Watch Dogs
Re: Watch Dogs
Mam to pustene od obeda a uz to zerie 5 197 924kB RAM 
-
Ch.Daniels
Medium Expert
ahojte.
kupil som si tuto hru už pred par dňami, ale neviem si rady.skúšal som už aj navody na internete, ale stale mi vyhadzuje chybu 0xc00007b.nemate nejake napady?
mam win8.1, 64bit.
za nejake rady vopred dakujem.
kupil som si tuto hru už pred par dňami, ale neviem si rady.skúšal som už aj navody na internete, ale stale mi vyhadzuje chybu 0xc00007b.nemate nejake napady?
mam win8.1, 64bit.
za nejake rady vopred dakujem.
Daniels, toto si skusal? http://www.techgzone.com/index/w-dogs/e ... -dogs.html
-
Ch.Daniels
Medium Expert
tak som to všetko nainštaloval, ale hra stale nejde spustiť
Skusal si aj verifikovat herne subory? Ked si online v uPlay, tak si otvor Watch Dogs, a tam klikni na tu sipku vedla play, tam by malo byt nieco ako Verfiy game files. Vela ludom to najde nejaku blbost a stiahne vadne subory nanovo.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
aj tak to stale nefunguje.podla mňa bude chyba v systeme, ale inštaloval som už stovky hier, ale toto sa mi stalo zatial jedine pri tejto.kašlem už na to, len ma štve, že som zbytočne vyhodil peniaze.
dakujem ti za ochotu pomocť.
dakujem ti za ochotu pomocť.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presiel som HL pribeh a nenarazil som pri nom na misiu z predvadzacky 2012 s Demarcom. Tak som usudil, ze to bude ako misia ktora sa odomkne ked ziskam vsetky kufriky z tej aukcie...a veru aj bola...ale totalne odflaknuta (nic z prezentacneho videa, len prid na miesto..on nastupi do auta so sprievodom a ty ho sucho zabijes
).. po tomto som stratil chut robit ostatne vedlajsie misie.
-
typek61
Darca
vcera som si to spustil a musim povedat,ze je to dost narocna hra.najprv som si dal vsetko samozrejme na ultra grafiku a islo to fajn.ale ked som vysiel zo stadiona tak to dost zasekavalo.potom som zmenil na high a ide to fajn
celkovo zaujimava hra 
Mam prejdene vsetky misie zakladnej kampane + vsetky tie sive vedlajsie casti, okrem jednej. Myslim, ze "zasah do sukromia", alebo tak nejak sa to vola, ikona s okom. 1 jedina misia mi chyba a nemam ju nikde na mape
Nestalo sa to uz niekomu?
Mám prejdené všetky základné misie a tú misiu som už prešiel. Normálne sa mi to tam ukázalo. Možno ak máš na XBOXE alebo PC pirátsku verziu ešte z 24.5. Teda neoficiálnu.
Mam originalku na uplay. Posledna misia z "naruseni soukromi" mala modru ikonu akokeby pribehova misia, alebo klasicky sivu?
Tak potom nechapem. No nic. Idem zbierat hotspoty.
Toto mi uz spravilo uz 2x, ale riesil som nepovinne a zrazu tam naskocili, tentoraz nic.
Toto mi uz spravilo uz 2x, ale riesil som nepovinne a zrazu tam naskocili, tentoraz nic.
Mne sa stáva, že sa mi XBOX pri tejto hre na plnom zvuku zrazu vypne alebo zamrzne.
Stalo sa mi to už asi 6-krát.
Stava sa aj vam na PC ze hra ako keby pri jazde, neviem jak to povedat ale poskakovala, neda sa povedat ze by to bol rapidny pokles FPS a ze by to sekalo ale hovorim posekava/preskakuje, nechapem to.
zla optimalizacia 
-
nika147
Expert
http://www.pcgamer.com/2014/06/16/watch ... rformance/
Trochu smutné, že všetko čo tam pôvodne bolo tam stále je, len to vypli.
Trochu smutné, že všetko čo tam pôvodne bolo tam stále je, len to vypli.
Nevie mi niekto poradit, som prakticky na zaciatku hry, isiel som do domu na tu synovcovu party, potom mi volal ten "meno neviem" ze mam nejakeho cloveka odviest, risiel som tam a vyskocilo mi ze ma hackuju tak som nasiel hackera a potom mi vyskocilo ze mam ist do Online kontraktov, tak som to zapol cez mobil, a tu mam problem, neviem co tam mam robit, je tam mapka mesta a nazvy kontraktov ale nic nemozem robit ani enter ani esc nic mi tam nefunguje mozem akurat otacat mapou cez wsad, neviem co dalej, nevie mi niekto poradit ?
Mam original, kupil som predvcerom na steame za 15e
EDIT: Tak som to vyriesil, pre tych ktory by mali rovnaky problem, treba byt odpojeny z internetu potom funguje aj ESC, clovek by necakal od originalky nieco take
Mam original, kupil som predvcerom na steame za 15e
EDIT: Tak som to vyriesil, pre tych ktory by mali rovnaky problem, treba byt odpojeny z internetu potom funguje aj ESC, clovek by necakal od originalky nieco take