ešte som nebol, ale rozmyšlal som o tom, raz som bol no nie darovať, ale brali mi krv a asi po hodinke som išiel na rontgen a tak som narazil do stlpa, že som sa skoro zvalil na zem, zatočila sa mi hlava
Robcsi napísal:ešte som nebol, ale rozmyšlal som o tom, raz som bol no nie darovať, ale brali mi krv a asi po hodinke som išiel na rontgen a tak som narazil do stlpa, že som sa skoro zvalil na zem, zatočila sa mi hlava
aj mne sa zatočila hlava a skončil som na zemi ale je to odhodlanie poradím ti chod zober kamosa/kamošku a chodte aj tie sestričky sa potešie
ani nechcem neze by som nechcel pomoct ale raz som bol na krv a daco sa mi stalo zo zilou ....proste doktorka mi zobrala 5 ampuliek a cestou domou som odpadol(ne stratil vedomie ale ako keby som stratil vsetky sily nedokazal som sa pohnut a bolo mi brutalne zle hlava sa mi tocila)
taze s krvou mam zle skusenosti a okrem toho nemam na to roky
skenner napísal:ani nechcem neze by som nechcel pomoct ale raz som bol na krv a daco sa mi stalo zo zilou ....proste doktorka mi zobrala 5 ampuliek a cestou domou som odpadol(ne stratil vedomie ale ako keby som stratil vsetky sily nedokazal som sa pohnut a bolo mi brutalne zle hlava sa mi tocila)
taze s krvou mam zle skusenosti a okrem toho nemam na to roky
to záleží na osobnosti a asi aj na veku! však na odbere ti zoberú len 400 ml krvy a 20 do skúmavky či vyhovuješ
Nymphested napísal:aj ja chcem ist darovat krv .. potrebujem love .. kolko dostavaju ludia ? a inak pekne sestricky taam su .. pocul som .. je to tak
u nás dostaneme 100,-- sk ak ti zoberú krv a 30 ak ti zistia že si chorý ale o týžden môžeš prísť znovu! a ešte aj sumivý celaskon ako bonus od lekárne a ak si ešte aj v sidérii tak balíček vitamínov (3)? a ešte aj pečiatku na celý den zo školy a musia ti to uznáť! a ešte k tým sestričkám u nás sú sympatické neviem ako u vás
tak viete čo! napíšte všetci čo chodíte darovať krv že čo dostanete aby sa vedelo kde budeme chodíť!
u náv v Dolnom Kubíne dostete 100, šuvivý celaskon od lekárne! a klasika rožtek + čaj/voda + keksík,potom káve + doboška!! a čo u vás??
Heh ta vy ste riadny vychcanci... Vy nechodite darovat krv!!! Vy ju chodite predavat!!! Kua sa tvarite ze idete darovat a pritom za to beriete prachy???
ježiš vy ste blbý tie peniaze čo dostaneš tak to je ako stravné!! že sa máš isť najesť. a aj tak tá 100 raz za 3 mesiace ťa z biedy nevytrhne! ja chodím na bagetu a 2dc červeného vína!
Ja by som rad daroval,ale este namám 18.Otec ma bronzovu a striebornu Jánskeho plaketu.A chýbali mu dva odbery,aby mal zlatú.namerali mu vysoky tlak,takze darovat uz nemoze.
Janky napísal:Ja by som rad daroval,ale este namám 18.Otec ma bronzovu a striebornu Jánskeho plaketu.A chýbali mu dva odbery,aby mal zlatú.namerali mu vysoky tlak,takze darovat uz nemoze.
stajo napísal:a chodil aj na plazmu či len na odbery???
Iba krv.Ked som sa ho pytal na tu plazmu,tak ani nevedel co to je.
Mimochodom:Asi podla toho kto kde pracuje,ale za zlatu plaketu byvaju odmeny od 5000-7000,-Sk.
Janky napísal:Iba krv.Ked som sa ho pytal na tu plazmu,tak ani nevedel co to je.
Mimochodom:Asi podla toho kto kde pracuje,ale za zlatu plaketu byvaju odmeny od 5000-7000,-Sk.
no na plazmu sa chodí na 4 hodiny do postele a to vlaste vymenia krv alebo tak nejak, ešte som na tom nebol! a už do 10 odberoch ziskaš zlavu na recepty v lekárny
a keby si chcel dosiahnúť planinovú tak musíš tam chodíť 30 rokov každé 3 mesiace pravidelne! aspon tak mi to vyšlo! potom si už borec