čo ďalej??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Renka70
Novice
Novice

čo ďalej??

Príspevok od používateľa Renka70 »

..som v koncoch, neviem čo ďalej...vlastne neviem, či ešte nejaký vzťah mám,ale môj priateľ veľmi rád chodí na rôzne internetové zoznamky,vedela som to od začiatku,že tam chodí,ale on ma ubezpečoval, že si tam chodí pozerať maili.... ja som mu náhodou na to prišla a aj som si pár konverzácii prečítala, kde s tými ženami flirtoval a s jednou si vymenil aj t.č. a aj sa mali stretnúť ale k tomu zatiaľ nedošlo aj napriek konfrontácii s ním mi to zapieral a skončilo to tak, že ja som žiarlivá a všetko si to vymýšľam .... no samozrejme som urobila scénu a odišla som od neho a on sa vôbec neozval. Mne to po nejakom čase nedalo a napísala som sms a spýtala som sa ho prečo mi to urobil, ale odpoveď som nedostala aj keď odpísal ale úplne od veci,takže nič sa nevyriešilo aj keď som to veľmi chcela,lebo mi stále na ňom záleží a ľúbim ho.Nedá sa mi na neho len tak zabudnúť,lebo v našom vzťahu bolo aj veľa pekného..čo robiť?
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: čo ďalej??

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Neni to jediný chlap na svete. Príde druhy do ktoreho sa za miluješ.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

vek?
Renka70
Novice
Novice

môj vek je 44 a priateľov 45 rokov
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

A ako dlho ste spolu? Možno mu v tom vzťahu len niečo chýba...

Obaja ste dospelí a z toho veku usudzujem, že už aj skúsenejší čo sa vzťahov týka. Nedá sa s ním o tom normálne porozprávať?
Renka70
Novice
Novice

Veď práve, že sme dospelý a chováme sa ako puberťaci. Ale áno porozprávali sme sa o tom a prosila, že sa mi to nepáči, že tam chodí,ale on si len svoje, že tam chodí pozerať maili. Nechce to nijak obmedziť
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autorka témy má plné právo sa obávať.
Lebo je rozdiel si písať so ženami len tak o bežných veciach ako sa majú,co robili a podobne.
A je iné ked jej chlap flirtuje so ženami a ešte si majú aj vymienať telefonne kontakty a stretávať sa.
V tomto prípade je žiarlivosť na mieste a dotyčný keby chce tak jej to jednoducho vysvetlí a neignoruje ju.
Podla mna už o autorku témy nemá záujem a zjavne unho prebieha druhá puberta, ked chce ešte opichať čo najviac žien.
Možno mu niečo chýba a teraz si to takto kompenzuje no jednoznačne by to mal Renke povedať.
Ten jej chlap musí mat velké ego a zjavne mu hladká ego flirtovanie so ženami.
Ja byť Renkou mu napíšem poslednýkrát a opytať sa ho ci chce snou ostať vo vztahu...ak napíše áno chce tak si to treba vysvetliť, ak ju bude ignorovat to znamená ze uz nemá záujem a odpoved nie nechce snou byt vo vztahu uz hovorí za všetko.
Renka70
Novice
Novice

Ďakujem Vám za názor a naozaj budem o tom uvažovať,že mu napíšem sms a budem,žiadať odpove´d áno alebo nie,lebo ak by mi aj odpísal,tak niečo od veci.....a chcela som sa ešte opýtať,či sa dá to ,,mužské,, EGO nejak stlmiť,vymazať,alebo niečo s tým spraviť
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Spýtaj sa ho na rovinu prečo to robí, čo mu vo vzťahu chýba... Možno ho už nepriťahuješ fyzicky, možno problém v posteli... Nech ti úprimne odpovie prečo nie je šťastný.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Renka- Moju odpoved som vám už napísal, ale myslím si, že ostatné názory budú podobné tým čo tu už boli.
Aj ženy majú svoje ego aj muži majú ego to je ten taký zlý vnutorný hlas, stým sa nedá nič robiť.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Takže pekne a poporiadku. Predpokladám, že svojim názorom niekomu stúpim na otlak, ale nedá sa nič robiť. Keď sa 45 ročný chlap pokúša zbaliť každú pipku, je buď to Charlie Sheen alebo debil. Ale Charlie je originál, teda ostáva už len jedna možnosť. Okrem toho, internetová zoznamka? To ako vážne? Ani moje metódy niesu takto podradné. Nepoznám ťa a nemôžem si dovoliť súdiť, no dovolím si povedať, že ak si v tomto veku "single", tak si spravila pár chýb. Jedna z nich vypisuje zaľúbené maily osamelým 40-kám. Čiže za prvé, uteč od neho čo najrýchlejšie a čo najďalej a za druhé, ujasni si priority a nájdi si niekoho normálneho.
Renka70
Novice
Novice

