesim. Spravit to vo wordpresse alebo niecom inom? Ziadam aby sa to editovalo a pracovalo sa s tym jednoducho pre absolutneho zaciatocnika. Ak uz nieco poradite mozete postnut aj nejaku jednoduchu temu kde sa bude dat nastavit vlastne custom pozadie a header popripade menit farbu fontov a pod.,. Nieco ciste jednoduche a pekne ako je tu : http://www.michalmikulasek.cz/. Dakujem za rady
Re: Co pouzit na tvorbu jednoducheho a pekneho osobneho blog
no neviem ci zrovna to co si postol je prave pekne
v kazdom pripade by joomla mohla zodpovedat tvojim poziadavkam. inac ja by som osobny blog na vlastnej domene v tejto dobe uz asi ani neriesil. ak clovek nema nieco naozaj originalne, tak tazko najde moc navstevnikov, skor by som to spravil napr na tumblr, kde sa veci co zverejnis dostanu rychlejsie do povedomia.
Necham si poradit, na tumblr som este v zivote nebol. Na akom principe to tam funguje ?
blogovaci system, dostanes domenu tretieho radu, mozes nasledovat dalsie blogy ako aj oni teba, reblogovat ine prispevky, mozes si vybrat z velkeho mnozstva z uz spravenych templatov alebo si vytvorit a vlozit vlastny. pre osobny blog uplne perfektna platforma, aj ked ma svoje muchy. proste sa tam zaregistruj a vyskusaj moznosti, je zbytocne sa rozpisovat o niecom, co mozes vyskusat v priebehu par minut sam.
Wordpress je na take nieco perfektny.
urcite neni zly, ale spravis blog. a co dalej? mozes ho propagovat ako velmi chces, ale ziskat si stalych navstevnikov je tazke, pri tumblr mas istotu, ze ked si ta uz raz vsimnu a pridaju, tak sa im kazdy tvoj prispevok zobrazi.
podla toho co od toho cakas. ked sa chces chvalit basnickami a podobne, tak aj blogger od google staci. lenze tam po tebe nestekne ani pes. ak chces pisat a si otovreny kritike, tak pis niekde kde to cita co najvaci ludi, ktori ta konstruktivne mozu posnut dalej.