čo ďalej??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: čo ďalej??

Príspevok od používateľa Retne »

alexFZ napísal:Len si vsimni, audiotrack: Registrovaný: 09 Sep 2005, 18:39
Posledná návšteva: 02 Jún 2014, 15:49
dajme tomu ze je to 8 rokov a 1 mesiac, co je zhruba 2950 dni, pocet jeho prispevkov 24392/2950= 8,3 prispevka DENNE! Takze ja by som predsa len radcej sa priklonil k tomu co hovoril Unknown alebo pripadne iny.
:smt044

Renka, to ze ten tvoj partner chodi na ten chat mozno neznamena ze sa pri tebe nudi, alebo si ho znudila... mozno je to ten typ, ktory aj keby bol s miss portorica, tak by po nejakej dobe robil to iste...

Ako je na tom on, co ma za sebou, nejaky dlhsi vztah, ci len pol rok a sup znova na pokec ^^

Byt na tvojom mieste, asi to ukoncim, radsej sama ako s niekym a nestastna...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Ak s inymi zenami flirtuje, tak je to ok, to robi takmer kazdy zadany chlap, vedome ci nevedome :P
Hlavne mu nedavaj pocitit, ze sa chces nejako menit kvoli tejto situacii, alebo ze mas pocit ze niekde robis chybu ty.
Ak nie je stastny, alebo spokojny s tym aka si, alebo ako sa spravas, tak sam musi zistit, preco mu odrazu nevyhovujes a ak to nevie,
tak je chyba len v tom, ze "zapisal stranu" a potrebuje "otocit list".
Ludia sa moc nemenia, zvycajne sa iba po case lepsie poznaju a nemaju sa vzajomne cim prekvapit, tak zacnu hladat aj "vedlajsie chodnicky".
Renka70
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Renka70 »

hmm no ano je to normálne,keď sa chlap pozrie za peknou,ženou..ale je to dosť pre mňa trápne keď ideme spolu on ma drží za ruku a s otvorenými ústami sa obzerá za inou,ale to až taký problém asi nie je,ale ak chodí na pokec a vypisuje ženám,akú má krásnu tváričku,pekné fotečky máš a s jednou si vymenil t.č. a aj jej volal za účelom stretnúť sa. A to, že zrejme nie je so mnou spokojný,tak to neviem,lebo stále mi rozpráva ako mu je som mnou dobre po všetkých stránkach,tak fakt neviem kde je chyba..a ozaj aj on je Karol :-)
Napísať odpoveď