Chcem si kúpiť fake IPhone no bojím sa že mi ho zabavia
-
ThesFrogis
Novice
Chcem si kúpiť fake IPhone no bojím sa že mi ho zabavia
Chcel by som si objednať fake iPhone z priceangels.com no bojím sa že neprejde cez colnicu ...
Ako to kontrolujú a čo ak my ho zabavia ? Aká je šanca ? budem musieť platiť ? Ak áno koľko ...
Ďakujem
http://www.priceangels.com/PA-i5C-1-1-I ... 53876.html
Ako to kontrolujú a čo ak my ho zabavia ? Aká je šanca ? budem musieť platiť ? Ak áno koľko ...
Ďakujem
http://www.priceangels.com/PA-i5C-1-1-I ... 53876.html
Re: Chcem si kúpiť fake IPhone no bojím sa že my ho zabavia
Tak ci si vytipuju prekontrolovat ten balik je len tipos bingo. Ale ak ho otvoria tak na 100% ho uz uplne zhabu a mas smolu.
-
ThesFrogis
Novice
A ak my ho zhabú tak ako potom ? budem niečo platiť ? alebo ...
N co ti je fake? Chces ohurit spoluziakov, kamaratov alebo koho? Chces sa hrat na niekoho na co nemas?
Colnici nebudu pytat penaze. Len ti oznamia ze je zhabany. Ako sa ale dohodnes s predajcom je uz na tebe. Vestecku gulu mame v oprave.
-
ThesFrogis
Novice
test : keď to tak vezmeš tak v podstate... Ja neviem
Je to lacné no nekup to
wladas : diky no
wladas : diky no
Re: Chcem si kúpiť fake IPhone no bojím sa že mi ho zabavia
Poznáš tento výrok? "Nie som taký bohatý, aby som si mohol dovoliť kupovať lacné veci."
To platí aj v tomto prípade. Za tú cenu to proste musí byť nepoužiteľný šmejd, nebude ti tam poriadne fungovať touchscreen a budeš mať s tým mobilom akurát kopu problémov. Stojí ti to za to?
To platí aj v tomto prípade. Za tú cenu to proste musí byť nepoužiteľný šmejd, nebude ti tam poriadne fungovať touchscreen a budeš mať s tým mobilom akurát kopu problémov. Stojí ti to za to?
OT.. vybehni do nejakého elektra a opýtaj sa ich, či nemajú k dispozícii voľnú nefunkčnú repliku tohto iPhonu (niekde to vystavujú miesto funkčných mobilov).. vyjde Ťa to lacnejšie a bude to fungovať približne rovnako! 
Taketo lacne repliky maju s iphonom spolocne len design. Tam podobnost uplne konci. Dalej je to uplne iny telefon.
keby to malo rovnake parametre ako original a stalo 180dol nic nepoviem ....toto je na urovni mobilov starych 4 roky .....ak su tie stplceky na tej fotke zaznam z antutu benchmark tak je to bieda mat vysledok 1500 ....co si pamatam taky samsung galaxy s2 mal okolo 12000
-
ThesFrogis
Novice
Asi máte pravdu
tých 70 Eur môžem použiť neako inak len neviem ako
... tak ďakujem
Tak ich pošli mne. Ja ich už nejako využijemThesFrogis napísal:70 Eur môžem použiť neako inak len neviem ako
-
Scorpion90
King
tak zase pozor..ja mam z Číny Pomp W89 za nejakých 50$ a v Antutu som dosiahol cez 13 500 bodov
. A dokonca sa mi za ten polrok, čo ho používam, ani nerozpadol..
radsej by som siel do cinana ako do fejkovice.. jedinu hodnotu ten fejkovy iphone ma len v podobe fejkoveho obalu 
pozri si toto delo za ake love sa predava:
http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_redmi_n ... 4-eur.html
a mas aj znacku, aj kvalitu
vykon ajfonu sa moze schovat
Radsej nasetri troska..
pozri si toto delo za ake love sa predava:
http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_redmi_n ... 4-eur.html
a mas aj znacku, aj kvalitu
Radsej nasetri troska..
Veru, xiaomi je overena kvalita
Čína != zlé.
Fejk = zlé.
Čínske mobily čím ďalej tým viac prekvapujú trh svojou cenou a kvalitou, viď Xiaomi, Oppo, alebo teraz OnePlus One.
Na druhej strane, napodobenina je iná story. Fakt nebudeš viac kúl ani nebudeš mať väčší sveg s fejkovým iPhone-om. Akurát si ho budeš trieskať o hlavu, že prečo si to kúpil. Ak nemáš na iPhone, nekupuj si ho. Trošku došetri a zoženieš veľmi dobrú alternatívu, nič svetoborné, ale BOHATE postačujúce.
Fejk = zlé.
Čínske mobily čím ďalej tým viac prekvapujú trh svojou cenou a kvalitou, viď Xiaomi, Oppo, alebo teraz OnePlus One.
Na druhej strane, napodobenina je iná story. Fakt nebudeš viac kúl ani nebudeš mať väčší sveg s fejkovým iPhone-om. Akurát si ho budeš trieskať o hlavu, že prečo si to kúpil. Ak nemáš na iPhone, nekupuj si ho. Trošku došetri a zoženieš veľmi dobrú alternatívu, nič svetoborné, ale BOHATE postačujúce.