Kam s autom BA/okolie ?
Kam s autom BA/okolie ?
myslim ze uz podobna teba bola, mozno sa mylim, tak ci tak neviem najst...
viete poradit kam sa da ist s autom vyblaznit v BA, okoli BA do 30km...
myslim nejaku vacsiu plochu, (letisko?) uzavretu cestu a podobne.
viete poradit kam sa da ist s autom vyblaznit v BA, okoli BA do 30km...
myslim nejaku vacsiu plochu, (letisko?) uzavretu cestu a podobne.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kam s autom BA/okolie ?
Za Rusovcami, smer Cunovo je niekde strcena asfaltova plocha, kde sa da celkom dobre vyblaznit. Nakolko je to skryte medzi stromami a kapradinami, blizko pri vode, neviem ta tam presne nasmerovat, ale mala byt tam byt odbocka z hlavnej cesty, uz smerom na Cunovo. Je tam klud, je to pri vode, policajti tam ani nepachnu.
a hlavne je tam zakaz odbocenia a hned na to zakaz vjazdu
ale ostatne plati
ale ostatne plati
cca google mapa ? 
vies ako sa za Rusovcami odbaca dolava na stary priechod do Rajky, resp. cesta na hradzu (=> Gabcikovo, Bodiky atd...) dojdes az nakoniec klasickej asfaltky potom ide pravotociva zakruta hore kopcom na hradzu a hned sa odbaca dolava akoby mimo cestu.
Ked zbastlim nejaky google map screen hodim Ti to sem.
https://goo.gl/maps/ja5yE
Ked zbastlim nejaky google map screen hodim Ti to sem.
https://goo.gl/maps/ja5yE
vyzera to dobre dik
zaujimave...to ma aj nejaky zmysel vyasfaltovanie takej plochy? vyzera to relativne nove
Na vybláznenie sa s autom 
-
Fabo
Hardcore addict
Neviem, no... letisko to nie je. Mozno to bolo postavene ako pripravene parkovisko pre nejaky dalsi projekt ktory sa nakoniec neuskutocnil?
-
Yos
Professional
Pravdupovediac ani neviem, ze tam je zakaz odbocenia, ale who cares? Niekedy sa tam konaju stretnutia kadejakych auto klubov. Naposledy som tam stretol dodge charger, ktory si tam daval sprinty sam so sebou 
Akzoe ja som tam bol tiez xyz krat, napr. byvalu som tam ucil soferovat a takisto rozne zveriny sme tam chodili robit a dorazat pneumatiky ktorym koncila sezona a pod 
Zakaz tam je ja iba upozornujem a raz nas od tial vyhnali popovci, boli sme tam 4 auta, dali nam jednu pokutu za 40€ (4x10) a vyhnali nas.
Zakaz tam je ja iba upozornujem a raz nas od tial vyhnali popovci, boli sme tam 4 auta, dali nam jednu pokutu za 40€ (4x10) a vyhnali nas.
-
p4ra
Redeemer
V sobotu beriem rodicov na svadbu, a nebudem mat co robit od poobedia, takze nejaky tipy ocenim tiez.
Palit gumy zrovna chut nemam, mozno sa len povozit, kde je cim menej hrbolov a dier. 
V okoli BA vobec neviem kde sa take cosi dá
ale inac ta cesta rusovce smer gabcikovo so zastavkou na vodnom diele Gabcikovo a naspat je celkom slusna cesta, aj pekna aj nie moc rozbita (par mini usekov je takych zlepencov) akurat tam by som mal strach z okolitych lesikov koli zveri. Mne raz vysiel bazant z pola a nestihol to zdvihnut dost vysoko dak dostal v 180 headshot 
-
audiotrack
VIP
najbližšie k bratislave sú cesty bez hrbolov v rakúskup4ra napísal:V sobotu beriem rodicov na svadbu, a nebudem mat co robit od poobedia, takze nejaky tipy ocenim tiez.Palit gumy zrovna chut nemam, mozno sa len povozit, kde je cim menej hrbolov a dier.
-
Yos
Professional
Ked uz sme pri tejto teme, kde v okruhu 20-30km od Bratislavy mate oblubenu cestu, ci s dobrym povrchom, peknym vyhladom, kde sa da dobre "odreagovat", ...?
bratislavsky obchvat
a najazdy/vyjazdy, jedine nerozmlatene siroke cesty kde sa da upustit uzdu inak da sa aj pezinska baba ale ta je furt v napoli obmedzena myslim.
-
p4ra
Redeemer
No nic, tak sa budem motkat 15-20km/h a snorit bratislavsku mladez v noci. A pripadne, ked slnko zapadne pojdem zjapat do usi slapkam na Panonskej. 
-
RATZINGER666
Darca
skuste 30km do Malaciek a potom trasa Malacky - Rohoznik - Plavecky Mikulas - Mikulasov - Laksarska nova Ves - Studienka - Malacky
https://www.google.sk/maps/dir/Malacky/ ... 363404!3e0
to je myslim uz trvale, ci?Hegy napísal:pezinska baba ale ta je furt v napoli obmedzena myslim.
Tam to tusim Zitny skusalRATZINGER666 napísal:skuste 30km do Malaciek a potom trasa Malacky - Rohoznik - Plavecky Mikulas - Mikulasov - Laksarska nova Ves - Studienka - Malacky