nefungujuci externy hdd

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

nefungujuci externy hdd

Príspevok od používateľa M142 »

mam externy hdd, western digital, 500gb(to len pre orientaciu, keby bolo treba uvediem cely nazov modelu). doteraz isiel bez najmensich problemov, ale odkedy ho sestra pozicala kamaratke s totalne rozhasenym pc(mal som jej preinstalovat linux, z mechaniky to neslo, z usb tiez nie, nakoniec som tam musel dat win a aj ten tam siel na viac krat, lebo tak v polke prestalo fungovat nacitavanie z dvd..), tak ho ziadny pc nenacita. pri pripojeni disku sa vzdy pripojila virtualna mechanika s instalacnym sw. ta sa objavi aj teraz, ale ked ho skusam spustit, tak mi windows explorer prestane fungovat az do doby, kym disk neodpojim. vie niekto aspon zhruba co moze byt pricinou takehoto chovania?
brm
Darca
Darca

Re: nefungujuci externy hdd

Príspevok od používateľa brm »

Môj starší ešte 3,5" WD 320GB externý disk tiež tak podobne odišiel.. rozobral som ho, dnu bol klasika 3,5", skúsil som ho pripojiť do PC = nič. Skúsil som iný disk pripojiť na externý box a fungoval. Čiže mne odišiel disk.. predpokladám, že podobné to bude aj u Teba..

//ja som sa k svojmu disku nevedel vôbec dostať, ani formátovať nešlo.. ale jemu možno formát pomôže, neviem čo ako mu presne ide..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: nefungujuci externy hdd

Príspevok od používateľa CheZteR »

mne sa to stalo s usbckom, kym som ho pouzival ja doma na presun typu desktop-nb-skola-nb... vsetko ok, ale akonahle som ho pozical, zacalo to blbnut, vobec ho nenachadzalo, nechcelo pripajat, hroza, mne pomohlo pomale formatovanie ale nemyslim ze to bolo tym, proste sa to znormalizovalo a funguje dalej
Napísať odpoveď