Unkown...ja som rozvedená a žijem s dvoma synmi,rozviedla som sa po 22 rokoch manželstva takže nie som prelietavý vtáčik a viem si vážiť človeka, ktorý niečo cíti ku mne a priateľ mi to na začiatku dával aj najavo,ale fakt zrejme som sa mu zunovala, aj keď niečo hovoril a rozplýval sa, že s nikým si tak nerozumie tak ako so mnou, že aj v posteli nikoho takého nemal, no čo už,to sú tie fúzy, ktoré ťahajú muži najivkám popod nos...no jasné je to debil a budem to musieť naozaj skončiť, keď je to strašne ťažké a bolestivé. A po týchto skúsenostiach si určite už chlapa nikdy nebudem hľadať
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to ti už odpísal to "nie" že si už definitívne rozhodnutá to skončiť?
Ak si mu ešte nepísala tú áno-nie otázku, tak to radšej ani nerob. Takéto veci treba riešiť osobne, a nie že mu napíšeš a budeš čakať čo ti odpíše. Unkowna nepočúvaj, on je mladý zasran čo o živote nič nevie, a psychicky ho položí keď s ním baby na diske nechcú komunikovať alebo idú za iným :D Ak tu padlo to prirovnanie s 2 a pol chlapa, tak on je tá polka. Ten malý. Inak by nemohol povedať takú kolosálnu debilinu že keď si v 45 sama tak si spravila niečo zle.
Renka70
Novice
Novice

hmm no ano, je pravda, že ty, ktorý mi tu píšu názory neviem koľko majú rokov,ale že sú to muži si myslím, že to vidia s iného uhla ako my ženy. Ano ako 44 ročná by som mala vedieť toho viac o vzťahoch,ale nakoľko som mala ,len manžela tak nikdy som nemala možnosť rozmýšľať a riešiť a mať skúsenosti s inými mužmi, ale zrejme si budem musieť nejak pomôcť sama či už to bude hocijak.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Unkown napísal:Jedna z nich vypisuje zaľúbené maily osamelým 40-kám.
Jak vieš že 40-tkám? :D

K autorke témy... Nerob unáhlené rozhodnutia. Spokojný a šťastný chlap nemá dôvod vyhľadávať iné známosti, a už vôbec nie si s nimi dohadovať stretnutia. Ako som ti už písal, skús sa jeho spýtať čo ho trápi, s čím nie je spokojný. Nevieme aká je vaša situácia, tak si môžeme dovoliť iba hádať. Skús sa zamyslieť prečo nie je šťastný s tebou. Deti ho nemajú radi? Zakazuješ mu nejaké vecí? Nevenuješ mu dostatočnú pozornosť? Netrávite spolu voľný čas? Nechodíte spolu na dovolenky? Nedbáš o svoj vzhľad? Alebo spomínaný problém v posteli?
Ak ti on sám nepovie, tak skús hľadať odpoveď ty sama, a potom riešenie.

To, že sa ti neozval je obyčajné chrapúnstvo z jeho strany. Takto sa zrelý 45 ročný jedinec nechová. Nechcem ti radiť aby si sa na neho vykašlala, ale situácia sa v budúcnosti môže opakovať. A to, že si už nikdy nebudeš hľadať chlapa zase nemôžeš hovoriť... Nehádž všetkých do jedného vreca.

//toľko od 21 ročného.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Povedz mu ze ak tam naozaj chodi len kvôli mailom, tak ze mu s radostou spravis mailovu schranku na menej podozrivej domene, napr. centrum.sk, pricom môzes argumentovat vacsou kapacitou schranky, lepsou ochranou proti spamom a podobne. Ak sa zacne vykrucat, tak je jasny a takeho chlapa 44 ročná žena po svojom boku nepotrebuje. Drzim ti palce, nech to dopadne akokolvek.
Unkown
Medium Star
Medium Star

audiotrack napísal:Ak tu padlo to prirovnanie s 2 a pol chlapa, tak on je tá polka. Ten malý. Inak by nemohol povedať takú kolosálnu debilinu že keď si v 45 sama tak si spravila niečo zle.
Tak, pán všemúdry, dva a pol chlapa si tu vytiahol ty. Je smutné nerozoznať herca od seriálovej postavy. A keď tvrdíš, že po svete behá plno osamelých šťastných ľudí po 40-ke, ktorí s tým sú spokojní a určite nespravili nič zle, určite to dokážeš aj niečim podložiť.
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alexFZ »

audiotrack napísal:to ti už odpísal to "nie" že si už definitívne rozhodnutá to skončiť?
Ak si mu ešte nepísala tú áno-nie otázku, tak to radšej ani nerob. Takéto veci treba riešiť osobne, a nie že mu napíšeš a budeš čakať čo ti odpíše. Unkowna nepočúvaj, on je mladý zasran čo o živote nič nevie, a psychicky ho položí keď s ním baby na diske nechcú komunikovať alebo idú za iným :D Ak tu padlo to prirovnanie s 2 a pol chlapa, tak on je tá polka. Ten malý. Inak by nemohol povedať takú kolosálnu debilinu že keď si v 45 sama tak si spravila niečo zle.
Renka70: ja by som zas nepocuval audiotracka pretoze je to osamely dospelak, ktore cele dni nic nerobi len rozdava rozumy a vyjadruje k vsetkemu tu na fore. Len si vsimni, audiotrack: Registrovaný: 09 Sep 2005, 18:39
Posledná návšteva: 02 Jún 2014, 15:49
dajme tomu ze je to 8 rokov a 1 mesiac, co je zhruba 2950 dni, pocet jeho prispevkov 24392/2950= 8,3 prispevka DENNE! Takze ja by som predsa len radcej sa priklonil k tomu co hovoril Unknown alebo pripadne iny.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

To ze je clovek po 40 sam neindikuje automaticky fakt ze niekde spravil chybu.Jeho sucastnu situaciu totiz mohlo ovplyvnit viacero faktorou(napr. umrtie milovanej osoby a podobne) nad ktorymi dotycna osoba nema kontrolu.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Veď jasné, že hej. Ale myslím, že je dosť jasné, že som nenarážal na takýchto ľudí.
Napísať odpoveď