Brno - alkohol
Brno - alkohol
Idem do Brna s kamarátmi v piatok, tak kto tam býva poraďte dajakú krčmu, potom diskotéku, keby sme aj tam náhodou zamierili. Vek máme 21-22.
/edit: ok dík, ešte dodám, že by to mohli byť také študentské..., ale zas nemusí to byť úplná stoka a ani úplne lacné.
/edit: ok dík, ešte dodám, že by to mohli byť také študentské..., ale zas nemusí to byť úplná stoka a ani úplne lacné.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Brno - alkohol
Modrá Ruža, pivovar Richard, Iron Horse.
V Pegase majú etalónové pivo, ale aj etalónovo arogantnú obsluhu.
Diskotéku neviem poradiť.
//ziegel - tou obsluhou som myslel - nie je mi moc po chuti keď čašníci majú večné rôzne blbé poznámky a otázky a narážky na národnosť sú prinajmenšom úbohé. Ja si už radšej kupujem flaškového Richarda vo Svete piva alebo vo FITke v reštike.
V Pegase majú etalónové pivo, ale aj etalónovo arogantnú obsluhu.
Diskotéku neviem poradiť.
//ziegel - tou obsluhou som myslel - nie je mi moc po chuti keď čašníci majú večné rôzne blbé poznámky a otázky a narážky na národnosť sú prinajmenšom úbohé. Ja si už radšej kupujem flaškového Richarda vo Svete piva alebo vo FITke v reštike.
Diskoteka medzi studentami najpopularnejsia asi Two Faces. Ja diskoteky nemozem ani citit, ale ti ktori na tom ficia, si to tam chvalia.
//Pripadne este Caribic. A tych krciem je tam naozaj neurekom. A v Pegasovi som mal ja zatial len dobre skusenosti.
//Pripadne este Caribic. A tych krciem je tam naozaj neurekom. A v Pegasovi som mal ja zatial len dobre skusenosti.
Metro, Karibik, Livingstone, Two Faces, Bastilla, pripadne Faval/Fleda, ale posledne 2 menovane su mimo centraLaster napísal:potom diskotéku
Obsluha v Pegase priemerna, pivo najlepsie v meste. Co sa tyka diskotek tak Two Faces alebo Bastila, zvysne sa mi nepacili kym som tam chodieval
Pripadne ak sa nechcete len bohapusto ozrat, tak jednoznacne navstivte Bar, ktery neexistuje. Ceny su tam sice vyssie, ale mate tam tony kvalitneho alkoholu na degustaciu (vraj okolo 300 druhov) a neskutocne prostredie a atmosferu.
Akurát sme sa vrátili. Boli sme asi na troch diskotékach, z dôvodu, že názvy si moc nepamätám, tak nepoviem presne kde. Ale tuším minimálne z beardiho zoznamu tam dve boli. Ešte sme začali troška piť na Petrove, aj keď nechápem prečo to tam polícia toleruje a najviac sa mi páčilo tuším v The Pub sa to volá, kde sme si sami čapovali pivo, dokonca aj nejaké tequilly sme dostali zadarmo.
A jediný problém z celého výletu, že sme tak pol hodinu pred odchodom zo stanice dostali na pi*u, od nejakých feťákov.
Aj sú tam celkom priateľský ľudia až na tých posledných
Vďaka za rady a jak sa hore píše iba sme sa tam bohapusto ožrali
.
A jediný problém z celého výletu, že sme tak pol hodinu pred odchodom zo stanice dostali na pi*u, od nejakých feťákov.
Aj sú tam celkom priateľský ľudia až na tých posledných
Vďaka za rady a jak sa hore píše iba sme sa tam bohapusto ožrali
Tak toto ma dostalo. Že jediný problém..A jediný problém z celého výletu, že sme tak pol hodinu pred odchodom zo stanice dostali na pi*u, od nejakých feťákov.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no okoliu Hlavniho nadrazi pomoze asi len tlupa nackov. tam to je masaker.
-
Anem
Star
čo aby davali napi*u nackovia slušnym ludom?