Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Ja som skôr dúfal že rozvinú postavu tej veterinárky 
Spoiler
Penny vyzera ako Clair Underwood s tymi kratkymi vlasmi... ale IMHO hodi sa jej to.
Nooo!
Konecne zacalo BBT
Hned je o dovod viac sa tesit na utorky.
Spoiler
Prvy diel sa mi zdal ale dost slaby, uz davno si nepamatam ze by BBT serie zacinali tak slabym dielom. Druhy to nastastie napravil a bol super. No a Pennyne vlasy
. Dufal som, ze jej daju parochnu, kedze som niekde zachytil ze sa ostrihala. Mne sa absolutne nepaci. Vobec sa jej taka zmena nehodi, po siedmych rokoch...nieco ako ked si Robin v HIMYM skratila vlasy v osmej serii. Bleeee, u mna sa skratka baba asociuje s dlhymi vlasmi, ked ich nema, moze mat neviem ake telo, aj tak radsej nie.
tak nám to začalo
Spoiler
prvá čast troška slabšia ale druhá to vynahradila. krátke vlasy čo má penny sa my strašne páčia 
Penny vyzera strasne.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Odporucam si pozriet fotky z The Fappening a budete sa na nu pozerat inak 
-
Soviet
Darca
Ani mne sa nepaci s takymi kratkymi vlasmi. Ale inak casti pohoda. kukiak, co to je?
Nie, stále vyzerá otrasne, a aj to je slabé slovo.
Veru, takýto feministicko-lezbicko-GILFský štýl sa jej vôbec nehodí, a žiadny fappening na tom nič nezmení 
Tiež sa mi to moc nepáči, sto krát lepšie s dlhými, ale "otrasne" je dosť silné pomenovanie. Ak sa ti zdá otrasná teraz, musela sa ti zdať otrasná aj pred tým, pretože z pekného človeka iný účes otrasnú bytosť nespraví.
Inak, v pohode časti, hlavne druhá dosť dobrá. (Skoro) čierny humor s fotkami na Cloude ma položil.
Inak, v pohode časti, hlavne druhá dosť dobrá. (Skoro) čierny humor s fotkami na Cloude ma položil.
No nikdy sa mi nejak extra nepacila oproti inym hereckam, ale naozaj ten uces je strasny, vyzera jak neviem co, proste odpudivo. To sa ostrihala koli nejakej role vo filme, ci aky bol dovod?
-
Thrash/Death
Star
Áno, asi kvôli tomuto http://www.imdb.com/title/tt3770426/?ref_=nm_flmg_act_2
Hmm neviem ci sa to len mne zda, alebo zatial tieto diely z novej serie nejake uzasne nie su. Ten minulotyzdnovy bol dost slaby, to sa mi na big bangu este (alebo uz dlho) nestalo. Snad to nezacne klesat ako HIMYM, ktore teraz pozeram odznovu a ten pokles kvality tam je brutalny 
-
Thrash/Death
Star
Nezdá sa ti to, aj mne pripadá zatiaľ celá ôsma sezóna na figu. Odkedy hlavní aktéri dostali miliónové honoráre, tak kvalita seriálu šla dáko dole.
co ma honorar so scriptom?
je to skor o tom ze sa miesto 4 nerdov a jednej zenskej zamerali viac na ich vztahy s frajerkami ktore posuvaju pribehy do sladkych vod dievcenskeho sitcomu...
je to skor o tom ze sa miesto 4 nerdov a jednej zenskej zamerali viac na ich vztahy s frajerkami ktore posuvaju pribehy do sladkych vod dievcenskeho sitcomu...
6. sériu považujem za asi najlepšiu po prvej a druhej, siedma bola tiež výborná, ale súhlasím, že ôsma je zatiaľ najslabšia. Fakt sa na tom neviem poriadne zasmiať. Ani tie kulisy už nie sú také, ako bývali, teraz všade pekné byty, ružové gauče, celé také umelé a farebné, a vtípky sú čím ďalej tým slabšie. Ak by to po ôsmej sérií ukončili, budem na to spomínať ako super seriál. Ale je to nereálne, deviata bude ešte určite - tak verím aspoň v to.
redliner:
redliner:
-
redliner
King
sú potvrdené ďalšie 3Hensym napísal:6. sériu považujem za asi najlepšiu po prvej a druhej, siedma bola tiež výborná, ale súhlasím, že ôsma je zatiaľ najslabšia. Fakt sa na tom neviem poriadne zasmiať. Ani tie kulisy už nie sú také, ako bývali, teraz všade pekné byty, ružové gauče, celé také umelé a farebné, a vtípky sú čím ďalej tým slabšie. Ak by to po ôsmej sérií ukončili, budem na to spomínať ako super seriál. Ale je to nereálne, deviata bude ešte určite - tak verím aspoň v to.
http://www.cbs.com/shows/big_bang_theory/news/1002098/
A tak som sa tešil, že raz uvidím aj Wolowitzovu mamu, česť jej pamiatke.
http://www.imdb.com/name/nm0839836/
http://www.imdb.com/name/nm0839836/
Je to škoda, ale myslím si, že ak by sa v seriály mala objaviť, určite by tam neukázali túto ženu. Teda jedine s fakt šikovnými maskérmi. 
sakra! To zamrzi, ale aj tak som necakal ze ju ukazu.